Ψάχνετε για το τέλειο δώρο;

Φέτος τις γιορτές στα Yamamay θα βρείτε την τέλεια ιδέα για όλα σας τα δώρα

Look Team |

Η Yamamay έχει σχεδιάσει μια χριστουγεννιάτικη συλλογή, για γυναίκες, άνδρες και παιδιά και ταιριάζουν σε κάθε γούστο και κάθε περίσταση.

Ψάχνετε για το τέλειο δώρο; Η Yamamay έχει σχεδιάσει μια χριστουγεννιάτικη συλλογή, για γυναίκες, άνδρες και παιδιά και ταιριάζουν σε κάθε γούστο και κάθε περίσταση. Αυτά είναι τα στιλ του brand.

PARTY STYLE
Party looks, lingerie sets για πάρτι και γιορτινές εξόδους. Τops και bodies σε see-through τούλι, tops με δαντέλα, ολόσωμες βελουτέ φόρμες και βραδινά ενδύματα εμπνευσμένα από lingerie σχέδια, καθώς επίσης και υπέροχα 'Jingle Bells' πουλόβερ σε γιορτινά χρώματα αλλά και σε διαχρονικό, φίνο μαύρο. 

LINGERIE
Σέξι και γοητευτικά εσώρουχα ιδανικά για πάρτι Χριστουγέννων. Δαντέλες, κορμάκια, μεταξωτά σύνολα, κιμονό και διασκεδαστικά αξεσουάρ.

NIGHTWEAR AND GIFT IDEAS
Νυχτικά, άνετες πιτζάμες και ρόμπες από οικολογική γούνα για τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες, ζωηρόχρωμες κάλτσες με χριστουγεννιάτικα σύμβολα και μοτίβα και φυσικά υπέροχες παντόφλες σε διάφορα σχέδια αποτελούν το ιδανικό δώρο, για όλες τις ηλικίες.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο yamamay.com