Ο Tommy Hilfiger αποκαλύπτει την TommyXLewis

​Η νέα συλλογή της Tommy Hilfiger για την Άνοιξη 2020

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η νέα συλλογή TommyXLewis σχεδιάστηκε από τον Tommy Hilfiger και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Formula One και brand ambassador, Lewis Hamilton.

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp., είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την collaborative collection συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 που σχεδιάστηκε από τον iconic Αμερικανό σχεδιαστή Tommy Hilfiger και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Formula OneTM και παγκόσμιο brand ambassador για τις ανδρικές συλλογές, Lewis Hamilton. Η τέταρτη συλλογή μεταξύ του Αμερικανού σχεδιαστή και του Βρετανού οδηγού αγώνων πραγματοποιεί θετικά βήματα για το μέλλον ως προς τις βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζει και αγκαλιάζει την έννοια του "Style for All" - μια πεποίθηση ότι το σπουδαίο στιλ καταργεί τα όρια ως προς το φύλο, την ηλικία, την εθνικότητα και τον τύπου του σώματος.

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

Η συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger και σημεία πώλησης, καθώς και στο tommy.com από τις 6 Απριλίου 2020.

Η συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 συγχωνεύει δύο κόσμους: την ισχυρή menswear κληρονομιά του brand με το streetwear στιλ του Lewis, γιορτάζοντας iconic σχέδια που ενσωματώνονται στη σύγχρονη αμερικανική γκαρνταρόμπα. Η αφοσίωση βρίσκεται στην καρδιά της συλλογής TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 και αντικατοπτρίζεται σε κομμάτια που κλείνουν το μάτι στα κλασικά στιλ από το αρχείο του brand. Οι απροσδόκητες λεπτομέρειες, όπως το reversibility, προσθέτουν λειτουργικότητα στις κλασικές outwear σιλουέτες. Νέα fit συναντώνται σε hoodies και cargo pants. Τo military blue και το πράσινο συνδυάζονται με ουδέτερους τόνους και neon pops, εμπλουτίζοντας το κλασικό αθλητικό tracksuit, το bomber jacket και το field jacket με ένα σύγχρονο τελείωμα.

Η collaborative συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 είναι πιο βιώσιμη από ποτέ, με πάνω από το 75% των ενδυμάτων να διαθέτουν βιώσιμα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου 100% βιολογικού βαμβακιού. Το ύφασμα Sorona®, το οποίο είναι κατασκευασμένο από plant-based ίνες, χρησιμοποιήθηκε ως βιώσιμη εναλλακτική λύση στην κάτω ένδυση. Η συλλογή χρησιμοποιεί επίσης πλυσίματα που έχουν το μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα και ανακυκλωμένα υφάσματα σε denim παντελόνια και shorts, σε υφασμάτινα top και το bleached trucker jacket.

Tommy Hilfiger

Η συλλογή θα κάνει πρεμιέρα στο TommyNow runway event στην Tate Modern, The Tanks στις 16 Φεβρουαρίου 2020 στο Λονδίνο στις 22.00 ώρα Ελλάδας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice