Champion: νέα σεζόν με έντονα χρώματα και sporty διάθεση

Rochester Collection Spring/Summer 2020

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Rochester collection της Champion για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 μας καλεί να «παίξουμε» με το στιλ μας.

Fun, Playful, Dynamic. Η Rochester collection της Champion για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 μας καλεί να «παίξουμε» με το στιλ μας. Με έντονες αναφορές στο sportswear, το lookbook της συλλογής παρουσιάζει το αθλητικό DNA της Champion, με clean ύφος και εικόνες που υπογραμμίζουν την έννοια της κίνησης και των sports.

champion_rochester_spring_summer_2020_7.jpg
champion_rochester_spring_summer_2020_2.jpg
champion_rochester_spring_summer_2020_5.jpg
champion_rochester_spring_summer_2020_6.jpg

Η τάση του Athleisure παραμένει in fashion και παρουσιάζεται με φρέσκια αισθητική μέσα από τα κομμάτια-κλειδιά για τα οποία έχει καθιερωθεί η Champion, όπως τα γνωστά φούτερ, τα tracksuits, τα αξεσουάρ, αλλά και basic κομμάτια που βοηθούν στο layering. Οι νέες προτάσεις της σεζόν περιλαμβάνουν τα Recycled Terry sweatshirts και hoodies τα οποία κοσμούνται με το signature C-logo της Champion, jersey tops με φαρδιά οριζόντια χρωματιστά prints και T-shirts σε κλασική γραμμή με graphic patterns. H συλλογή αποπνέει μία νοσταλγική διάθεση με σπορτίφ χαρακτήρα μέσα από αθλητικές φόρμες σε έντονα χρώματα, πολύχρωμες polo μπλούζες και rugby shirts με μεγεθυμένο το logo της Champion.

champion_rochester_spring_summer_2020_10.jpg
champion_rochester_spring_summer_2020_32.jpg
champion_rochester_spring_summer_2020_8.jpg
champion_rochester_spring_summer_2020_11.jpg

Η σειρά των μαγιό και bodywear περιλαμβάνει προτάσεις και για τα δύο φύλα, με board shorts που διαθέτουν έναν συνδυασμό έντονων αποχρώσεων, μοτίβων και χρωμάτων για τους άντρες ενώ για τις γυναίκες προτείνει ολόσωμα κομμάτια από lycra με εφαρμογή που αγκαλιάζει τη σιλουέτα αλλά και ελαφρώς ματ lycra μπικίνι και ολόσωμα μαγιό.

champion_rochester_spring_summer_2020_12.jpg
champion_rochester_spring_summer_2020_24.jpg
champion_rochester_spring_summer_2020_14.jpg
champion_rochester_spring_summer_2020_18.jpg

Η συλλογή ολοκληρώνεται με footwear προτάσεις που χαρίζουν έντονα street vibes σε κάθε βήμα. Γυναικεία και αντρικά sneakers παρουσιάζονται στις all time classic λευκές και μαύρες αποχρώσεις αλλά και σε πρωτοποριακούς χρωματικούς συνδυασμούς, από παστέλ ροζ έως έντονο πορτοκαλί και μοβ. Παράλληλα, τα rubber sliders με το λογότυπο της Champion αποτελούν το highlight της collection και ολοκληρώνουν ιδανικά τις sporty chic εμφανίσεις μας εξασφαλίζοντας πως κανένα look δεν θα περάσει απαρατήρητο!

champion_rochester_spring_summer_2020_16.jpg
champion_rochester_spring_summer_2020_19.jpg
champion_rochester_spring_summer_2020_22.jpg

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice