Η Garnier συμμετέχει ενεργά στον αγώνα κατά του COVID-19
Η Garnier συμμετέχει ενεργά στον αγώνα κατά του COVID-19
LOOK News

Η Garnier συμμετέχει ενεργά στον αγώνα κατά του COVID-19

«Στην Garnier, πιστεύουμε ότι είναι ευθύνη μας να υποστηρίξουμε όλους όσοι βοηθούν στην προστασία των πιο ευάλωτων ανθρώπων» -Adrien Koskas, Global Brand President της Garnier

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Garnier υποστηρίζει τη δράση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (IFRC), συνεισφέροντας 1.000.000€.

Η Garnier υποστηρίζει τη δράση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (IFRC), συνεισφέροντας 1.000.000€. Η συγκεκριμένη συνεισφορά θα πραγματοποιηθεί μέσω του Γαλλικού Ερυθρού Σταυρού και έχει σαν στόχο της να στηρίξει τις προσπάθειες για την καταπολέμηση του COVID-19. Τα κονδύλια αυτά θα παράσχουν επείγουσα βοήθεια στα πιο ευάλωτα άτομα που επηρεάζονται από τον ιό COVID-19.

H δωρεά αυτή έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη στήριξη της Garnier προς τους φορείς που μάχονται κατά του κορωνοϊού. Ήδη, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού προγράμματος αλληλεγγύης του Ομίλου L'Oréal, η Garnier έχει δεσμευτεί να προμηθεύσει και να διανείμει δωρεάν εκατομμύρια τεμάχια αντισηπτικών χεριών σε όλους τους Ευρωπαίους διανομείς τροφίμων με τους οποίους συνεργάζεται, ώστε οι εργαζόμενοί τους, που εργάζονται αδιάκοπα για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες των καταναλωτών, να μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Στην Ελλάδα, η Garnier θα δωρίσει αντισηπτικά χεριών σε εργαζόμενους στα συνεργαζόμενα σουπερμάρκετ, μόλις τα εργοστάσιά της παραδώσουν τα σχετικά προϊόντα.

«Στη Garnier, πιστεύουμε ότι είναι δική μας ευθύνη να υποστηρίξουμε όλους όσοι εργάζονται στην πρώτη γραμμή κάθε μέρα αλλά και εκείνους που βοηθούν στην προστασία των πιο ευάλωτων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε ο Adrien Koskas, Global Brand President της Garnier.


Σχετικά με τη Garnier
Από το 1904, η Garnier προσφέρει αποτελεσματικά και καινοτόμα καλλυντικά προϊόντα. Στηριζόμενη στην εμπειρία κάθε μάρκας  της -Fructis, UltraDoux, GarnierBio, SkinActive, AmbreSolaire, Olia, Nutrisse και ColorHerbalia-Garnier είναι μια παγκόσμια, οικογενειακή μάρκα ομορφιάς προσβάσιμη σε όλους. Από το 2018, η Garnier ενσωματώνει το νέο brandsignature: Από τη Garnier Φυσικά.

Σχετικά με την IFRC
Η IFRC είναι το μεγαλύτερο ανθρωπιστικό δίκτυο στον κόσμο, το οποίο περιλαμβάνει 192 Εθνικούς οργανισμούς Ερυθρού Σταυρού. Στόχος της IFRC είναι να σώσει ζωές και να προωθήσει την αξιοπρέπεια σε όλο τον κόσμο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice