Frezyderm: 5 pampering essentials για περιποίηση στο σπίτι
Frezyderm: 5 pampering essentials για περιποίηση στο σπίτι
LOOK News

Frezyderm: 5 pampering essentials για περιποίηση στο σπίτι

Όλα όσα θα χρειαστείτε για πιο όμορφες στιγμές στο σπίτι

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Αφεθείτε στη δράση των κατάλληλων προϊόντων από τη Frezyderm και να απολαύσετε στιγμές pampering που θα ανανεώσουν την ψυχολογία και την εμφάνισή σας.

Ο χώρος του σπιτιού σας αποτελούσε πάντα το καταφύγιό σας. Είναι το μέρος όπου χαλαρώνετε, ανασυγκροτείτε δυνάμεις και αφιερώνετε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας.
Τώρα #menoumespiti και η Frezyderm είναι εδώ για να σας θυμίσει πως όποιες κι αν είναι οι περιστάσεις, είναι σημαντικό να βρίσκετε στιγμές που δρουν ευεργετικά στον οργανισμό, τη σκέψη και την εμφάνισή σας. Η  Frezyderm διάλεξε με αγάπη όσα θα χρειαστείτε για πιο όμορφες στιγμές στο σπίτι.

Το άγχος των ημερών είναι αναπόφευκτο, το ίδιο και τα σημάδια της αλλαγής του προγράμματος που είχατε συνηθίσει ή της ρουτίνας ομορφιάς που ίσως σταματήσατε να ακολουθείτε τόσο πιστά.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να χαμηλώσετε ταχύτητες, να αφεθείτε στη δράση των κατάλληλων προϊόντων από τη Frezyderm και να απολαύσετε στιγμές pampering που θα ανανεώσουν την ψυχολογία και την εμφάνισή σας.

Αφεθείτε στη δράση των κατάλληλων προϊόντων από τη Frezyderm και να απολαύσετε στιγμές pampering που θα ανανεώσουν την ψυχολογία και την εμφάνισή σας.
Frezyderm mild wash liquid

Καθαρό πρόσωπο, καθαρές σκέψεις 

Η πρώτη κίνηση που κάνετε το πρωί είναι και εκείνη που θα δώσει την ανάλογη διάθεση στην υπόλοιπη μέρα σας. Επιλέξτε να «ξυπνήσετε» το δέρμα σας με το Mild Wash Liquid, ένα απαλό καθαριστικό προσώπου για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν περιέχει σαπούνι, άρωμα ή χρώμα και προσφέρει απαλό καθαρισμό χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Ταυτόχρονα, ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος, προστατεύει τον δερματικό φραγμό, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση και η δροσερή υφή του χαρίζει δερματική ευεξία. 200ml 

Frezyderm 3d eye patches
Frezyderm 3d eye patches

Το μυστικό για φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα 

Όσο διάστημα #menoumespiti, η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών όπως το κινητό τηλέφωνο, ο υπολογιστής ή τηλεόραση αυξάνεται, το ίδιο και οι επιδράσεις της μπλε ακτινοβολίας στην οποία εκτίθενται τα μάτια αι η περιοχή γύρω από αυτά.  Σε συνδυασμό με την πιθανή αλλαγή στο πρόγραμμα του καθημερινού ύπνου, το βλέμμα δεν είναι δύσκολο να χάσει τη λάμψη του και να φαίνεται κουρασμένο, κάνοντας την όψη να δείχνει θαμπή και άτονη.  

Η αναζωογονητική μάσκα ματιών υδρογέλης Revitalization Hydrogel Eye Patch, ανακουφίζει τη λεπτή και ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια και χαρίζει μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς που ανανεώνει και ξεκουράζει το βλέμμα. Η καινοτόμα σύνθεσή της εξασφαλίζει ελεγχόμενη απελευθέρωση των ενεργών συστατικών για μέγιστη διάρκεια δράσης και αποτελεσματικότητα ενώ διαθέτει το κατάλληλο σχήμα για άριστη εφαρμογή κάτω από τα μάτια. Μέσα σε μία απόλυτα εύχρηστη και πρακτική συσκευασία, η οποία περιέχει 4 ζεύγη, αποτελεί το κλειδί για βλέμμα φωτεινό και ξεκούραστο χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες για έως και 8 ώρες. Τα επιθέματα είναι non-woven, βιοδιασπώμενα και ανακυκλώσιμα. 

Frezyderm sunscreen fluid to powder spf50
Frezyderm sunscreen fluid to powder spf50

Προστατεύστε την επιδερμίδα σας ακόμα και μέσα στο σπίτι

Η αντηλιακή προστασία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την έκθεσή σας στον ήλιο, είτε πρόκειται για μία βόλτα στην πόλη είτε για χαλαρές στιγμές στην παραλία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προστατεύετε το πρόσωπό σας από την ηλιακή ακτινοβολία και τις ανεπιθύμητες επιδράσεις της, ακόμη και μέσα στο σπίτι.  Είτε εργάζεστε κοντά σε παράθυρο, είτε αγαπάτε τις στιγμές στο μπαλκόνι σας, είτε απολαμβάνετε την άθλησή σας σε εξωτερικό χώρο, το Sun Screen Fluid-to-Powder SPF 50+ είναι μία αντηλιακή υγρή κρέμα προσώπου, που συνδυάζει την αποτελεσματική ηλιοπροστασία με τη νέα τάση μεταμόρφωσης υφής για καλλυντική ευχαρίστηση και με τη φροντίδα του δέρματος. Στηριγμένο στην καινοτομία Transforming Τextures, μόλις το αντηλιακό εφαρμοστεί στο δέρμα, η υφή του μετατρέπεται σταδιακά από ελαφρύ γαλάκτωμα σε μία μοναδική αίσθηση πούδρας. Παράλληλα, το ευεργετικό για το δέρμα εκχύλισμα λευκής παιώνιας - White Peony Pure - ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, μειώνει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας και βελτιώνει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας. 50ml - ✓ Δερματολογικά ελεγμένη.

frezyderm-dermofilia-hand-cream
Frezyderm dermofilia hand cream

Βελούδινη αίσθηση και απαλά χέρια

Τα χέρια σας είναι το σημείο που ταλαιπωρείται περισσότερο αυτή την περίοδο, αφού το συχνό πλύσιμο, τα συνθετικά γάντια και η εκτεταμένη χρήση αντισηπτικών μπορούν να προκαλέσουν αφυδάτωση, ξηροδερμία ακόμη και εμφάνιση εκζέματος. Μία προστατευτική κρέμα χεριών όπως η Dermofilia Hand Cream είναι το must προϊόν που χρειάζεται να έχετε πάντα μαζί σας. Χάρη στην τεχνολογία ειδικών υγρών πολυμερών δημιουργεί έναν αποτελεσματικό φραγμό προστασίας στην επιδερμίδα των χεριών χωρίς να κλείνει τους πόρους. Απλώνεται εύκολα και ακολουθώντας μια διαδικασία αναστροφής φάσης επί του δέρματος, μετατρέπεται σταδιακά σε ένα διάφανο φιλμ προστασίας απέναντι στους επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες. 50ml - ✓ Ενυδατώνει σε βάθος και αναπλάθει την επιδερμίδα προσφέροντας μοναδική δερματική άνεση. Προσφέρει άμεση αίσθηση προστασίας και αποκατάστασης που διαρκεί έως και 4 ώρες. ✓ Μη λιπαρή σύνθεση που απορροφάται εύκολα.

Frezyderm organic chamomile
Frezyderm organic chamomile

Ευεξία εκ των έσω με ελληνική υπογραφή

Η διαδικασία του cocooning ολοκληρώνεται πάντα απολαμβάνοντας ένα ρόφημα που σας χαρίζει την πολυπόθητη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Για πρώτη φορά, η Frezyderm παρουσιάζει Βιολογικό ρόφημα με χαμομήλι, με ολόκληρα άνθη χαμομηλιού, συλλεγμένα από περιοχές της Ελλάδας, όπου μπορεί κανείς να συναντήσει τα καλύτερα αρωματικά φυτά στον κόσμο. Το Ελληνικό Βιολογικό Χαμομήλι της Frezyderm χαρίζει την περίφημη χαλαρωτική του δύναμη, μειώνοντας την ανησυχία και βοηθώντας στον ήρεμο ύπνο. 
Επιπλέον, ανακουφίζει από τον βήχα, τον πονόλαιμο και βελτιώνει την αναπνευστική υγεία. Και βέβαια, διαθέτει ευχάριστο άρωμα και λεπτή γεύση, για να σας χαρίσει μία απολαυστική εμπειρία ροφήματος. ✓ Χωρίς καφεΐνη, τεχνητές γεύσεις, χρώμα, ζάχαρη ✓ Έλεγχος ασφάλειας (Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο) ✓ Σήμανση βιολογικότητας   ✓ Περιέχει υλικά συσκευασίας κατάλληλα για χρήση σε τρόφιμα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice