10 Ιουνίου ξεκινάει το μεγάλο Summer Bazaar της New Cult

Ανανεώσετε το στιλ σας με πολλές πολλές επιλογές και πολύ οικονομικά

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η New Cult πραγματοποιεί τετραήμερο Bazaar και σας καλεί να ανακαλύψετε επώνυμα ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ σε μοναδικές τιμές.

Τετάρτη 10 Ιουνίου έως και Σάββατο 13 Ιουνίου, από τις 10:00 έως τις 20:00 τις καθημερινές και από τις 10:00 έως τις 16:00 το Σάββατο, η New Cult σας περιμένει να γνωριστείτε από κοντά στη διεύθυνση, Ικαρίας 32 & Βουλιαγμένης 22, στη Γλυφάδα.

Ο δείκτης της θερμοκρασίας ανεβαίνει και η New Cult ανεβάζει προσφορές: Τ-shirts από €10, παντελόνια & παπούτσια από €20, μπουφάν από €30 και πολλά ακόμα είδη σε απίθανες τιμές.

Ανακαλύψτε τα πιο street & premium fashion brands: Adidas, Santa Cruz, Vans, Levi’s, Diamond Supply, Toms, New Balance, Khujo, Homeboy, Converse… and many more σε καταπληκτικές προσφορές.

Πληροφορίες:
10-13 Ιουνίου
Καθημερινές  10:00-20:00
Σάββατο 10:00 – 16:00
Ικαρίας 32 & Βουλιαγμένης 22, Γλυφάδα

new cult

Σχετικά με τη New Cult
Η εταιρεία New Cult δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας εδώ και 30 χρόνια με καταστήματα λιανικής, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια έχει αναπτύξει παράλληλη δραστηριότητα στην χονδρική. Ταυτόχρονα με την λειτουργία τριών φυσικών καταστημάτων λιανικής στην Γλυφάδα και ενός online καταστήματος newcult.gr, η New Cult εισάγει στην Ελλάδα street και premium brands τα οποία διανέμει σε ένα ευρύ δίκτυο περισσότερων από 400 καταστημάτων σε όλη τη χώρα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice