Το brand Havaianas αλλάζει ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα για τις σαγιονάρες

Οι λάτρεις του brand θα εκπλαγούν με αυτή τη νέα πρόταση

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Το brand Havaianas επιστρέφει στις ρίζες του με σκοπό να επαναπροσδιορίσει το κλασικό σχήμα των flip-flops και συνεργάζεται με το κορυφαίο brand mastermind JAPAN.

Παγκοσμίως γνωστό για την άνεση αλλά και τη βραζιλιάνικη καταγωγή του, το brand Havaianas δημιουργεί τη συλλογή Tradi Zori και ανακοινώνει μια νέα συνεργασία.

Το brand Havaianas αλλάζει ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα για τις σαγιονάρες, επιστρέφοντας πίσω στο πρώτο σχέδιο που δημιούργησε: το Tradi Zori. Οι λάτρεις του brand, που έχουν συνηθίσει τις παραδοσιακές σαγιονάρες από καουτσούκ με στρογγυλεμένο σχήμα, θα εκπλαγούν με αυτή τη νέα πρόταση.

Το 1962, το brand Havaianas έχοντας ως πηγή έμπνευσης τα ιαπωνικά σανδάλια με την ονομασία Zori, των οποίων η σόλα ήταν φτιαγμένη από άχυρα ρυζιού, δημιούργησε τις σαγιονάρες με τις πιο πετυχημένες πωλήσεις παγκοσμίως, που είχαν την ονομασία The Traditional. Για να προσαρμοστεί στο ζεστό κλίμα της Βραζιλίας και κυρίως λόγω των παραλιών, ήταν απαραίτητο να αλλάξει το υλικό κατασκευής της σόλας, αντικαθιστώντας το με καουτσούκ, ένα υλικό με πολύ μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Το brand Havaianas επιστρέφει στις ρίζες του με σκοπό να επαναπροσδιορίσει το κλασικό σχήμα των flip-flops και συνεργάζεται με το κορυφαίο brand mastermind JAPAN.

Σήμερα, σχεδόν 60 χρόνια αργότερα, το brand Havaianas δημιουργεί ένα σχέδιο με νέο σχήμα, το Tradi Zori. Εμπνευσμένο από τη συλλογή Tradicional και τα ιαπωνικά σανδάλια Zori, το brand ξεφεύγει από την παραλία και δημιουργεί το απόλυτο σανδάλι για την πόλη, με τετράγωνη βάση από καουτσούκ, υφασμάτινα λουράκια και ολοκαίνουργιο σχεδιασμό. 

Για να γιορτάσει αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, το brand ενώνει τις δυνάμεις του με το κορυφαίο ιαπωνικό brand, mastermind JAPAN, για μια άνευ προηγουμένου συνεργασία.

Το brand Havaianas επιστρέφει στις ρίζες του με σκοπό να επαναπροσδιορίσει το κλασικό σχήμα των flip-flops και συνεργάζεται με το κορυφαίο brand mastermind JAPAN.

Αυτή η συνεργασία ταιριάζει απόλυτα με την urban αισθητική του brand mastermind JAPAN, που έχει ως χαρακτηριστικό μοτίβο του τη νεκροκεφαλή, με την ανανεωμένη μορφή των Havaianas.

Πρόκειται να κυκλοφορήσουν δύο διαφορετικά μοντέλα: το Top, με την κλασική σόλα των Havaianas, καθώς και το καινοτόμο μοντέλο Tradi Zori, που υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα, συνδέοντας το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον. 

Με αυτό το νέο σχέδιο, το brand Havaianas μπαίνει δυναμικά στον κόσμο του streetstyle και επεκτείνει ακόμη περισσότερο την ποικιλία των προϊόντων του, ώστε να εξυπηρετήσει πολλές και διαφορετικές προτιμήσεις. 

«Με αυτήν τη συνεργασία, συνδυάζουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, λανσάροντας όχι απλά νέα μοντέλα flip-flops, αλλά και έναν εντελώς νέο τρόπο ζωής», αναφέρει η Fernanda Romano – Havaianas Global Marketing Director.

«Πάντα μας άρεσε το brand Havaianas, καθώς είναι η πιο εμβληματική και αναγνωρίσιμη μάρκα flip-flops παγκοσμίως. Αυτό το νέο σχήμα είναι πρωτοποριακό και ταυτίζεται απόλυτα με το brand μας. Η φιλοσοφία του mastermind JAPAN βρίσκεται στη δύναμη της συνεργασίας, στη σύμπραξη των δύο brands. Εδώ είχαμε τον τέλειο συνδυασμό: ένα Ιαπωνικό brand που ενισχύει το πρωτοποριακό σχήμα του νέου μοντέλου Zori από το brand Havaianas»: mastermind JAPAN team.

Παγκοσμίως γνωστό για την άνεση αλλά και τη Βραζιλιάνικη καταγωγή του, το Brand Havaianas δημιουργεί τη συλλογή Tradi Zori και ανακοινώνει μια νέα συνεργασία

Η παγκόσμια παρουσίαση της συνεργασίας mastermind JAPAN x Havaianas πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουνίου στην Ιαπωνία και θα είναι διαθέσιμη από τις 17 Ιουνίου στην Ελλάδα. 

havaianas.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice