Το Huile Prodigieuse®, κάνει βουτιά στο καλοκαίρι
3 συλλεκτικές ακαταμάχητες συσκευασίες
LOOK News

Το Huile Prodigieuse®, κάνει βουτιά στο καλοκαίρι

3 συλλεκτικές συσκευασίες για να ταράξετε τα νερά

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Οι σπουδαστές του Pennighen ανέλαβαν να «μεταμορφώσουν» το Huile Prodigieuse της Nuxe Paris, ένα λάδι σύμβολο του καλοκαιριού.

Ετοιμαστείτε για το νέο κύμα...

Η NUXE κάλεσε τους σπουδαστές της γαλλικής τέχνης και σχεδιασμού του Pennighen να αφήσουν ελεύθερη τη δημιουργικότητά τους και να μεταμορφώσουν μια συλλεκτική έκδοση του εικονικού λαδιού, ως σύμβολο του καλοκαιριού. Το Penninghen είναι ένα διεθνούς κύρους ινστιτούτο τέχνης στο κέντρο του Παρισιού, το οποίο εκπαιδεύει μελλοντικά ταλέντα στο σύγχρονο σχέδιο από τη Γαλλία και όλο τον κόσμο. Η NUXE λοιπόν επικαλέστηκε τις υπηρεσίες αυτού του ιδιαίτερα δημιουργικού ινστιτούτου για ένα νέο project.

Το brief: η δημιουργία ενός νέου μοναδικού μπουκαλιού για το λάδι Huile Prodigieuse, εκφράζοντας το δικό τους σύγχρονο όραμα για ένα κοσμοπολίτικο καλοκαίρι.
Η νέα γενιά ξεδίπλωσε τις εντυπωσιακές δημιουργικές της ικανότητες, αναπτύσσοντας σχέδια για 3 συλλεκτικά μπουκάλια, ενσωματώνοντας το θέμα της πισίνας, το οποίο αντιπροσωπεύει μια «δροσερή» καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

3 συλλεκτικές συσκευασίες για να ταράξετε τα νερά

Το τιρκουάζ δίνει μια αναζωογονητική εκλεπτυσμένη πινελιά στο εικονικό μπουκάλι, με ένα όμοφο μοτίβο που κυματίζει. Οι 3 λουόμενες σε αυτό το γαλήνιο σκηνικό, αντανακλούν ένα αγαπημένο θέμα στον κόσμο της τέχνης και μια γιορτή της γυναικείας ομορφιάς. Τιρκουάζ, κίτρινο και κοραλί: το σύμβολο ομορφιάς του Made in France, αποκαλύπτει ένα πολύτιμο τρίπτυχο σε τρία μοναδικά χρώματα. Τα μεταλλικά καπάκια συμπληρώνουν το απόλυτο gadget του καλοκαιριού.

Βουτιά... στα φυτικά έλαια

Το πολυχρηστικό, ξηρό λάδι έχει αποδείξει την ικανότητά του για επανόρθωση, ενυδάτωση στο πρόσωπο, σώμα και μαλλιά με μια μόνο κίνηση. Αυτή η ενυδατική φροντίδα συνδυάζει 7 πολύτιμα έλαια, όλα φυσικής πρόλευσης: Tsubaki (ενυδάτωση), Argan (επανόρθωση), Macademia (θρέψη), Borage (απαλότητα), Καμέλια (ενυδάτωση), Φουντούκι (προστασία), Αμύγδαλο (απαλότητα).

Η φόρμουλά του έχει αποδείξει την αντιοξειδωτική του δράση (1), την ασπίδα προστασίας στην περιβαλλοντική ρύπανση (2) και την αποτελεσματικότητά του από την πρόωρη γήρανση (3). Έμπειρος κομμωτής έχει επιβεβαίωσει την αποτελεσματικότητα στα μαλλιά (4).
Το ακαταμάχητο άρωμα του αιχμαλωτίζει την εσάνς του καλοκαιριού με τις αισθησιακές νότες και η ξηρή υφή του δημιουργεί μια αμίμητη ματ αίσθηση.


1] Δοκιμή με όργανα σε 10 εθελοντές μετά από 8ωρη χρήση
2] In Vitro δοκιμή σε δραστικά συστατικά
3] Τεστ χρήσης: Δοκιμή σε 26 εθελοντές % βελτίωση που αξιολογείται από τον δερματολόγο μετά από 56 ημέρες χρήσης
4] Τεστ χρήσης- 29 εθελοντές % βελτίωσης που αξιολογούνται από τον κομμωτή μετά από 28 ημέρες χρήσης

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice