Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020, Μόδα  Cashmere
Οι συλλογές της Falconeri αποτελούν την επιτομή του διαχρονικού στιλ
LOOK News

Νέα συλλογή Falconeri Printed Cashmere Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020

Ένα brand που έχει ως σήμα κατατεθέν την ποιότητα.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

H διαχρονική κομψότητα, η ιταλική δεξιοτεχνία, τα εξαιρετικά νήματα, είναι τα στοιχεία που συγκροτούν την ουσία του κασμίρ της Falconeri.

Εκείνοι που επιλέγουν τη Falconeri δεν επιλέγουν απλά ένα ρούχο αλλά έναν ολόκληρο κόσμο που τους αντιπροσωπεύει. Από το μάζεμα των ινών στη Μογγολία μέχρι την άφιξη των ρούχων στα καταστήματα, κάθε βήμα στην εφοδιαστική αλυσίδα είναι ελεγμένο, με στόχο την προσοχή στη λεπτομέρεια και τον σεβασμό για την κάθε οντότητα, από τους ανθρώπους έως το περιβάλλον.

Οι συλλογές της Falconeri αποτελούν την επιτομή του διαχρονικού στιλ που δεν ορίζεται από τις πρόσκαιρες τάσεις αλλά αυτοπροσδιορίζεται. Εξ ου και η συλλογή fall/winter 2020 σηματοδοτεί το λανσάρισμα του printed cashmere.

Falconeri Printed Cashmere, Etched Print

Το printed cashmere της Falconeri ενσαρκώνει τα arty μηνύματα του brand και αντλεί έμπνευση από τις στιγμές καθημερινότητας της σχεδιάστριας Giulia Sartini. Με μία πολυεπίπεδη και πολύπλευρη προσωπικότητα, η ιστορία πίσω από τις σειρές του printed cashmere σας βοηθάει να δείτε τις γυναίκες σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους: μητέρες, σύντροφοι, φίλες, επαγγελματίες. Όλες οι σφαίρες επιρροής συμπίπτουν, αφού είναι αδύνατον να τις διαχωρίσεις.

«Ένα απόγευμα, ενώ ετοίμαζα το βραδινό, ο γιoς μου δούλευε πάνω σε ένα art project. Πήγα να τον βοηθήσω και τα μανίκια από το πουλόβερ μου λερώθηκαν κατ;a λάθος με τις τέμπερές του. Ενώ προσπαθούσα να τα καθαρίσω, το μυαλό μου πήγε σε κάτι αφηρημένο, ένα σχέδιο που δημιούργησε ένα νέο είδος αρμονίας. Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι ένα είδος διασπαστικού στοιχείου θα έπρεπε, επίσης, να περιλαμβάνεται στις συλλογές μου. Έτσι, γεννήθηκε το printed cashmere».

FALCONERI CASHMERE Floral Print
Falconeri Cashmere Floral Print

Η Falconeri στοχεύει να εκφράσει μία νέα ματιά του κασμίρ, φτιάχνοντας ρούχα από αυτήν την εξαιρετική ίνα, τα οποία χαρακτηρίζονται για τη μοναδικότητα και τη ζωντάνια τους. Πέρα από το αφηρημένο σχέδιο, η Sartini εμπνεύστηκε και από άλλα στοιχεία γύρω της με αποτέλεσμα το floral print cashmere. Αυτό το νέο στοιχείο ανέπτυξε κι άλλο την προσωπικότητα του brand προσθέτοντας στην ταυτότητα του superior cashmere και το στοιχείο της γραφιστικής ποιότητας, με μοτίβα που παραπέμπουν σε έργα χαρακτικής και ταπισερί.

Αυτά τα σχέδια αποτελούν πλέον ένα επιπρόσθετο χαρακτηριστικό στοιχείο της συλλογής, με εφαρμογή στο κασμίρ και παίρνοντας διάσταση σε ρούχα και υλικά όπως φορέματα, μεταξωτά πουκάμισα και φορέματα-πουκαμίσες. Τα νέα prints έχουν σχεδιαστεί για να εκφράσουν μία διάθεση που ενσαρκώνει δυναμισμό και την επιθυμία να σκεφτόμαστε πέρα από τα τετριμμένα.

Falconeri Tapestry Print
Falconeri Tapestry Print

Η αδιαμφισβήτητη προσωπικότητα ορίζει τις ποικίλες και ετερογενείς σειρές των ρούχων σε αυτή τη χαρακτηριστική capsule collection. Κάθε μία με το δικό της look και ταυτότητα, μέσα από ένα καλειδοσκόπιο γραφιστικών μοτίβων σας προσκαλεί να περιπλανηθείτε σε διαφορετικούς κόσμους και να ανακαλύψετε την αληθινή αξία του κασμίρ και των υπολοίπων φυσικών ινών.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice