Bodytalk: Restart to find your own pleasure

Ήρθε η στιγμή για “Restart”

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Restart: Η νέα συλογή της Bodytalk για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2020-2021 «προκαλεί» όλους να κάνουν ένα Restart.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απρόβλεπτων γεγονότων, μια παγκόσμια πανδημία, ένα lockdown, και ένα περίεργο καλοκαίρι… μάλλον ήρθε η στιγμή για “Restart”.

Η Bodytalk, στη νέα της καμπάνια, εμπνέεται από όλα τα γεγονότα των τελευταιών μηνών και παρουσιάζει τους χαρακτήρες της σαν gamers. Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν κάποιες δύσκολες πίστες που ξεκλειδώνουν το επόμενο επίπεδo. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλογές καθ’ όλη τη διάρκεια του… enter or leave και τελικά Restart.

Αυτή η περίοδος που διανύετε σας προκαλεί να κάνετε Restart στον τρόπο που σκέφτεστε, στον τρόπο που γυμνάζεστε, στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας, ακόμα και στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας.

Κάθε παιχνίδι έχει winners & learners και κάθε φορά που κάνετε Restart η γνώση είναι όπλο για καλύτερες μελλοντικές επιλογές.

Εσείς τι είναι αυτό που θα θέλατε να κάνετε διαφορετικά;

Restart: Η νέα συλογή της Bodytalk για το Φθινόπωρω-Χειμώνα 2020-2021 «προκαλεί» όλους να κάνουν ένα Restart.

Η νέα συλλογή της Βtdk είναι εδώ και ξεχωρίζει, περιλαμβάνοντας all day and night outfits γεμάτα ενέργεια και ένταση, τα οποία θα σας δώσουν το απαραίτητο boost για restart. Με μοναδική ποικιλία χρωμάτων και λεπτομερειών στα υφάσματα, που δίνουν μια νέα αίσθηση, αυτή η συλλογή θα σας εντυπωσιάσει και θα σας τροφοδοτήσει με δύναμη και αυτοπεποίθηση. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες συνεχίζοντας να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, αυτή τη φορά όμως με καινούργιο mindset. Τώρα το έχετε περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά. Η άσκηση είναι αυτή που θα σας φέρει πιο κοντά στον στόχο σας. Σε εξωτερικό χώρο ή και στο σπίτι, μόνος ή με παρέα απολαύστε την, με τον δικό σας τρόπο.

Γίνετε μέρος της νέας συλλογής και Restart.
Σύντομα κοντά σας στα φυσικά καταστήματα και στο eshop της Bodytalk
Are you ready?

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice