Eco-Recycle by Benetton: Mπουφάν puffer από ανακυκλωμένο πλαστικό

Χρειάζονται 65 μπουκάλια για να φτιαχτεί ένα κιλό από το ζεστό, ελαφρύ υλικό που χρησιμοποιείται ως επένδυση

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η United Colors of Benetton παρουσιάζει το Eco-Recycle, το οικολογικό puffer μπουφάν με επένδυση από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Όμορφο, ζεστό και φιλικό προς το περιβάλλον: αυτό είναι το Eco-Recycle, το νέο puffer μπουφάν από τη United Colors of Benetton. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η επένδυση από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια: χρειάζονται 65 μπουκάλια για να φτιαχτεί ένα κιλό από το ζεστό, ελαφρύ υλικό που χρησιμοποιείται ως επένδυση και παρέχει προστασία από το κρύο και τον αέρα.

Τα ανδρικά μπουφάν έχουν έντονες ραφές, ενώ τα γυναικεία αγκαλιάζουν κομψά τους γοφούς. Στην παιδική συλλογή, τα μπουφάν έχουν έντονα χρώματα και λεπτομέρειες που θυμίζουν την ιστορία της Benetton.

Eco-Recycle by Benetton: Mπουφάν puffer από ανακυκλωμένο πλαστικό
Eco-Recycle by Benetton

Τα μπουφάν Eco-Recycle θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της Benetton από τον Οκτώβριο και σε κάθε πελάτη που θα αγοράζει ένα μπουφάν θα δίνεται δώρο κι ένα χρωματιστό μπουκάλι από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Eco-Recycle by Benetton: Mπουφάν puffer από ανακυκλωμένο πλαστικό

Η πρωτοβουλία έχει ως σκοπό τη μείωση της χρήσης πλαστικών και την ευαισθητοποίηση ενηλίκων και παιδιών απέναντι στο περιβάλλον, με στόχο την ανακύκλωση και τη βιωσιμότητα.

benetton.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice