Lentzas, Dalaka, Kyrsanidis, adidas
Από αριστερά: Γιώργος Λέντζας, Κατερίνα Δαλάκα, Δημήτρης Κυρσανίδης
LOOK News

COLD.RDY by adidas, και θα είστε πάντα έτοιμοι να βγείτε

Ready for sport – ready for winter, η θερμοκρασία πέφτει, τίποτα όμως δεν σε κρατάει πίσω.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Με τη νέα συλλογή COLD.RDY της adidas, είστε έτοιμοι να βγείτε και να δημιουργήσετε τη δική σας διαδρομή.

COLD.RDY by adidas και δημιουργήστε τη δική σας διαδρομή...

  • Η νέα συλλογή σας επιτρέπει να συνεχίσετε τις outdoor δραστηριότητές σας, ακόμα και τον χειμώνα, όταν η θερμοκρασία πέφτει.
  • Με ύφανση που αφήνει τον αέρα να κινείται και τεχνολογία που προστατεύει και προσαρμόζεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες, δεν έχετε δικαιολογία. Είστε έτοιμοι.
  • Η συλλογή είναι διαθέσιμη από 16 Οκτωβρίου και οι πρώτοι που τη δοκίμασαν στην Αθήνα, ήταν 10 αθλητές, creators και influencers που αγαπούν τον αθλητισμό και την πόλη.

Μπορεί η θερμοκρασία σιγά-σιγά να πέφτει, οι βροχές να έχουν ξεκινήσει, αλλά ο καιρός δεν είναι ποτέ δικαιολογία για να μη βγείτε έξω. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, το outdoor training έχει μπει στη ζωή σας και αυτό δεν χρειάζεται να αλλάξει ούτε τον χειμώνα, αφού η συλλογή COLD.RDY της adidas σας επιτρέπει να αθλείστε και να κινείστε έξω, στην πόλη ή στην εξοχή, χωρίς κανέναν περιορισμό από τις καιρικές συνθήκες.

Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα

H καμπάνια READY FOR WINTER σας προτρέπει να είστε έτοιμοι σε κάθε συνθήκη, όπως κι αν τα φέρει ο καιρός. Στους δρόμους της Αθήνας, δέκα αθλητές, creators και influencers που αγαπούν τον αθλητισμό και την πόλη, έδειξαν σε ένα μοναδικό video, πως δεν θα αφήσουν τον καιρό να τους βγάλει έξω από τους στόχους τους. Ακολουθώντας τον Μεγάλο Περίπατο, σε μια διαδρομή που σας συνδέει με τα μνημεία, τα iconic κτίρια και τους ιστορικούς δρόμους της πόλης, θα δείτε την προετοιμασία τους, θα ακούσετε την εσωτερική τους σκέψη και θα μάθετε πώς ο καθένας τους είναι “Ready for Winter“, φορώντας outfits της νέας συλλογής COLD.RDY της adidas.

Αντρέ Σιμόες
Αντρέ Σιμόες

Η συλλογή είναι το τέταρτο και τελευταίο λανσάρισμα της σειράς .RDY, που κάνει focus στην προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες. Η COLD.RDY δημιουργήθηκε από ανθεκτικά υλικά, με στόχο να διατηρούν τη θερμότητα κλειδωμένη για απόλυτη μόνωση, επιτρέποντας παράλληλα στον αέρα και στην υγρασία να κινούνται, ώστε το εσωτερικό να παραμένει στεγνό. Η μεγάλη ποικιλία της συλλογής συνδυάζει άψογα τα σπορ, την απόδοση και το στιλ, καθώς έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί σίγουρους και άνετους, τόσο τους αθλητές, όσο και αυτούς που τους αρέσει να εξερευνούν την πόλη, ακόμα και σε δύσκολες, χειμερινές, καιρικές συνθήκες.

Γεωργία Καλτσή
Γεωργία Καλτσή

Η συλλογή ρίχνει μια φρέσκια ματιά στο outdoor training, με statement σχέδια, χαρακτηριστικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες και έντονες αποχρώσεις. Λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τις στρατιωτικές στολές εμφανίζονται σε διάφορα σημεία, εκτεταμένα φερμουάρ για ευκολία όταν κινείσαι και ασύμμετρες τσέπες για εύκολη πρόσβαση, ενώ η ακριβής τοποθέτηση των ραφών εξαλείφει την ογκώδη όψη, όταν κάνετε layering πολλαπλών ρούχων, χαρίζοντας σας ευελιξία και ευκολία στην κίνηση.

γιώργος πρίντεζης
Γιώργος Πρίντεζης

Η συλλογή COLD.RDY είναι διαθέσιμη στα adidas stores, σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών και online στο adidas.gr από τις 16 Οκτωβρίου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice