Το «χρυσό» μυστικό ομορφιάς, bioten Hyaluronic Gold

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι, νέος εαυτός

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Σειρά περιποίησης προσώπου bioten Hyaluronic Gold, η απόλυτη δύναμη αντιγήρανσης για ένα νεανικό δέρμα που ακτινοβολεί.

bioten Hyaluronic Gold: Το «χρυσό» μυστικό ομορφιάς για κάθε γυναίκα που θέλει να δείχνει όσο νιώθει.

Η νέα σεζόν σας έχει ήδη καλωσορίσει και είναι η καλύτερη αφορμή για να γράψετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Το bioten, το αγαπημένο brand φυσικής περιποίησης, καλεί τις γυναίκες να αναδείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, να ανακαλύψουν την ομορφιά που πηγάζει από μέσα τους και να δουν την ηλικία τους απλά ως έναν αριθμό.

Το «χρυσό» όπλο τους γι’ αυτό; Η σειρά περιποίησης προσώπου bioten Hyaluronic Gold, η απόλυτη δύναμη αντιγήρανσης για ένα νεανικό δέρμα που ακτινοβολεί.

Το bioten με την ολοκληρωμένη σειρά bioten Hyaluronic Gold δίνει το έναυσμα στις γυναίκες για ολική ανανέωση μέσα και έξω και γίνεται η «χρυσή» τους ασπίδα ενάντια στα σημάδια του χρόνου. Ενισχυμένη με 30 εκατομμύρια μικροκάψουλες Υαλουρονικού Οξέος & Χρυσές Πρωτεΐνες, προσφέρει αναζωογόνηση της φυσικής νεότητας του δέρματος έτσι ώστε η ζωντάνια και η αυτοπεποίθηση της κάθε γυναίκας να αντανακλάται στο πρόσωπό της.

Ανάκτηση του όγκου της επιδερμίδας, βελτίωση της όψης της και μείωση των μαύρων στιγμάτων; Οι κρέμες ημέρας και νύχτας bioten Hyaluronic Gold, με 85% συστατικά φυσικής προέλευσης, εξασφαλίζουν ορατά αποτελέσματα για απόλυτα νεανική όψη. Όσο για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία; Η κρέμα ημέρας θωρακίζει την επιδερμίδα με το τριπλό σύστημα αντιηλιακής προστασίας IR, SPF10, VL.

ορός προσώπου bioten Hyaluronic Gold
bioten Hyaluronic Gold

Πρωταγωνιστής της χρυσής σειράς περιποίησης για άμεση λείανση και καταπολέμηση των ρυτίδων, ο ορός προσώπου bioten Hyaluronic Gold, με την καινοτόμο φόρμουλα με Υαλουρονικό Οξύ, Εκχύλισμα ρυζιού πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία & αμινοξέα και Βιταμίνη B3. Η μοναδική του σύνθεση βασίζεται στην τεχνολογία με μικροσφαιρίδια, τα οποία κρατούν τα συστατικά δραστικά μέχρι την εφαρμογή τους, ενώ κατά τη διάσπασή τους δημιουργούν μία σατινέ υφή στο δέρμα.

Για βλέμμα που προδίδει μόνο ζωντάνια, η κρέμα ματιών bioten Hyaluronic Gold, με φόρμουλα φυσικής προέλευσης κατά 93%, αναζωογονεί και φωτίζει την περιοχή, μειώνοντας αποτελεσματικά τις ρυτίδες και τις διχρωμίες και βελτιώνοντας τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

Φυσική περιποίηση και φροντίδα για τη φύση

Η σειρά bioten HYALURONIC GOLD αποτελεί τη φυσική επιλογή για τη φροντίδα του προσώπου, αφού η σύσταση όλων των προϊόντων της είναι φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 85% τουλάχιστον και οι συσκευασίες τους είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ τα βάζα είναι κατασκευασμένα από 30% ανακυκλώσιμο γυαλί.

Το bioten, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή του για σεβασμό προς τη φύση, έχει λάβει την πιστοποίηση FCS[1], για βιώσιμες πρακτικές σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων.

Δείξτε την αυτοπεποίθηση που κρύβετε μέσα σας, δώστε μία χρυσή νότα ανανέωσης στην επιδερμίδα σας και αφήστε το πρόσωπο και όχι την ηλικία σας να μιλήσει για εσάς.

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε supermarket και καταστήματα καλλυντικών, ενώ περισσότερα μπορείτε να μάθετε στοbiotencosmetics.com


[1]*Πιστοποίηση FSC (Αειφορικής Δασικής Διαχείρισης):
Tο FSC (Forest Stewardship Council) είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό να προστατεύει τα δάση για τις μελλοντικές γενιές. Η  πιστοποίηση FSC παρέχει τη σύνδεση μεταξύ υπεύθυνης διαχείρισης των δασών και της κατανάλωσης των προϊόντων που προέρχονται από αυτά (ξυλεία, χαρτί)επιτρέποντας στους καταναλωτές να αναγνωρίζουν υπεύθυνα προϊόντα δασοκομίας σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Τα πρότυπα FSC διασφαλίζουν ότι η διαχείριση δασών είναι: Περιβαλλοντικά κατάλληλη με στόχο τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και την υιοθέτηση οικολογικών διεργασιών,κοινωνικά ευεργετική, παρέχοντας κίνητρα στους πολίτες και την κοινωνία για τη διατήρηση των δασικών πόρων και οικονομικά βιώσιμη, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις δασικές λειτουργίες για την αύξηση των οικονομικών εσόδων.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice