Νέα συλλογή Miss Polyplexi: Η υψηλή αισθητική που αναζητάτε

It’s all about handmade goodness!

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η νέα συλλογή της Miss Polyplexi Φθινόπωρο-Χειμώνας 20/21 εμπνέεται από τη νεοκλασική αρχιτεκτονική των διατηρητέων κτιρίων της Αθήνας.

Έχοντας πλέον συμπληρώσει σχεδόν 4 χρόνια παρουσίας στον ελληνικό και διεθνή χώρο της μόδας, η Miss Polyplexi διανύει την πιο ώριμη δημιουργικά περίοδο και για τη νέα της συλλογή, Φθινόπωρο-Χειμώνας 20/21, εμπνέεται από τη νεοκλασική αρχιτεκτονική των διατηρητέων κτιρίων που συναντά κάποιος κάνοντας μια βόλτα στο όμορφο κέντρο της Αθήνας. Έτσι, πολλά από τα νέα σχέδια ενσωματώνουν για πρώτη φορά πλεκτά νεοκλασικά μοτίβα, που γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα μέσα από τη χρωματική παλέτα που έχει επιλεγεί για τη νέα κολεξιόν.

MISS POLYPLEXI
MISS POLYPLEXI

Μαλακά νήματα από virgin merino και lana αγκαλιάζουν τους χρωματικούς τόνους του μπλε, του καφέ του ξύλου, του γλυκού μπεζ, αλλά και του ζεστού κίτρινου, χρώματα εμπνευσμένα από το φθινοπωρινό τοπίο του κέντρου της πρωτεύουσας. Από τη χρωματική παλέτα, δε λείπουν φυσικά το μαύρο και το γκρι, που αποτελούν πλέον πυλώνες κάθε συλλογής και τα βλέπουμε σε κλασικά και νέα σχέδια, όπως οι τσάντες Monaco και Ophelia.

MISS POLYPLEXI
Από τη νέα συλλογή, ξεχωρίζει η Antiquaria Tote Bag, πλεγμένη στο χέρι, με περίσσεια δεξιοτεχνία και φτιαγμένη από μαλακό νήμα, η οποία θα γίνει η αγαπημένη σύντροφος των ζεστών χειμωνιάτικων παλτό. Τα πλεκτά μοτίβα στο μπροστινό και πίσω μέρος της τσάντας κλείνουν το μάτι στην παράδοση και την ξεχωρίζουν απ' όποιο άλλο σχέδιο έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα η MISS POLYPLEXI.

MISS POLYPLEXI

Στη νέα αυτή εντυπωσιακή συλλογή θα βρούμε μικρά και μεγάλα μεγέθη σε αρχετυπικά σχέδια που επιβεβαιώνουν τόσο την κομψότητα, αλλά και τη διαχρονικότητα του brand, που φέτος τον χειμώνα επισφραγίζει την αυθεντικότητά του πιο δυναμικά από ποτέ.

Miss Polyplexi® Fall-Winter Collection 20/21 - Part I

MISS POLYPLEXI @ The Fashion Room Service - "See Now Buy Now Edition" The 1st Fashion Phygital Event

e-shop: misspolyplexi.com/shop/ • social media: instagram.com/miss_polyplexi/?hl=en • facebook.com/misspolyplexi/

It’s all about handmade goodness!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice