Η ghd, αυτές τις γιορτές, θα σας κάνει «Βασίλισσα»

Wish Upon A Star, Limited Edition

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η ghd ξέρει ότι οι γυναίκες είναι δύναμη της φύσης. Υποκλιθείτε στις Βασίλισσές της, που μπορούν να κάνουν τα όνειρά σας και τα χτενίσματα πραγματικότητα.

Η ghd ξέρει ότι οι γυναίκες είναι μια δύναμη της φύσης. Αυτά τα Χριστούγεννα ξεχάστε τους τρεις Μάγους και υποκλιθείτε στις Βασίλισσες της ghd που μπορούν να κάνουν τα όνειρά σας και τα χτενίσματα πραγματικότητα.

Αξιοζήλευτες μπούκλες, υπέροχοι κυματισμοί και φανταστικό ίσιωμα μετατρέπουν τη φαντασία σε πραγματικότητα, με τη σειρά limited edition της ghd, Wish Upon A Star. Αυτά τα Χριστούγεννα φτάστε τα αστέρια με μια σειρά που είναι εμπνευσμένη από τους αστερισμούς, τα απαστράπτοντα λευκά και το βαθύ μπλε της νύχτας. Ίσως το καλύτερο δώρο για εσάς και για τις αγαπημένες σας φίλες.

GHD PLATINUM+ GIFT SET
Με ultra–zone και predictive technology, το ghd platinum+ αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών και προσαρμόζει την ισχύ για να εξασφαλίσει εξατομικευμένο αποτέλεσμα.
Το styler ghd platinum+ διατίθεται σε εντυπωσιακό αστραφτερό λευκό με λεπτομέρειες σε σατινέ χρυσαφί μέσα στο κομψό βαλιτσάκι σε βαθύ μπλε της νύχτας. Τιμή 279€

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΣΟΥΑΡ GHD HELIOS

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΣΟΥΑΡ GHD HELIOS
Το απόλυτο δώρο για να έχετε πάντα στα χέρια σας το στέγνωμα του κομμωτηρίου.
Το νέο επαγγελματικό σεσουάρ ghd helios™ στην πρακτική θήκη dust bag διατίθεται σε αστραφτερό λευκό με λεπτομέρειες σε σατινέ χρυσαφί και προσφέρει 30% περισσότερη λάμψη* και απίστευτα πιο γρήγορο styling. Τιμή 179€.

GHD GOLD® GIFT SET
Το μοναδικό styler ghd gold® με το μοντέρνο design διαθέτει τεχνολογία dual-zone για επιδόσεις υψηλού επιπέδου, για πιο ίσια, πιο μεταξένια και πιο υγιή μαλλιά. Προσφέρει ασυναγώνιστα αποτελέσματα και διατίθεται σε πολυτελές βαλιτσάκι σε βαθύ μπλε της νύχτας - τέλειο για το κορίτσι που αναζητά άψογο styling στις διακοπές των Χριστουγέννων. Τιμή 209€

Η Wish Upon A Star διατίθεται στα καλύτερα κομμωτήρια.

Η Wish Upon A Star διατίθεται στα καλύτερα κομμωτήρια.
Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα ghdhair.com/gr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice