Ο Αντώνης Φωνιαδάκης και οι χορεύτριες Σεβαστή Ζαφείρα, Δέσποινα Λαγουδάκη, στα γυρίσματα του Cashmere Kumquat της Korres
Ο Αντώνης Φωνιαδάκης και οι χορεύτριες Σεβαστή Ζαφείρα, Δέσποινα Λαγουδάκη, στα γυρίσματα του Cashmere Kumquat της Korres ©Μαργαρίτα Νικητάκη
LOOK News

KORRES: Cashmere Kumquat, το 5ο film των Β.Κεκάτου - Α.Φωνιαδάκη

Η δροσιά και ο αισθησιασμός ενός αρώματος χορογραφούνται

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η δροσιά και ο αισθησιασμός του Cashmere Kumquat χορογραφούνται από τους Βασίλη Κεκάτο και Αντώνη Φωνιαδάκη για την KORRES.

Το άρωμα ενώνει ανθρώπους, συναισθήματα, σκέψεις, στιγμές. Το άρωμα KORRES ένωσε δύο αναγνωρισμένους δημιουργούς για πρώτη φορά, τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη, Βασίλη Κεκάτο, και τον διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο χορογράφο, Αντώνη Φωνιαδάκη. Πέντε κινηματογραφικές στιγμές που αφηγήθηκαν τις σκέψεις που τους «ξύπνησαν» οι αρωματικές νότες των νέων KORRES Eau De Toilette.

Οι χορεύτριες Σεβαστή Ζαφείρα και Δέσποινα Λαγουδάκη στα γυρίσματα του Cashmere Kumquat της Korres ©Μαργαρίτα Νικητάκη
Οι χορεύτριες Σεβαστή Ζαφείρα και Δέσποινα Λαγουδάκη στα γυρίσματα του Cashmere Kumquat της Korres

Τo Cashmere Kumquat γίνεται η αφετηρία για το πέμπτο και τελευταίο film των δύο. Δροσιά, φρεσκάδα που ενώνεται με τη γενναιόδωρη αίσθηση του cashmere σα νωχελικές κινήσεις δύο κοριτσιών που μπερδεύονται σε μία ανορθόδοξη αγκαλιά σε ένα επιβλητικό μαρμάρινο φόντο. Ένα συναίσθημα δυνατό, όπως το ερμήνευσε το «βλέμμα» του Βασίλη Κεκάτου, «πέφτοντας» στο χορογραφημένο διάλογο που ενορχήστρωσε ο Αντώνης Φωνιαδάκης.

Οι χορεύτριες Σεβαστή Ζαφείρα και Δέσποινα Λαγουδάκη στα γυρίσματα του Cashmere Kumquat της Korres ©Μαργαρίτα Νικητάκη
Οι χορεύτριες Σεβαστή Ζαφείρα και Δέσποινα Λαγουδάκη στα γυρίσματα του Cashmere Kumquat της Korres ©Μαργαρίτα Νικητάκη

Written + Directed by Vasilis Kekatos @vasilis_kekatos
Choreographed by Andonis Foniadakis @andonisfoniadakis
Music by Kid Moxie @kid.moxie
Dancers Sevasti Zafeira @sevastizafeira + Despina Lagoudaki @despina.lagoudaki
For @korres.athens

Korres Cashmere Kumquat

CASHMERE KUMQUAT
Top notes: Kumquat, mandarine, orange
Heart notes: Orange blossom, jasmine, almond
Base notes: Cashmere, cedarwood, vanilla

Το άρωμα Cashmere Kumquat του KORRES
Το άρωμα Cashmere Kumquat του KORRES

Cashmere: Η απαλή, ζεστή, γενναιόδωρη αίσθηση του κασμίρ έχει εκθειαστεί στους αιώνες -ήδη από τον 3ο αιώνα π.Χ. Συνώνυμο της πολυτέλειας προσδίδει μια αισθησιακή προσέγγιση σε αυτό το άρωμα. Κουμκουάτ: Με φωτεινό πορτοκαλί χρώμα που συμβολίζει την ευημερία, το κουμκουάτ με το γλυκόπικρο άρωμά του προκαλεί θετικά συναισθήματα, θυμίζοντας το πρώτο αεράκι στους ανθισμένους ελαιώνες της Μεσογείου. Βανίλια: Σπόροι τροπικών αναρριχητικών φυτών με την ομορφιά της ορχιδέας. Η βανίλια θεωρείται ότι ενεργοποιεί τις αισθήσεις και ανασύρει όνειρα αγάπης. Ένα μεγαλειώδες συστατικό με διακριτικά γλυκό, σαγηνευτικό άρωμα, που ανέκαθεν το συνόδευε η φήμη ενός από τα ισχυρά αφροδισιακά της φύσης.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice