Η Garmin και οι MI-RŌ Designers δημιουργούν το smartwatch Lily

H Garmin αποκαλύπτει το Lily, το μικρότερό της smartwatch σε συνεργασία με τους MI-RŌ Designers

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Garmin Greece σμίγει με την κλασική αισθητική και την κομψότητα των MI-RŌ Designers και δίνουν σάρκα και οστά στο νέο smartwatch.

H Garmin αποκαλύπτει το Lily, το μικρότερό της smartwatch σε συνεργασία με τους MI-RŌ Designers. Διαθέτοντας έναν όμορφο φακό με ένα σχεδιασμένο μοτίβο και με πλαίσιο διαμέτρου 34 χιλ., το Lily συνδυάζει την κλασική εμφάνιση με τις σύγχρονες λειτουργίες, που περιλαμβάνουν την παρακολούθηση υγείας και ευεξίας, τις έξυπνες ειδοποιήσεις και π.ά. Η καινοτομία, η πρωτοπορία και το design, τα συστατικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Garmin Greece, σμίγουν με την κλασική αισθητική και την κομψότητα και δίνουν σάρκα και οστά στο νέο smartwatch που παρουσίασε, σε συνεργασία με τους MI-RŌ Designers. 

Garmin-MI-RŌ-Designers-Lily

Μέσα από μία διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου, η Garmin Greece ανακοίνωσε το Lily, το μικρό και μοντέρνο smartwatch που περίμενε κάθε γυναίκα. Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, Classic και Sport, το 34 χιλ. πλαίσιο, το τύπου T-bar λουράκι, το ιδιαίτερο μοτίβο στον φακό και οι πολλές χρωματικές επιλογές, καθιστούν το Lily ιδανικό για τις γυναίκες εκείνες που αναζητούν μία εναλλακτική και μοντέρνα πρόταση στην αγορά των smartwatch. 

Garmin-MI-RŌ-Designers-Lily.jpg
Garmin-MI-RŌ-Designers-Lily.jpg

Εμπνευσμένοι από το σχεδιασμό και τα γεωμετρικά σχέδια του Lily, το κορυφαίο ελληνικό δίδυμο σχεδιαστών MI-RŌ, δημιούργησε ένα limited edition μαντήλι, που αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για να συνοδεύσει το swartwatch κόσμημα.

Όπως επισήμανε η Νάνσυ Ζαμπέλη, Corporate Communications & Marketing Director Garmin Greece: «Το Garmin Lily είναι το πρώτο στην κατηγορία του αφού είναι ένα smartwatch κόσμημα. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη μόδα με την τεχνολογία και την εξελιγμένη παρακολούθηση της υγείας και της ευεξίας. Εκτός από την κυκλοφορία του Garmin Lily, στην Ελλάδα έχουμε άλλον ένα λόγο να είμαστε ενθουσιασμένοι. Το μαντήλι που σχεδίασαν οι Mi-Ro αποκλειστικά για την Garmin και το Lily!» 

Garmin-MI-RŌ-Designers-Lily

Από την πλευρά τους οι MI-RŌ τόνισαν: «Εμπνευστήκαμε από την κομψότητα αλλά και το functionality του “Lily” για να δημιουργήσουμε το απόλυτο fashion αξεσουάρ που του ταιριάζει. Ένα μαντήλι που φοριέται όλες τις ώρες, με πολλαπλούς τρόπους και με μία ιδιαίτερα πρωτότυπη τεχνοτροπία, που ακολουθεί την παγκόσμια τάση της μόδας. Συγκεκριμένα, τα γεωμετρικά σχέδια του “Lily”, μαζί με τα αγαπημένα μας χρώματα για τη σεζόν, αναμιγνύονται σε ένα patchwork που υπογραμμίζει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα, τόσο του ρολογιού όσο και των MI-RŌ».

Garmin-MI-RŌ-Designers-Lily.jpg

Πίσω από τον σχεδιασμό
Σχεδιασμένο από γυναίκες για τις γυναίκες, το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του Lily είναι το μικρό του μέγεθος, εμπνευσμένο από τα κλασσικά ρολόγια που μοιάζουν με κοσμήματα σχεδιασμένα για μικρότερους καρπούς. Το 34 χιλ. πλαίσιο του Lily είναι το μικρότερο που έγινε ποτέ από την Garmin και το μοναδικό σύστημα Τ-bar, με τα λεπτά λουράκια 14 χιλ., ενισχύουν αυτή τη συνολικά θηλυκή αισθητική. Το Lily, διαθέτει ένα μοναδικό μεταλλικό μοτίβο στο φακό, που αποκαλύπτει μία μονοχρωματική οθόνη αφής υγρών κρυστάλλων η οποία εξαφανίζεται όταν δε χρησιμοποιείται. Καθένα από τα έξι διαφορετικά Lily, έχει το δικό του σχέδιο στον φακό, προσεκτικά δημιουργημένο για να είναι διακριτικό και με ιδιαίτερη υφή, μία εκλεπτυσμένη λεπτομέρεια που συμπληρώνει ιδανικά την κομψή του εμφάνιση. 
Ταυτόχρονα, πιστό στο DNA της μάρκας, το Lily αξιοποιεί όλες τις κορυφαίες λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης, όπως παρακολούθησης ύπνου, ενέργειας, λειτουργείες για την έμμηνο ρύση και παρακολούθηση εγκυμοσύνης ενώ διαθέτει και προφίλ με πληθώρα αθλημάτων και δραστηριοτήτων, όπως φυσικά και ειδοποιήσεις εισερχομένων κλήσεων, μηνυμάτων και social media. 

Μάλιστα, για τις πρώτες τυχερές που θα αγοράσουν το Lily, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, η Garmin Greece θα δίνει δώρο το μαντήλι των Mi-Ro. 

Garmin-MI-RŌ-Designers-Lily

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, η γνωστή fashion influencer Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (@shopranoblog), έδωσε πολύτιμα tips & tricks για το πως μπορεί να φορεθεί το μαντήλι, για αξέχαστες και στυλάτες εμφανίσεις.

Επισκεφτείτε τη διεύθυνση garmin.gr/miro, για να δηλώσετε τη συσκευή Lily που αποκτήσατε και τη διεύθυνση για να παραλάβετε το δώρο σας. Η ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό συσκευών Garmin Lily. 
Για περισσότερες πληροφορίες για τις λειτουργίες του Lily: garmin.gr & @garmingreece

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice