Διάκριση για την ελληνική εταιρία δερμοκαλλυντικών YOUTH LAB

Ως «Καινοτόμο Προϊόν Φαρμακείου», αναδείχθηκε το BLEMISH DOTS

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μία ακόμα διάκριση για την ελληνική εταιρία δερμοκαλλυντικών YOUTH LAB. που κατέκτησε την ανώτερη τιμητική διάκριση, το Platinum Award.

Μία ακόμα διάκριση για την ελληνική εταιρία δερμοκαλλυντικών YOUTH LAB. που κατέκτησε την ανώτερη τιμητική διάκριση, το Platinum Award στην κατηγορία «Καινοτόμο Προϊόν Φαρμακείου» στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021», μια διοργάνωση με την οποία οι φαρμακοποιοί επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές, υπηρεσίες, καινοτομίες και προϊόντα της φαρμακευτικής αγοράς. 

Ως «Καινοτόμο Προϊόν Φαρμακείου», αναδείχθηκε το BLEMISH DOTS. Πρόκειται για διάφανα αυτοκόλλητα επιθέματα εμποτισμένα με Σαλικυλικό Οξύ, Tea Tree Leaf Water και άλλα αντιοξειδωτικά φυτικά εκχυλίσματα, που αντιμετωπίζουν τοπικά σπυράκια και μαύρα στίγματα, καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα και ταυτόχρονα προφυλάσσουν την προσβεβλημένη περιοχή από επιπλέον ερεθισμούς λόγω του makeup.

Η συσκευασία περιέχει επιθέματα σε 2 μεγέθη, για πλήρη κάλυψη των ατελειών, ενώ λόγω της εστιασμένης δράσης τους δεν προκαλούν ερεθισμό ή ξηρότητα στη γύρω περιοχή. 

YOUTH LAB

Είναι διάφανα και εφαρμόζουν τέλεια στο δέρμα, γεγονός που τους επιτρέπει να φοριούνται κάτω από το μακιγιάζ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ή / και της νύκτας, για θεραπεία και προστασία μαζί. 

Δερματολογικά ελεγμένα _ Χωρίς παραβένες, αλκοόλ και φθαλικές ενώσεις.

Η YOUTH LAB. από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της έχει επενδύσει στην καινοτομία και στις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις διαδοχικές βραβεύσεις που λαμβάνει εδώ και 7 χρόνια στην κατηγορία «ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» και όχι μόνο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice