Νέα σειρά «Αναδόμησης» για τα μαλλιά, Le Petit Marseillais

Eίναι πολύ σημαντικό να προστατεύετε και να φροντίζετε τα μαλλιά σας, ακόμη και αν είναι υγιή

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Le Petit Marseillais: Ολική αναγέννηση των μαλλιών, με τη νέα σειρά «Αναδόμηση» με εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας και βιολογικού φραγκόσυκου.

Πολλοί εξωτερικοί παράγοντες όπως το πιστολάκι, οι βαφές ή τα ισιωτικά μαλλιών, ο ήλιος, η ρύπανση και το στρες, μπορούν να φθείρουν τα μαλλιά σας, ξεκινώντας από την επιφάνεια της τρίχας και εισχωρώντας σταδιακά στο εσωτερικό της. Έτσι, τα μαλλιά γίνονται θαμπά και εύθραυστα. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να προστατεύετε και να φροντίζετε τα μαλλιά σας, ακόμη και αν είναι υγιή.

Το Le Petit Marseillais παρουσιάζει τη νέα σειρά «Αναδόμηση» με εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας και βιολογικού φραγκόσυκου, που συμβάλλει στην ενίσχυση και στην προστασία της τρίχας, βοηθώντας τα μαλλιά να ανακτήσουν την απαλότητα, την ευλυγισία και τη λάμψη τους.

Η καλέντουλα είναι ένα μυθικό λουλούδι, γνωστό για τις προστατευτικές και θρεπτικές του ιδιότητες και το εκχύλισμα φραγκόσυκου είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και σπάνια έλαια, με εκπληκτικά ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

Η σειρά που αποτελείται από σαμπουάν, κρέμα μαλλιών και μάσκα μαλλιών 4 σε 1, δημιουργήθηκε από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς σιλικόνη και είναι δερματολογικά ελεγμένη, προσφέροντας στα μαλλιά ενυδάτωση και προστασία από τη ρίζα έως τις άκρες. Δώστε και πάλι ζωή στα φθαρμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά με τη νέα σειρά «Αναδόμηση» από το Le Petit Marseillais.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice