Νέο Puma Mirage Mox σχεδιασμένο για τους λάτρεις των sneakers

Ήξερες πως το Mirage Mox αποτελεί μέλος της οικογένειας PUMA για σχεδόν μισό αιώνα;

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Το Mirage Mox είναι η τελευταία προσθήκη στην αυξανόμενη γκάμα της PUMA και αποτελείται από αρκετά Futro χαρακτηριστικά.

Το Mirage Mox είναι η τελευταία προσθήκη στην αυξανόμενη γκάμα της PUMA που αποτελείται από αρκετά Futro χαρακτηριστικά. Tο Mirage Mox περιέχει σχεδιαστικά στοιχεία από το παπούτσι της δεκαετίας του '90, τα οποία τα μεταμορφώνει για τους σημερινούς λάτρεις των sneakers.

Ξέρατε πως αποτελεί μέλος της οικογένειας PUMA για σχεδόν μισό αιώνα;
Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ως ελαφρύ παπούτσι για στίβο και στη συνέχεια επανεκδόθηκε ως παπούτσι τζόκινγκ στη δεκαετία του 1990.

Σήμερα, εμπνευσμένο από τον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής και των DJ’s, το νέο Mirage Mox βαδίζει μέσα στο δικό του ρυθμό. Ο ανανεωμένος σχεδιασμός του παπουτσιού με τα ψυχεδελικά χρώματα και το Futro look έρχονται να συνθέσουν το πιο πολυσυζητημένο sneaker της σεζόν και να αποτελέσει το τέλειο σημείο εκκίνησης για μια νέα προοπτική στο Street Style σας, ώστε να σε  βοηθήσει να προβάλετε την ατομικότητα σας και να πειραματιστείτε με το ντύσιμο σας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

H εμβληματική επικάλυψη στο μπροστινό μέρος του, αποτίνει φόρο τιμής στην ιστορία του συγκεκριμένου μοντέλου, το οποίο επανασχεδιάστηκε με λιγότερο retro look. Παράλληλα οι αρκετές λεπτομέρειες που περιέχει όπως το μοναδικό κομμάτι που βρίσκεται στη φτέρνα του και προσφέρει μια άνετη εφαρμογή, αλλά και οι έντονες funky αποχρώσεις του όπως το ζωηρό πορτοκαλί και το μπλε που ενεργοποιούν το μάτι, το καθιστούν ως το τέλειο sneaker για να χορεύετε όλη τη νύχτα.

Ανακάλυψε το νέο PUMA Mirage Mox σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice