Νέα ανοιξιάτικη συλλογή TOMMY HILFIGER "One Planet"

Η συλλογή έχει δημιουργηθεί από οργανικά και ανακυκλωμένα υλικά που επικοινωνούν planet-positive μηνύματα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Tommy Hilfiger λανσάρει την "One Planet Capsule" συλλογή με αφορμή τη διεθνή ημέρα της γης. "The Future is Bright, Together We Succeed."

Η Tommy Hilfiger λανσάρει την ανοιξιάτικη συλλογή TOMMY HILFIGER ‘One Planet’ για άνδρες και γυναίκες, που είναι ειδικά σχεδιασμένη με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας της Γης και βασίζεται στο φιλόδοξο ταξίδι βιωσιμότητας της Tommy Hilfiger.
To ευρύ φάσμα των statement κομματιών από οργανικά ανακυκλωμένα υλικά επικοινωνούν planet-positive μηνύματα, με στόχο να εμπνεύσουν περισσότερες αποφάσεις με γνώμονα τη βιωσιμότητα για τη Διεθνή Ημέρα Γης αλλά και πέρα από αυτήν.
Η capsule συλλογή ‘One Planet’ είναι διαθέσιμη από τις 15 Απριλίου 2021.

«Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από την Ημέρα της Γης, ώστε να σταματήσουμε για λίγο και να εκτιμήσουμε τη σημασία της» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «‘Έχουμε μόνο ένα πλανήτη και ως brand αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα του να τον προστατεύουμε. Μέσα από την capsule συλλογή ‘One Planet’, ελπίζουμε να εμπνεύσουμε τους υποστηρικτές μας ώστε να προχωρήσουμε μαζί μπροστά με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον. Αυτή είναι η στιγμή να μοιράσουμε αγάπη αλλά και να επικοινωνήσουμε το μήνυμα της κλιματικής ευαισθητοποίησης σε ό,τι και αν κάνουμε».

Η Tommy Hilfiger λανσάρει την "One Planet Capsule" συλλογή με αφορμή τη διεθνή ημέρα της γης.

Στην καμπάνια για τη capsule συλλογή ‘One Planet’ πρωταγωνιστεί η Mogli με καταγωγή από το Βερολίνο, μία αληθινή multi-hyphenate. Η τραγουδίστρια, κινηματογραφίστρια, σχεδιάστρια και ακτιβίστρια υπέρ του πλανήτη χρησιμοποιεί την προσωπική της πλατφόρμα ώστε να υποστηρίξει έναν πιο ευγενικό τρόπο ζωής, τόσο προς όλους τους ανθρώπους όσο και προς τον ίδιο τον πλανήτη.

Φορώντας τη statement λευκή sweatsuit της συλλογής, η Mogli φωτογραφήθηκε από την Jana Gerberding. Για να γιορτάσει το λανσάρισμα της νέας capsule συλλογής η Mogli θα κάνει take over τον official λογαριασμό της Tommy Hilfiger στο Instagram, όπου θα φιλοξενήσει ένα live talk στις 22 Απριλίου 2021 για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας της Γης.

Η συλλογή διαθέτει μία ποικιλία από απαλά sweatpants, hoodies, crewnecks, T-shirts και καθημερινά polos που διαθέτουν τρία μοναδικά Earth Day γραφικά στοιχεία. Τα sweatsuites από ανακυκλωμένα υλικά αναδεικνύουν τον πλανήτη ως μία ενωμένη κοινότητα και το μήνυμα ‘The Future is Bright, Together We Succeed.’ Τέλος, τα T-shirts και τα hoodies είναι σχεδιασμένα σε παστέλ αποχρώσεις  που παρουσιάζουν τη χαρακτηριστική κόκκινη, μπλε και λευκή σημαία του brand με την προσθήκη του ανατρεπτικού ‘Spreading Love’ κόκκινου με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice