Νέα συλλογή υποδημάτων EXE Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

Μαγνητίστε τα βλέμματα και απογειώστε κάθε σας look

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η νέα συλλογή υποδημάτων EXE για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα επιλογών για ξεχωριστές εμφανίσεις.

Η νέα συλλογή υποδημάτων EXE για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 σας αγκαλιάζει με τη θερμότητα της καλοκαιρινής αύρας, ολοκληρώνοντας κάθε διάθεση και εμφάνιση, ενώ τα fashion forward σχέδια συνδυάζουν τις τελευταίες hot τάσεις της μόδας με το νεανικό, φρέσκο και σύγχρονο glam.

Η συλλογή ΕΧΕ S/S21, με έμπνευση από τα νέα κορίτσια του σήμερα, προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για ξεχωριστές εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και απογειώνοντας κάθε look.

EXE S/S 2021

Ανάμεσα στα υπέροχα νεανικά σχέδια της νέας συλλογής EXE S/S21, τα chunky sandals, η απόλυτη τάση για τη φετινή σεζόν, σε καπιτονέ, ψάθα ή συνθετικό δέρμα, καλύπτει κάθε απαιτητική fashionista. Τα πολύ χαρακτηριστικά puffy sliders, με πλεκτές λεπτομέρειες και ιδιαίτερα σχέδια απογειώνουν κάθε βήμα από το πρωί ως το βράδυ.

Ξεχωρίζουν must-have θησαυροί όπως τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με μεταλλικές λεπτομέρειες και γεωμετρικές γραμμές που προσδίδουν μια σφραγίδα πολυτέλειας σε κάθε εμφάνιση. Η συλλογή συμπληρώνεται από τις iconic εσπαντρίγιες και μοντέρνες πλατφόρμες με έντονο το μεσογειακό χαρακτήρα, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε μία μεγάλη ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, για κάθε γούστο και στιλ.

Η άνοιξη και το καλοκαίρι αποτελούν την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου και η EXE είναι εδώ συμπληρώνοντας μοναδικά την κάθε εμφάνιση, όποιος και να είναι ο προορισμός, η περίσταση αλλά και η ώρα. Για τα νέα κορίτσια που υποδέχονται τη νέα εποχή με αισιοδοξία και ενθουσιασμό και που θέλουν να νιώθουν ξεχωριστές και ανανεωμένες κάθε στιγμή, η συλλογή ΕΧΕ S/S21 διαθέτει τα απόλυτα stylish must-haves.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice