Γνωρίστε τη νέα φυσική και οικολογική σειρά Nivea Naturally Good

4 body lotion, αλόη, έλαιο σπόρου κάνναβης, αβοκάντο και βρώμη για απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα με τα πιο φυσικά συστατικά

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η νέα σειρά σώματος της NIVEA ενυδατώνει την επιδερμίδα με υπέροχα φυσικά συστατικά και συσκευασία που ρολάρει αφήνοντας μικρότερο αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής συχνά διασπά την αρμονική sας σχέση με τη φύση. Τα τελευταία χρόνια προσπαθείτε να ανακτήσετε τη σχέση, δίνοντας ολοένα και περισσότερη σημασία στο να προσφέρετε στο περιβάλλον, αλλά και στον εαυτό σας μέσα από ένα πιο φυσικό lifestyle.
Φέτος, η NIVEA ανταποκρίνεται σε αυτή την ανάγκη και δημιουργεί τις πιο φυσικές συνθέσεις για την περιποίηση της επιδερμίδας, εμπλουτίζοντας την καθημερινότητά σας με στιγμές απαλότητας και ευχαρίστησης, εμπνευσμένες από τη φύση.

Η νέα σειρά ενυδάτωσης σώματος NIVEA NATURALLY GOOD είναι το επόμενο βήμα της NIVEA στην περιποίηση της επιδερμίδας, εκφράζοντας την αγάπη της για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Nivea Naturally Good
Nivea Naturally Good

Τα προϊόντα NATURALLY GOOD αποτελούν την πιο φυσική και οικολογική σειρά της NIVEA με βιοδιασπώμενες συνθέσεις, οι οποίες περιέχουν 98% συστατικά φυσικής προέλευσης[1] και ανακυκλώσιμες συσκευασίες από 50% λιγότερο πλαστικό[2]. Επιπλέον, οι συσκευασίες NATURALLY GOOD έρχονται με την καινοτομία «Πίεσε και Τύλιξέ το», δίνοντάς μας τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε το προϊόν μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Κάθε προϊόν της νέα σειράς σώματος, περιέχει από ένα βιολογικό συστατικό το οποίο συλλέγεται από όλο τον κόσμο, ενώ οι συνθέσεις είναι vegan[3] και cruelty free.

Γνωρίστε τις τέσσερις body lotion της νέας σειράς NATURALLY GOOD και αποκτήστε απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα για 48 ώρες με τα πιο φυσικά συστατικά:

  • NIVEA BODY NATURALLY GOOD ME ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΟΗ
  • NIVEA BODY NATURALLY GOOD ME ΦΥΣΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΟΥ ΚΑΝΝΑΒΗΣ
  • NIVEA BODY NATURALLY GOOD ME ΦΥΣΙΚΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
  • NIVEA BODY NATURALLY GOOD ME ΦΥΣΙΚΗ ΒΡΩΜΗ

Nivea Naturally Good

[1] Συστατικά που προέρχονται από τη φύση και διατηρούν περισσότερο από το 50% της φυσικής τους κατάστασης μετά την επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου και του νερού. Οι συνθέσεις αποτελούνται και από 2% επιπλέον συστατικά για να διασφαλίσουμε τη σταθερότητα & την ασφάλεια της σύνθεσης.
[2] λιγότερο πλαστικό σε σύγκριση με το NIVEA Nourishing body lotion 350 ml
[3] Χωρίς ζωἵκά συστατικά ή συστατικά ζωἵκής προέλευσης

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice