Το πρώτο Eau de Toilette για το σώμα και τα μαλλιά είναι εδώ!

Δημιουργήθηκε ως απάντηση στον σημερινό καταναλωτή, που βιώνει τη ζωή στο τώρα, από την Authentic Beauty Concept

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Authentic Beauty Concept, το ολιστικό, vegan brand που συνδυάζει περιποίηση και styling, έφερε το πρώτο άρωμα για σώμα και μαλλιά.

Από το λανσάρισμα στις αρχές του 2019, η Authentic Beauty Concept έχει λανσαριστεί σε 26 χώρες, ενώ αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται να διατεθεί και σε άλλες αγορές παγκοσμίως, καθώς τα μέλη των κομμωτηρίων συνεχίζουν να αναπτύσσουν το κίνημα που οδηγείται από την αυθεντική ομορφιά - το #authenticbeautymovement.

Ακολουθώντας αυτή την επιτυχημένη πορεία, η Authentic Beauty Concept συνεχίζει να πηγαίνει μπροστά με αυθεντικά προϊόντα - προϊόντα με ακεραιότητα και διάθεση no-filter. Πέρυσι κυκλοφόρησαν τέσσερα συναρπαστικά καινοτόμα vegan* προϊόντα (Indulging Fluid Oil, Nymph Salt Spray, Airy Texture Spray, Nude Powder Spray) και τώρα το νέο Authentic Beauty Concept Eau de Toilette για το σώμα και τα μαλλιά.

Authentic Beauty Concept Eau de Toilette
Όλο και πιο συχνά, οι πελάτισσες των κομμωτηρίων περιμένουν μια εμπειρία που είναι πέρα απο τα μαλλιά, που είναι η σύνδεση όλων των αισθήσεων μέσω μιας εμπειρίας συναίσθησης (Memento). Μια στιγμή που θα θυμούνται για πολύ καιρό με αγάπη. Το νέο Authentic Beauty Concept Eau de Toilette ανακαλεί την ανάμνηση αυτής της εμπειρίας συναίσθησης.

Όπως είναι μοναδικά τα δακτυλικά μας αποτυπώματα, έτσι και το κάθε σώμα έχει το δικό του ξεχωριστό και μοναδικό άρωμα. Με βάση τις πεποιθήσεις της ακατέργαστης και πραγματικής ομορφιάς, το πρώτο Eau de Toilette από την Authentic Beauty Concept δεν έχει να κάνει με την κάλυψη, αλλά με την ενίσχυση της προσωπικής νότας που είναι τόσο μοναδική όσο εσύ.

Το νέο Eau de Toilette αποτυπώνει το μοναδικό άρωμα που βρίσκεται τόσο στη σειρά Authentic Beauty Concept για όλους τους τύπους μαλλιών και στη σειρά styling. Σκεφτείτε άρωμα φρεσκάδας, λευκών λουλουδιών & βιολέτας με τόνους βαμβακιού και πούδρας, που έχουν αναμιχθεί προσεκτικά για ένα διακριτικό άρωμα. Το καθαρό και φρέσκο ​​άρωμα εξισορροπεί την κομψότητα και τον χαρακτήρα με ένα καθαρό, θηλυκό φινίρισμα. Το αγνό και φρέσκο άρωμα εξισορροπεί μεταξύ κομψού και καθαρού με χαρακτήρα και θηλυκό φινίρισμα.

Με τη βιωσιμότητα ενσωματωμένη στην καρδιά της Authentic Beauty Concept, το νέο Eau de Toilette έρχεται σε ένα όμορφο γυάλινο μπουκάλι, κατασκευασμένο από 25% ανακυκλωμένο γυαλί. Συσκευασμένο σε κλιματικά ουδέτερο κουτί, στηρίζει τη ΜΚΟ Plastic Bank, την κοινωνική επιχείρηση που δεσμεύεται να σταματήσει το πλαστικό στους ωκεανούς μέσω ηθικών οικοσυστημάτων ανακύκλωσης σε παράκτιες κοινότητες.

Το Authentic Beauty Concept Eau de Toilette με μια ματιά:
-Άρωμα για το σώμα και τα μαλλιά
-Σχεδιασμένο για να ενισχύσει τη μοναδικότητά σας
-Με νότες φρεσκάδας, λευκών λουλουδιών & βιολέτας με τόνους βαμβακιού και πούδρας
-Κατοχυρωμένο από τη Vegan Society™
-Συσκευασμένο σε μπουκάλι από 25% ανακυκλωμένο γυαλί και κλιματικά ουδέτερο κουτί.
-Συμβάλλει στην υποστήριξη των καθαρών ωκεανών μέσω της Plastic Bank.

Authentic Beauty Concept Online και Digital
Η αυθεντική ομορφιά δεν χρειάζεται σοφιστικέ φίλτρα φωτογραφίας, είναι αυτό που έρχεται φυσικά που ξεχωρίζει στο πλήθος. Απαλλαγμένο από το αναγκαστικό, αφορά το πραγματικό στυλ, τέλειο στην απλότητά του. Το #authenticbeautymovement πιστεύει ότι δεν μπορείτε να προσποιηθείτε τον χαρακτήρα σας - αυτό φαίνεται. Ανακαλύψτε τα πιστεύω της Authentic Beauty Concept και ξεκινήστε την πορεία σας προς την αυθεντική ομορφιά: authenticbeautyconcept.gr. Εδώ μπορείτε να εξερευνήσετε τις τελευταίες καινοτομίες - συμπεριλαμβανομένου του νέου Eau de Toilette - και το ήθος πίσω από αυτές. Εμπνευστείτε από τις ομιλίες των ειδικών, των παγκοσμίου φήμης κομμωτών και εμβαθύνετε σε μια ολιστική μάρκα που συν-δημιουργήθηκε με μοναδική συλλογική δράση.

Μην ξεχνάτε να συνδέεστε και να μοιράζεστε με την κοινότητα στα social media της @authenticbeautyconcept – σε Instagram, Facebook και YouTube - χρησιμοποιώντας το hashtag #authenticbeautymovement.

Το Authentic Beauty Concept Eau de Toilette είναι διαθέσιμο από το Φεβρουάριο 2021.

Σχετικά με τη Henkel
Η Henkel λειτουργεί παγκοσμίως με ένα καλά ισορροπημένο και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο. Η εταιρεία κατέχει ηγετικές θέσεις με τις τρεις επιχειρηματικές της μονάδες τόσο σε βιομηχανικές όσο και σε καταναλωτικές επιχειρήσεις χάρη στις ισχυρές μάρκες, τις καινοτομίες και τεχνολογίες. Ο τομέα Adhesive Technologies της Henkel είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά συγκολλητικών - σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας παγκοσμίως. Στους τομείς των Laundry & Home Care αλλά και Beauty Care, η Henkel κατέχει ηγετικές θέσεις σε πολλές αγορές και κατηγορίες σε όλο τον κόσμο. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876, μετρώντας περισσότερα από 140 χρόνια επιτυχίας. Το 2019, η Henkel σημείωσε πωλήσεις πάνω απο 20 δισεκατομμύρια ευρώ και κερδοφορία πάνω από 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Η Henkel απασχολεί περισσότερα από 52.000 άτομα παγκοσμίως - μια παθιασμένη και πολύ διαφοροποιημένη ομάδα, που τους συνδέει μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα, ένας κοινός σκοπός για δημιουργία βιώσιμης αξίας και κοινές αξίες. Ως αναγνωρισμένος ηγέτης στην βιωσιμότητα, η Henkel κατέχει κορυφαίες θέσεις σε πολλούς διεθνείς δείκτες και αξιολογήσεις. Οι μετοχές της Henkel είναι εισηγμένες στο γερμανικό χρηματιστηριακό δείκτη DAX. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.henkel.com.

www.authenticbeautyconcept.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice