Fashion, beauty και smart shopping δίνουν ραντεβού στο Χαλάνδρι

Ένα νέο fashion outlet κατάστημα

|

Tommy Hilfiger και Calvin Klein συναντιούνται σε έναν ολοκαίνουριο χώρο, στο νέο fashion outlet κατάστημα, στο Χαλάνδρι.

Το αμερικάνικο DNA της Tommy Hilfiger και ο μοντέρνος μινιμαλισμός της Calvin Klein συναντιούνται σε έναν ολοκαίνουριο και πολύ ευχάριστο χώρο, στο νέο fashion outlet κατάστημα, στο Χαλάνδρι.

Σε τιμές ιδιαίτερα προσιτές, ο καταναλωτής μπορεί πλέον να βρει μία μεγάλη ποικιλία από προηγούμενες συλλογές των brands Tommy Hilfiger, Tommy Jeans και Calvin Klein, ξεκινώντας από τις Spring/Summer 2020 collections. Ρούχα, παπούτσια, μαγιό, εσώρουχα και αξεσουάρ για τη γυναίκα και τον άνδρα βρίσκονται στο κατάστημα, έτοιμα να τα ανακαλύψει κάθε λάτρης της μόδας που αγαπά την εξαιρετική ποιότητα, το διαχρονικό design που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, αλλά και όποιος φροντίζει με τις επιλογές του να βοηθά τον πλανήτη καθώς και οι δύο μάρκες χρησιμοποιούν βιώσιμα υλικά στις συλλογές τους.

0020-hdr.jpg

Στο ίδιο κατάστημα βρίσκει κανείς αποκλειστικές προσφορές από τα Scarlet Beauty, σε κορυφαίες μάρκες καλλυντικών όπως Estée Lauder, Clinique, Mac, Jo Malone London, La Mer, Tom Ford, Bobbi Brown κ.α., καθώς και exclusive brands αρωμάτων. Επίσης διαθέσιμα είναι και αρκετά καλλυντικά προϊόντα ευρείας διανομής σε μοναδικές τιμές.

Φυσικά, στο κατάστημα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας από τον Covid με στόχο την ασφάλεια τόσο του καταναλωτικού κοινού όσο και του προσωπικού.

0023-hdr.jpg

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 19, 15231, Χαλάνδρι

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice