gian-cescon-00byexkcska-unsplash.jpg
© Unsplash/ Gian Cescon
LOOK News

Πώς θα διατηρήσεις λαμπερό το χρώμα των μαλλιών σου στις διακοπές

Το must-have για το καλοκαιρινό νεσεσέρ

TRESemmé Colouring Masks: Μάσκες μαλλιών για ανανέωση χρώματος στο σπίτι

Πόσες φορές έχεις παρατηρήσει πως τα μαλλιά σου είναι αδύναμα, θαμπά και αφυδατωμένα όταν είσαι διακοπές ή όταν επιστρέφεις από αυτές; Όσο κι αν αγαπάς το καλοκαίρι, το σίγουρο είναι πως δεν απολαμβάνεις την επίδραση του ήλιου και της θάλασσας στα μαλλιά σου, ιδιαίτερα αν τα βάφεις.

Αυτό το καλοκαίρι, βάλε στο νεσεσέρ σου τις Colouring Masks του TRESemmé για να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σε λίγα μόλις λεπτά, όπου κι αν είσαι. Ιδανικές για την ανανέωση του ξανθού, του καστανού και του κόκκινου χρώματος, οι μάσκες αυτές προσφέρουν λάμψη και ζωντάνια στο χρώμα των μαλλιών, μεταξύ των εφαρμογών της βαφής ή των επισκέψεων στο κομμωτήριο.

Colouring Masks του TRESemmé

Είναι εμπλουτισμένες με αντηλιακά φίλτρα UV και με έλαιο argan για θρέψη και ενυδάτωση. Περιέχουν χρωστικές ουσίες που κάνουν το χρώμα να διαρκεί περισσότερο, δίχως να προκαλούν φθορά στα μαλλιά και είναι κατάλληλες για φυσικά και βαμμένα μαλλιά.

Μετά το σαμπουάν, απλώνεις ομοιόμορφα σε νωπά μαλλιά τη μάσκα που ταιριάζει στο χρώμα σου δίνοντας έμφαση στα μήκη και τις άκρες. Την αφήνεις να δράσει για 3-5 λεπτά, και ξεβγάζεις καλά. Αν θέλεις πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορείς να την αφήσεις να δράσει έως και 15 λεπτά, ενώ μπορείς να τη χρησιμοποιείς σε κάθε λούσιμο.

Φύγαμε για διακοπές!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice