Η Swatch θέτει σε τροχιά τη συλλογή Big Bold Planets

Ώρα να σκεφτείς το χρώμα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

BIG BOLD Planets: Η νέα συλλογή της Swatch διαθέσιμη στα καταστήματα από τις 2 Σεπτεμβρίου και online από τις 7 Σεπτεμβρίου

Η σχέση αγάπης της Swatch με οτιδήποτε έχει να κάνει με το γαλαξία συνεχίζει. Σε συνέχεια της Space Collection που κυκλοφόρησε η μάρκα προσφάτως, τώρα ήρθε η ώρα να σκεφτούμε το χρώμα, να αποδράσουμε από τον δυαδικό κόσμο του λευκού και του μαύρου και να μπούμε σε ένα φωτεινό, χρωματιστό σύμπαν, αυτό των Big Bold Planets.

Time is what you make of it, και όταν οι άνθρωποι σκέφτονται και ζουν χρωματιστά, κάθε μέρα είναι μια περιπέτεια για να ανακαλύψει κανείς καινούρια πράγματα και να δει τους ανθρώπους με διαφορετικό μάτι. Το διάστημα πυροδοτεί εδώ και καιρό τη φαντασία της pop κουλτούρας, και η Swatch αντλεί έμπνευση από το διάστημα για τη νέα της συλλογή χρωματιστών ρολογιών BIG BOLD PLANETS με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: τη δυνατότητα αλλαγής στυλ στο δευτερόλεπτο με ένα δεύτερο λουράκι!

Λεπτομέρειες σε μωβ, πράσινο, πορτοκαλί και μπλε παίζουν με το ματ μαύρο λουρί και τη στεφάνη του ρολογιού, ενώ η κάσα διαμέτρου 47mm και το ξεκάθαρο καντράν έχουν πολύχρωμη εκτύπωση. Καθένα από τα μοντέλα Big Bold Planets έχει μια επιπλέον έκπληξη στη συσκευασία του: ένα δεύτερο λουράκι, το οποίο χάρη στα εργαλεία αλλαγής (που περιέχονται επίσης στη συσκευασία), επιτρέπει στον κάτοχο να χαρίσει στο ρολόι του ένα νέο, ολόφρεσκο look μέσα σε δευτερόλεπτα. Η Swatch χρησιμοποίησε μια κρυπτογραφημένη γλώσσα στο λουρί του ρολογιού και στη συσκευασία, αφήνοντας την επεξήγηση στις προθέσεις του κατόχου.

Η νέα συλλογή BIG BOLD Planets θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Swatch από τις 2 Σεπτεμβρίου και online στο Swatch.com από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice