Η Miss Polyplexi συνεχίζει την υποστήριξη της στο «Άλμα Ζωής»

Mε μια πανέμορφη συλλεκτική ροζ δημιουργία

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

H Miss Polyplexi συνεχίζει να υποστηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνου Μαστού, «Άλμα Ζωής», σχεδιάζοντας μια συλλεκτική πλεκτή τσάντα.

Το brand με τις πιο μοναδικές και πρωτότυπες χειροποίητες τσάντες, Miss Polyplexi, συνεχίζει για 3η χρονιά να υποστηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνου Μαστού, «Άλμα Ζωής», και σχεδιάζει μια συλλεκτική πλεκτή ροζ τσάντα για να συνδράμει στο πολύτιμο έργο του Συλλόγου.

Με το σύνθημα, #STRONGERTOGETHER, η Miss Polyplexi καλεί όλες τις γυναίκες να προσφέρουν απλόχερα τη δύναμή τους και να ενωθούν σε μια γροθιά που θα νικήσει τη μάχη που δίνουν σήμερα όσες γυναίκες παλεύουν με τη συγκεκριμένη νόσο.

Ενώστε και εσείς τη δύναμη σας μαζί τους και με κάθε αγορά της συλλεκτικής τσάντας Miss Polyplexi «Alma Rose Pink» που θα πραγματοποιήσετε, 50% της αξίας της θα δωρίζεται στο «Άλμα Ζωής».

Στόχος του συλλόγου είναι η ενημέρωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου, η οργανωμένη αλληλοβοήθεια και η ψυχοκοινωνική στήριξη των γυναικών με καρκίνο του μαστού.

Το brand MISS POLYPLEXI, συνεχίζει να υποστηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνου Μαστού, «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ»

Η χειροποίητη τσάντα «Alma Rose Pink» έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από τη δημιουργό του brand, Βασιλική Θεοδώρου, μια γυναίκα πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας που αφορούν τις γυναίκες. Διατίθεται σε ένα υπέροχο ροζ τριανταφυλλένιο χρώμα και πλαισιώνεται από χρυσή μεταλλική διπλή αλυσίδα για να μπορεί να φορεθεί τόσο στον ώμο, όσο και χιαστί. Το συγκεκριμένο design της τσάντας είναι το πιο αντιπροσωπευτικό και παράλληλα best-selling του brand, «ντυμένο» στα ροζ για το συγκεκριμένο σκοπό. 

Βρείτε τη συλλεκτική τσάντα Miss Polyplexi «Alma Rose Pink» αποκλειστικά στο e-shop: misspolyplexi.com/product/alma-rose-pink-shoulder-cross-body-bag/.

MISS POLYPLEXI® X "ALMA ZOIS" - BREAST CANCER AWARENESS CAMPAIGN 2021

Η Έλλη Τσιτσιπά, μια εξαιρετικά δημιουργική κοπέλα, πρωταγωνιστεί ως «Pink Ambassador», εμπνέεται από την «Alma» τσάντα, αφήνει ροζ πινελιές σε καμβά και κάνει πιρουέτες στο άκουσμα κλασικής μουσικής όντας μια μπαλαρίνα στην κεντρική αίθουσα ενός παλιού επιβλητικού Αθηναϊκού ξενοδοχείου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice