DKNY: Φαντασμαγορικό fashion event

Το εμβληματικό νεοϋορκέζικο brand DKNY ανανεώνεται και επανατοποθετείται

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

DKNY: Μοναδική βραδιά αφιερωμένη στη μόδα, εμπνευσμένη από τη νέα καμπάνια, “DO YOUR THING”, στον εντυπωσιακό χώρο του Metaphor Athens, στο κέντρο της Αθήνας.

Το εμβληματικό New York brand DKNY, έχει εδραιωθεί ως συνώνυμο του ανεπιτήδευτου στυλ. Στα τελευταία 30 χρόνια της ιστορίας της, κατάφερε να αλλάξει τους κανόνες της μόδας, δημιουργώντας τη δική της αισθητική σχολή. Και το ίδιο κάνει και τώρα, σχεδιάζοντας ένα συναρπαστικό αύριο με τη νέα της εικόνα. Η νέα φθινοπωρινή καμπάνια της DKNY, κάτω από το motto “DO YOUR THING”, έχει ως πηγή έμπνευσης ανθρώπους καθημερινούς, για τους οποίους όμως, η αυθεντικότητα είναι τρόπος ζωής. Αυτή η πολυσυλλεκτική ομάδα επιδραστικών ατόμων έχει περισσότερα κοινά παρά διαφορές και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάνουν απλά αυτό που αγαπούν.

DKNY: Φαντασμαγορικό fashion event

Ο χώρος του Metaphor Athens μεταμορφώθηκε σε ένα ιδιαίτερο urban σκηνικό που φιλοξένησε το πρωτότυπο DKNY fashion event, που τα είχε όλα. H παρουσίαση της νέας συλλογής έγινε σε display αλλά και μέσω influencers, που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον αναδεικνύοντας τα ρούχα, τα υποδήματα και τις τσάντες του οίκου. Δεν έλειπαν live artworks, αλλά και signature cocktails και finger food σε νεοϋορκέζικο στιλ.

DKNY: Φαντασμαγορικό fashion event

Ο επισκέπτης μπορούσε να περιηγηθεί στον χώρο ανακαλύπτοντας τη νέα συλλογή, ενώ μπορούσε να φωτογραφηθεί στους εντυπωσιακούς καμβάδες των street artists Μελίνα Κοάν και Gospel. Στο διαδραστικό & γεμάτο χρώματα έργο της Μελίνας Κοάν, ο επισκέπτης είχε τη δυνατότητα να επιλέξει το αγαπημένο του σχέδιο «συναρμολογώντας» live τον δικό του μοναδικό καμβά. Από την άλλη, το έργο του Gospel με τις έντονες αντιθέσεις, αποτυπώνει τρεις γυναίκες πιασμένες χέρι-χέρι, να χορεύουν γύρω από το λογότυπο της DKNY. Και οι δύο artists αποτύπωσαν με ακρίβεια τον δικό τους χαρακτήρα πρεσβεύοντας επάξια την “DO YOUR THING” καμπάνια, και κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπούν.

Η νέα συλλογή που παρουσιάστηκε, τόσο σε casual όσο σε fashion επιλογές, βασίζεται σε έξυπνες σιλουέτες, σύγχρονα υποδήματα και ιδιαίτερες τσάντες & αξεσουάρ, όλα σχεδιασμένα με τη σωστή ισορροπία σε ό,τι αφορά τις τάσεις, με σκοπό να συμπληρώσουν με διαχρονικά κομμάτια τα κενά που τυχόν υπάρχουν στην ντουλάπα μας. Αναγεννημένα από την ξεχωριστή φιλοσοφία της μάρκας, αυτά τα έξυπνα, βασικά κομμάτια δημιουργούν έναν ευέλικτο χαρακτήρα που προσαρμόζεται σε κάθε στιλ, καθώς συνδυάζονται εύκολα ενώ παραμένουν διαχρονικά.

DKNY: Φαντασμαγορικό fashion event

Αποκορύφωμα της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση των local influencers της νέας καμπάνιας, που περπάτησαν υπό τους ήχους δυνατής μουσικής του Dj Tony και ανέδειξαν ζωντανά τη νέα συλλογή δίνοντας τον δικό τους ρυθμό. H χορεύτρια-μοντέλο Άννα Τσακουρίδου, η χορεύτρια και χορογράφος Κλειώ Αρβανίτη, η σχεδιάστρια μόδας-μοντέλο Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, η fashion blogger Ευαγγελία Αλπίδου, η blogger & Youtuber Καλλίστη Μπερταχά, η μπαλαρίνα-μοντέλο Έλλη Τσιτσιπά, η blogger Ιωάννα Σπανού και το μοντέλο Εύα Φούσκα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποτελώντας τις καλύτερες πρέσβειρες της καμπάνιας “DO YOUR THING” αλλά και αναδεικνύοντας και τιμώντας τη διαφορετικότητα. Και οι οκτώ, ακολουθούν τα ταλέντα τους κάνοντας πραγματικά αυτό που αγαπούν και που τις κάνει να ξεχωρίζουν.

Στην εντυπωσιακή εκδήλωση έδωσαν το παρών σημαντικοί εκπρόσωποι των media, συνεργάτες και φίλοι του brand.

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store (2111088122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Επίσημος αντιπρόσωπος της DKNY στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία είναι ο Όμιλος Fais. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice