Galesyn Anti Hair Loss Solutions: Η λύση στην τριχόπτωση

Η τριχόπτωση, εποχική ή μόνιμη, εμφανίζεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες και επηρεάζει όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία του ατόμου.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Galesyn Anti Hair Loss Solutions: Νέα σειρά εξειδικευμένων προϊόντων που συμβάλλουν στη μείωση της τριχόπτωσης

Η κληρονομικότητα, το άγχος, οι ορμονικές μεταβολές, η διατροφή, οι βαφές μαλλιών, το έντονο και καθημερινό styling είναι ορισμένες από τις πιθανές αιτίες που βλέπετε τα μαλλιά σας να χάνονται. Ευτυχώς, υπάρχει η σειρά εξειδικευμένων προϊόντων Galesyn® Anti Hair Loss Solutions που δρουν αποτελεσματικά κατά της τριχόπτωσης.

Η σειρά αποτελείται από το Galesyn® Anti Hair Loss Shampoo και την Galesyn® Anti Hair Loss Lotion. Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για άνδρες και γυναίκες, δερματολογικά ελεγμένα και με κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας.

Galesyn Anti Hair Loss Solutions

Το Galesyn® Anti Hair Loss Shampoo περιέχει το δραστικό συστατικό Baicapil™ (συνδυασµός εκχυλισµάτων Scutellaria Baicalensis root, Glycine Soja Germ & Triticum Vulgare Germ) που τροφοτονώνει την ανάπτυξη των τριχών και αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών, και το Vitahair Complex (σύµπλεγµα Βιταµινών Ε, C, Α, Β1, Β3, Β5, Β8 με εκχυλίσµατα δενδρολίβανου rosemary, θυµαριού thymus και τσουκνίδας) που δρα κατά της τριχόπτωσης. Η μοναδική του σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά που δίνουν όγκο στα λεπτά μαλλιά, προσθέτουν λάμψη και βοηθούν στην αναδόμηση των κατεστραμμένων μαλλιών. Είναι parabens free & sulphates free και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για καθημερινό λούσιμο.

Galesyn Anti Hair Loss Solutions

Η Galesyn® Anti Hair Loss Lotion περιέχει το καινοτόμο δραστικό συστατικό Capixyl™ (συνδυασμός πεπτιδίου με εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού), το οποίο στοχεύει στις κύριες αιτίες της τριχόπτωσης, προσφέροντάς σας πιο πυκνά, δυνατά και υγιή μαλλιά. Περιέχει επίσης  Baicapil™ και Vitahair Complex που ενισχύουν την ανάπτυξη των τριχών και έχουν δράση κατά της τριχόπτωσης. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και έχει ευχάριστο άρωμα. Επίσης βασικό είναι ότι δεν κολλάει και δεν λαδώνει τα μαλλιά, οπότε μπορείτε άνετα να τη χρησιμοποιήσετε καθημερινά χωρίς να βαραίνετε τα μαλλιά σας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice