Intimissimi Valentine's day
Νέα συλλογή Intimissimi Valentine's Day 2022
LOOK News

Νέα συλλογή Intimissimi Valentine's day με πρωταγωνιστή το μαύρο!

Νέα σεζόν Spring-Summer 2022

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Intimissimi γιορτάζει την αγάπη και τη Valentine's day εστιάζοντας στην πιο σημαντική της μορφή: την αγάπη στον εαυτό σας.

Για το ξεκίνημα της νέας σεζόν Spring-Summer 2022, η Intimissimi γιορτάζει την αγάπη εστιάζοντας στην πιο σημαντική της μορφή: την αγάπη στον εαυτό σας. Το self love concept εκφράζεται μέσα από έναν συνδυασμό ρομαντισμού, θηλυκότητας και τόλμης.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενσαρκώνονται στη νέα συλλογή της Intimissimi για τη Valentine's Day 2022, ενωμένα σε μία "noir" κεντρική ιδέα με τη μονοχρωμία του μαύρου να πρωταγωνιστεί.

Νέα συλλογή Intimissimi Valentine's Day 2022
Νέα συλλογή Intimissimi Valentine's Day 2022

Οι βασικές προσωπικότητες της καμπάνιας είναι δύο γυναίκες που περνάνε τον χρόνο τους σε μία ρετρό έπαυλη στο Beverly Hills, εκφράζοντας ελεύθερα τη μοναδικότητά τους και τον προσωπικό τρόπο ύπαρξής τους. Ένας αυθεντικός συνδυασμός γοητείας και αυτοπεποίθησης.

Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, ωστόσο, είναι τα κομμάτια που είναι αφιερωμένα στη Valentine's Day.

Η συλλογή Heart Beat επικεντρώνεται στην εκλεπτυσμένη αισθαντικότητα που εκφράζεται μέσα από μία ιδανικά ισορροπημένη αλληλεπίδραση διαφάνειας και αδιαφάνειας, ρομαντικών λουλουδιών σε δαντέλα με σχέδια από ελκυστικές γραμμές πάνω στο σώμα.

Υπάρχουν πολλές αναπάντεχες λεπτομέρειες στη σειρά Jolie Poesie, για εκείνες που αγαπούν να γοητεύουν με πινελιές από εκλεπτυσμένα φινιρίσματα. Οι πέρλες διακοσμούν τις τιράντες και αναπάντεχες λεπτομέρειες διακοσμούν τα σλιπ στα σετ με δαντέλα, προβάλλοντας σοφιστικέ σχήματα και υφές.

Η συλλογή Fly me to the Moon εμπνέει όνειρα με διακριτικά πουπουλένια κεντήματα σε πανάλαφρο, αιθέριο τούλι: ιδανικό για εκείνες που δεν σταματάνε ν’ αναζητούν νέα στυλ και τάσεις.

Τέλος, η σειρά Feeling Sexy είναι ένας συνδυασμός από floral δαντέλα, στρατηγικές σταυρωτές τιράντες και διαφανή αισθαντικότητα. Όλα ενισχυμένα από ένα σαγηνευτικό σχέδιο κύκλου σε κάθε σετ.

Υπάρχουν αρκετά διαφορετικά στυλ αφιερωμένα σε όλες τις γυναίκες που αναδεικνύουν όλες τις σιλουέτες με μεγάλη ποικιλία μεγεθών.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice