CALZEDONIA thermal collection για τις κρύες μέρες
CALZEDONIA thermal collection 2022
LOOK News

Νέα συλλογή Calzedonia thermal collection για τις κρύες μέρες

Zεστά αλλά και πανάλαφρα ρούχα που τα αισθάνεστε άνετα στο δέρμα ενώ παραμένετε on-trend.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Αντιμετωπίστε το κρύο με στυλ με τη νέα συλλογή Thermal από την Calzedonia. Νέες αφίξεις για τις κρύες μέρες.

Thermal by Calzedonia

Super πρακτικά, ultra ζεστά αλλά και πανάλαφρα ρούχα που τα αισθάνεστε άνετα στο δέρμα ενώ παραμένετε on-trend. H νέα γενιά leisurewear επικεντρώνεται στον ευφυή συνδυασμό θηλυκότητας και stylish σιλουέτας μαζί με υφές υψηλής απόδοσης που προσφέρουν εξαιρετική εφαρμογή και ζεστασιά.

Τα Thermal κολάν είναι διαθέσιμα σε μία ευρεία ποικιλία. Τα Thermal Ultra Plush κολάν είναι φτιαγμένα από ένα πολύ απαλό ελαστικό ύφασμα με βουρτσισμένο εσωτερικό για μία πολυτελή αίσθηση στην επιδερμίδα, που εγγυάται επίσης βέλτιστη επένδυση ενάντια στο κρύο. Προσφέροντας ultra κάλυψη, μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή να συνδυαστούν κάτω από μία μίνι φούστα.

Τα μοντέλα διπλής όψης Plush Double είναι εξαιρετικά πρακτικά, με ένα χνουδωτό και απαλό εσωτερικό, είναι φτιαγμένα από ένα ύφασμα διπλής όψης, έχοντας ως αποτέλεσμα ένα ένδυμα με χίλιους πιθανούς συνδυασμούς.

CALZEDONIA thermal collection 2022
CALZEDONIA thermal collection 2022

Easy-to-wear cotton styles – που είναι επίσης thermal – έρχονται με μία πολύ ελαστική μέση για ύψιστη άνεση. Το καλυμμένο μοντέλο με ύφανση γάζας στο εσωτερικό είναι εξαιρετικά on-trend, τα δύο κολάν και το five-pocket στυλ. Τα Thermal Skinny Jeans επιστρέφουν στη συλλογή σε μαύρο, μπλε και γκρι, κάνοντάς τα ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας.

Υπάρχουν επίσης πολλοί διαφορετικοί τύποι οπάκ καλσόν σε απαλές μικροΐνες, με μία special ύφανση γάζας που παρέχουν επιπρόσθετη ζεστασιά. Η ποικιλία χρωμάτων είναι τεράστια: από κλασικό μαύρο και μπλε μέχρι forest green, light beige, mélange grey, dark brown και burgundy.

Οι terry-effect βαμβακερές κάλτσες έρχονται επίσης σε μία ευρεία ποικιλία αποχρώσεων και - χάρη στην special ύφανση γάζας – έχουν ένα απαλό και ζεστό αποτέλεσμα στο εσωτερικό. Είναι διαθέσιμες σε μαύρο, μπλε, γκρι και mélange, almond, dark denim, moss και rhubarb.

CALZEDONIA thermal collection 2022
CALZEDONIA thermal collection 2022

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice