Modivo: Nέα καμπάνια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022

Η έκφραση του εαυτού σας αλλάζει τον κόσμο.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Modivo: Όπως ένα ανοιχτό έργο τέχνης, η καμπάνια αφήνει περιθώρια διαφορετικών ερμηνειών. Ο καθένας μπορεί να διαβάσει τα σύμβολα ανάλογα.

Στην τελευταία καμπάνια της, η MODIVO συνεχίζει την ιστορία ενός πολύχρωμου κόσμου όπου ο Άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Το βίντεο είναι γεμάτο κινηματογραφικές αναφορές, CGI τεχνολογία, χρώματα και τάσεις μόδας που εμπνέουν - ένα βίντεο διάρκειας μερικών δευτερολέπτων που αφηγείται τέλεια το DNA της μάρκας.

To brand σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι νοσταλγίας και έκφρασης σε έναν κόσμο όπου ολοκληρωνόμαστε, όπου ζούμε την καλύτερή μας ζωή σύμφωνα με τις αρχές που εκφράζουντον καθένα μας. Είναι ένα ευχάριστο μέρος, γεμάτο ομορφιά, απελευθερωμένο, που ικανοποιεί κάθε περιέργειά σας, υποστηρίζει την ανάπτυξή σας και σας δυναμώνει.

Ο δρόμος είναι η πασαρέλα - εδώ γεννιούνται οι τάσεις της μόδας και οι καλύτερες ιδέες.
Η Modivo σας μεταφέρει στις πόλεις του μέλλοντος. Σήμερα περπατάτε με σύγχρονες και επαναπροσδιορισμένες εμφανίσεις. Ντυμένοι με αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας και πολύχρωμα ολογράμματα, παίζετε με το συμβατικό, διαχέετε την αύρα σας και αναζητάτε ανθρώπους σαν εσάς. Βρίσκοντας την κοινότητα πού ανήκετε νιώθετε ολοκληρωμένοι, βιώνετε την υποστήριξη και την θαλπωρή.

Το ταξίδι σας με τη Modivo είναι μόνο η αρχή στη διαδικασία αυτοπροσδιορισμού σας, η πρωτοτυπία, η αυθεντικότητα και η εκφραστικότητα βρίσκονται μέσα σας. Μαζί μπορείτε να χτίσετε έναν κόσμο στον οποίο θα ζείτε την πιο όμορφη ζωή σας. Το κύριο μήνυμα του σποτ είναι το self-expression, η αναζήτηση ενός δικού σας μέρους, η συνύπαρξη σας με αυτόν και ο δυναμισμός που κρύβεται μέσα σας. Σύμβολό της είναι το χρώμα - η ηρωίδα το αναζητά σε όλες τις γωνιές του κόσμου, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι η ίδια είναι η δύναμη που ψάχνει. Το χρώμα, που απελευθερώνεται μέσα από ένα συμβολικό δάκρυ, γίνεται οδηγός της και της δίνει την ενέργεια να ανακαλύψει ακόμα περισσότερα πράγματα για τον εαυτό της. Με το μάζεμα ενός καρπού από το δέντρο στο οποίο εσωκλείεταιτο χρώμα, μεταφέρεται σε ένα μέρος που σφύζει από ζωή και δύναμη. Γίνεται η αρχηγός μιας πολύχρωμης φυλής που πάει μαζί της αναζητώντας ακόμα περισσότερα χρώματα. Φτάνουν σε μια όαση χρώματος που τους γεμίζειε υτυχία και πληρότητα.

Όπως ένα ανοιχτό έργο τέχνης, η καμπάνια αφήνει περιθώρια διαφορετικών ερμηνειών. Ο καθένας μπορεί να διαβάσει τα σύμβολα ανάλογα με τις δικές του ανάγκες.

«Το κεφάλι που εμφανίζεται στο τέλος του βίντεο, για κάποιους μπορεί να είναι η θεά του χρώματος, η εσωτερική δύναμη και η αύρα της ηρωίδας που υλοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο. Για άλλους μια μαγική παρηγοριά, ένα μέρος στο οποίο ήταν γραφτό να φτάσουν». - λέει η Ιουλία Ρογκόφσκα, σκηνοθέτης.

«Η ηρωίδα της Modivo έχει την ανάγκη να ανήκει σε μια κοινότητα. Ψάχνει για ένα γνώριμο συναίσθημα. Είναι μια ιστορία για την αγάπη του εαυτού σας και την αγάπη προς τους άλλους. Για την ενσυναίσθηση και τη δύναμη του να είστε ο εαυτός σας. Αυτό είναι το κλειδί για να αλλάξετε τον κόσμο. Όταν είστε αληθινοί στον εαυτό σας, συναντάτε ανθρώπους παρόμοιους με εσάς, και τότε γίνεται η μαγεία!» προσθέτει η Αλεξάνδρα Σολ, διευθύντρια της Modivo.

Οι πρώτες σκηνές του σποτ γυρίστηκαν στην αίθουσα Expo κατά τη διάρκεια των εμπορικών εκθέσεων του Ντουμπάι, όπου παρουσιάζονται οι φουτουριστικές πόλεις του μέλλοντος. Οι επόμενες σκηνές γυρίστηκαν στην έρημο Σαχάρα, κοντά στο σετ της iconic σειράς Star Wars. Το αμφιλεγόμενο βίντεο με τα κρυμμένα σύμβολα είναι ένα ατελείωτο έργο - η MODIVO θέλει να συνεχίσει την ιστορία μιας ηρωίδας με την οποία ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί. Η ανακάλυψη και η έκφραση του εαυτού σας, η έμφαση ότι ο καθένας είναι διαφορετικός - τα οποία παρουσιάζονται με έναν σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο τρόπο, αποτελούν μια τέλεια αντανάκλαση της Modivo.

modivo.gr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice