Calzedonia: Η πρώτη Limited Edition beachwear collection

Η Calzedonia θα λανσάρει την capsule collection κατά τη διάρκεια ενός exclusive event στο Μιλάνο

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η πρώτη Limited Edition beachwear collection της Calzedonia είναι εμπνευσμένη από τους πιο exclusive καλοκαιρινούς προορισμούς

Μια αποκλειστική, εκλεπτυσμένη και πολύτιμη limited edition capsule collection είναι αφιερωμένη στις γυναίκες που αγαπούν το ultra glam ύφος και θα διατίθεται αποκλειστικά online στο calzedonia.com.

Εκλεπτυσμένα και απόλυτα Bond Girl style μπικίνι για ultra glam και sensual ύφος.

Η συλλογή αποτελείται από σουτιέν balconette και ψηλόμεσo σλιπ, εμπλουτισμένο με αστραφτερές λεπτομέρειες κατά μήκος του ντεκολτέ και της ζώνης. Το ιδανικό μαγιό για την πισίνα, το σκάφος ή αν θέλετε ένα εκθαμβωτικό look καθώς θα απολαμβάνετε ένα απεριτίφ σας.

Eπίσης, το αισθησιακό λαμπερό τρίγωνο σουτιέν και σλιπ, φτιαγμένο από ton sur απλικέ γκλίτερ, αναδεικνύει το μαύρισμα και τη σιλουέτα.

Limited Edition beachwear collection της Calzedonia

Είναι τα ιδανικά μπικίνι για όταν πέφτει η νύχτα, από το ηλιοβασίλεμα έως αργά, για απεριτίφ στην παραλία και κοκτέιλ πάρτι.

Η Calzedonia θα λανσάρει την capsule collection κατά τη διάρκεια ενός exclusive event στο Μιλάνο, όπου θα παρευρεθούν special guests και μερικοί από τους κορυφαίους fashion influencers.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice