Tsakiris Mallas: Sun Dazed Summer Party

Celebrities, contentcreators, εκπρόσωποι τουΤύπου και άνθρωποι από τον χώρο της μόδας τίμησαν το PREvent με την παρουσία τους

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Tsakiris Mallas Sun Dazed Summer Party: Ένα απόγευμα γεμάτο λάμψη στο εντυπωσιακό rooftop Lighthouse Athens.

Με ένα αξέχαστο και... Sun Dazed party γιόρτασε η ελληνική εταιρία υποδημάτων Tsakiris Mallas την άφιξη του καλοκαιριού, παρουσιάζοντας τα πιο εντυπωσιακά σχέδια της νέας Summer 2022 συλλογής. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Lighthouse Athens στις 24 Μαΐου 2022.

Celebrities, contentcreators, εκπρόσωποι τουΤύπου και άνθρωποι από τον χώρο της μόδας τίμησαν το PREvent με την παρουσία τους. Πιο συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Έλενα Χριστοπούλου, η Josephine, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ελένη Βουλγαράκη, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και πολλοί άλλοι.

8_pan_0153-scaled.jpg

Υπό τις αχτίδες του λαμπερού ελληνικού ήλιου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δροσιστικά cocktails και να θαυμάσουν από κοντά τη μοναδική συλλογή TSAKIRIS MALLAS, αλλά και να... παίξουν με τις σκιές στο ευφάνταστο στήσιμο του χώρου, υπό τη δημιουργική ματιά του creative director Νίκου Υφαντή - μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα με στοιχεία νερού, ηλιοβασιλέματος και εξωτικών φυτών παρέσυραν τους παρευρισκόμενους σε καλοκαιρινό mood.

3_pan_0439-ret-scaled.jpg

Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν τα πιο ιδιαίτερα σχέδια της καλοκαιρινής συλλογής TSAKIRIS MALLAS. Ζωηρές αποχρώσεις όπως το τιρκουάζ, το πορτοκαλί και το ροζ βάζουν φέτος ένα παιχνιδιάρικο touch στις εμφανίσεις των δυναμικών γυναικών της TSAKIRIS MALLAS, ενώ στρας, ιδιαίτερα τακούνια και έντονη λάμψη προσθέτουν ένα statementσε κάθε μας look.

2_pan_0485-scaled.jpg

Η νέα συλλογή TSAKIRIS MALLAS SS22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα TSAKIRISMALLAS και online στο www.tsakirismallas.gr.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice