Lenshop: Υπογράφουν τη διαχρονική συλλογή γυαλιών Love Your Eyes

Περισσότερα από είκοσι σχέδια που ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά τους, την ποιοτική κατασκευή τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Lenshop - Love Your Eyes: Νέα συλλογή γυαλιών από τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων που εξειδικεύεται στα γυαλιά ηλίου και είδη οράσεως.

Έρωτας με την πρώτη ματιά; Ή μήπως μία προδιαγεγραμμένη ιστορία αγάπης; Tα καταστήματα Lenshop αποδεικνύουν έμπρακτα τη μοναδική τεχνογνωσία τους υπογράφοντας μία διαχρονική συλλογή γυαλιών για τα μάτια μας μόνο!

Εάν κατοικείτε από τη Λαμία και βορειότερα, τότε σίγουρα είστε φαν της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Lenshop που εξειδικεύεται στα γυαλιά ηλίου και είδη οράσεως. Εάν είστε κάτοικος της πρωτεύουσας, τότε θα έχετε επιτέλους την ευκαιρία να επισκεφτείτε το νέο κατάστημα Lenshop επί της οδού Ακαδημίας. Όπου, όμως, κι αν βρίσκεστε χειμώνα ή καλοκαίρι, μπορείτε να παραγγείλετε online τα γυαλιά, τους φακούς ή τα αξεσουάρ σας από το lenshop.gr ή απλά να το συμβουλευτείτε σε ό,τι έχει να κάνει με τα μάτια σας.

Με ιστορία που ξεκινά τη δεκαετία του ’30, μετρώντας ήδη 3 γενιές οπτικών, και με φανατικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο, τα Lenshop παρουσιάζουν μία ακαταμάχητη συλλογή από επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως μεταξύ των οποίων: BALENCIAGA, BOTEGA VENETA, CHANEL, CHLOE, DOLCE & GABBANA, ΕΤΝΙΑ BARCELONA, GUCCI, KALEOS, MAUIJIM, OAKLEY, PORSCHE DESIGN, RAY-BAN, SAINT LAURENT, SUPER RETROFUTURE, TOM FORD, VERSACE, PRADA αλλά και πολλά vintage σχέδια ιδανικά για συλλέκτες.

lens_shop_campaign_.jpg

Στον επιστημονικό τομέα, λίγα είναι τα καταστήματα που μπορούν να ανταγωνιστούν το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό των Lenshop με οπτικούς που ενημερώνονται διαρκώς πάνω στις διεθνείς εξελίξεις: από τους φακούς νέας γενιάς μέχρι την άκρως πρωτοποριακή μέθοδο της ορθοκερατολογίας.

Συνδυάζοντας, λοιπόν, την υψηλή αισθητική με την απόλυτη τεχνογνωσία, τα καταστήματα Lenshop λανσάρουν για πρώτη φορά τη δική τους συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως. Με περισσότερα από είκοσι σχέδια που ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά τους, την ποιοτική κατασκευή τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια, η συλλογή Lenshop αποθεώνει το αβίαστο στυλ της Generation X, αγκαλιάζοντας το multi tasking και τη value for money προσέγγιση.

lens_shop_campaign_202.jpg

Κλασικοί μεταλλικοί aviator και driver σκελετοί μεταμορφώνονται μέσα από χρωματιστούς καθρέφτες ή ντεγκραντέ φακούς. Κοκκάλινοι σκελετοί ντύνονται με έντονα χρώματα ή διαχρονικό μαύρο, παίρνουν το αγαπημένο σας σχήμα και αποτελούν το τέλειο πλαίσιο για τα γυαλιά ηλίου ή οράσεως που φτιάχνονται ακριβώς με τους φακούς που θέλετε εσείς στην πιο custom-made εκδοχή που μπορείτε να επιθυμήσετε! Εσείς θα σταματήσετε μόνο στο ένα ζευγάρι;

Lenshop: ΑΘΗΝΑ • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ • ΚΑΤΕΡΙΝΗ • ΛΑΡΙΣΑ
lenshop.gr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice