Διάκριση για τη mat.fashion σε Plus Size Brand της χρονιάς από το Best in Fashion

Η εταιρεία με ηγετική θέση στην ελληνική plus size αγορά έχει κεντρικό σύνθημα το body positivity

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

mat.fashion: Διακρίθηκε ως Plus Size Brand of the Year 2022.

Η mat.fashion, η αμιγώς ελληνική εταιρεία με ηγετική θέση στην ελληνική plus size αγορά και ισχυρή παρουσία εκτός συνόρων, διακρίθηκε ως Plus Size Brand of the Year 2022.

Στη μακροχρόνια ανοδική της πορεία η mat.fashion έχει κατορθώσει να δημιουργήσει το δικό της πιστό κοινό τόσο σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό δίνοντας το παρών και σε νέες αγορές όπως αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Απευθυνόμενη στις καθημερινές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και με κεντρικό σύνθημα το body positivity, συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά και στην Ευρώπη, ισχυροποιώντας την παρουσία της με νέα showrooms καθώς και συμμετοχή στις διεθνείς εκθέσεις μόδας σε Παρίσι, Ντύσελντορφ και Μαδρίτη.

Η εταιρεία επεκτείνεται ακόμα περισσότερο με δυναμική παρουσία και στη Μέση Ανατολή, όπου, πολύ σύντομα, οι πιστοί fashionistas θα βρίσκουν πλέον όλη τη real size συλλογή της mat. σε 2 premium stores στην Ντόχα του Κατάρ.

matfashion_campaign_photo_press-10x8.jpg

Σήμερα, η εταιρεία μετρά πάνω από 670 σημεία πώλησης σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, επιβεβαιώνοντας ότι η ποιότητα και η καινοτομία υπερβαίνουν τα σύνορα.

Η επιτυχία του brand αποδεικνύεται και εντός συνόρων μέσα από την σταθερά ανοδική πορεία του δικτύου καταστημάτων του αλλά και από το γεγονός ότι πλέον έχει καθιερωθεί σε απόλυτο multi-brand προορισμό για κάθε γυναίκα με καμπύλες, εμπλουτίζοντας συνεχώς το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο. Συνολικά, ο όμιλος της mat. fashion λειτουργεί 21 καταστήματα στην Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας ταυτόχρονα με την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της, αποτελεί η διαρκής βελτίωση της ψηφιακής εμπειρίας και εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και η έμφαση στην βιώσιμη μόδα με νέες οικολογικές σειρές ένδυσης.

Η ανάπτυξη της εταιρείας δεν σταματά εδώ. Η συνεργασία με τα κορυφαία διεθνή brands αποτελεί άλλο ένα στρατηγικό βήμα προς την υλοποίηση του οράματος της mat. fashion για παροχή μεγάλου εύρους στιλιστικών επιλογών σε κάθε γυναίκα που εκφράζει τον πραγματικό της εαυτό μέσα από τη μόδα χωρίς περιορισμούς μεγεθών, καθιερώνοντας τα καταστήματα mat. ως ιδανικά one-stopshops για κάθε curvyfashionista στην Ελλάδα και την Κύπρο!

matfashion_mall.jpg

Σε αυτό συμβάλλει εξίσου αποφασιστικά η πλούσια συλλογή της mat, η οποία περιλαμβάνει ελληνικές δημιουργίες άριστης ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας σχεδίων και αποχρώσεων.

Τα διαχρονικά plus size jeans και t-shirts της Levi's και της Lee, τα μοντέρνα activewear σύνολα της FILA Curve, οι μοναδικές συλλογές plus size εσώρουχων και μαγιό Calvin Klein και Tommy Hilfiger είναι μερικές μόνο από τις νέες αφίξεις στο shop.matfashion.com και σε επιλεγμένα καταστήματα mat. για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice