Το #SwatchLovesMusic δυναμώνει την ένταση και υποδέχεται το καλοκαίρι της αγάπης με νέα συλλογή

Η SWATCH φέρνει την αγάπη, την ειρήνη και τα ρολόγια στα openair Frauenfeld και Gurtenfestival

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Swatch: Γιορτάζει τη συμμετοχή της σε δύο μουσικά φεστιβάλ της Ελβετίας, το Open Air Frauenfeld και το Gurtenfestival, και την παράλληλη κυκλοφορία μιας συλλογής funky καλοκαιρινών ρολογιών σε BIOCERAMIC!

Φέτος το καλοκαίρι, η SWATCH φέρνει την αγάπη, την ειρήνη και τα ρολόγια στα openair Frauenfeld και Gurtenfestival. Η μουσική είναι μέρος του DNA της Swatch. Όσοι βρεθούν σε δύο από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Ελβετίας μπορούν να αναμένουν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις πρώτης κλάσσης με διεθνείς γίγαντες της μουσικής.

Η Swatch αγαπά τη μουσική και πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να ανεβάσει επίπεδο στην ευτυχία! Γιορτάζοντας 55 χρόνια από τότε που το «Καλοκαίρι της αγάπης» κατέκτησε τον κόσμο, η Swatch φέρνει την αγάπη, τη χαρά και τη θετική ενέργεια στα Openair Frauenfeld και Gurtenfestival με το απόλυτα Instagram-ικό φωτεινό, λαμπερό, ανθισμένο και groovy Swatch Flower Power House. Αυτό είναι ΤΟ μέρος για να εμπνευστείτε από τη συλλογή ρολογιών της Swatch, να γιορτάσετε την αγάπη με ξέφρενες εκδηλώσεις και να ενώσετε τις τύχες σας με τον φεστιβαλικό σας έρωτά επί τόπου. Ναι, το παρεκκλήσι μέσα στο Swatch Flower Power House είναι το ιδανικό σκηνικό για μια διασκεδαστική εικονική γαμήλια τελετή! Το Swatch Flower Power House κρύβει πολλές διασκεδαστικές εκπλήξεις. Μεταξύ άλλων, εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να δουν, να δοκιμάσουν και να αγοράσουν το ρολόι Festival Edition που έχει σχεδιαστεί ειδικά για κάθε εκδήλωση.

swatch2

Στα φεστιβάλ μουσικής, οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να κρατούν τσάντες ή πορτοφόλια – τα χέρια τους πρέπει να είναι ελεύθερα για χορό! Για αυτόν τον λόγο δύο φεστιβαλικές κυκλοφορίες περιλαμβάνουν το SwatchPAY!, που φέρνει τα πορτοφόλια στους καρπούς και κάνει τις ανέπαφες πληρωμές ακόμη ευκολότερες, με ένα γύρισμα του καρπού.

Όσοι τις φοράνε μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία πληρωμής με ένα απλό άγγιγμα σε ένα smartphone ή tablet, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SwatchPAY!

Ώρα να ακούσουμε μουσική και να βιώσουμε το #SWATCHLOVESMUSIC στα φετινά Openair Frauenfeld και Gurtenfestival.

sa02_so32m104_cmyk

Η Swatch υποδέχεται το καλοκαίρι της αγάπης με τη συλλογή funky καλοκαιρινών ρολογιών σε BIOCERAMICΤα νέα καλοκαιρινά μοντέλα ξεχειλίζουν από θετικά vibes και peace & love attitude, με χαρούμενα prints, λουλούδια, ψυχεδελικά σχέδια, χρώματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση, σύμβολα ειρήνης και… μανιτάρια!

Έχουν περάσει 55 χρόνια από το πρώτο κίνημα Flower Power και το ‘Summer of Love’ το 1967. Ήταν μια εποχή που η δημιουργικότητα, η ελευθερία και η θετική πρόκληση άνθιζαν. Αυτή ακριβώς είναι και η ουσία της Swatch. Τα καλοκαιρινά αυτά ρολόγια επαναφέρουν την ανάγκη των ανθρώπων για ελπίδα, ειρήνη και χαρά στο σύγχρονο κόσμο, ενώ ταυτόχρονα ξυπνούν νοσταλγικά συναισθήματα ελευθερίας, καλοκαιριών που δεν θέλεις να τελειώσουν, festivals, τη χαρά της ζωής και του να είσαι μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

sa02_so32w107_cmyk

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice