Καλοκαίρι στην πόλη με τη Remix

επιλογές από κορυφαία, επώνυμα brands σε εξαιρετικά προσιτές τιμές

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Στο remixshop.com μπορεί κανείς να βρει επιλογές από κορυφαία, επώνυμα brands σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, τεράστια ποικιλία sustainable και second-hand επιλογών, από brands υψηλής ποιότητας. 

Το καλοκαίρι στην πόλη έχει τις ιδιαιτερότητες του, αλλά χωρίς το κατάλληλο outfit μπορεί να γίνει αρκετά πιο δύσκολο. Τι φοράει κανείς τις μέρες που ακόμα και το πιο ελάχιστο φαίνεται υπερβολικό; Η Remix είναι εδώ για να βοηθήσει ακόμα και τους πιο αναποφάσιστους! Στο remixshop.com μπορεί κανείς να βρει καταπληκτικές επιλογές από κορυφαία, επώνυμα brands σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Διατίθεται τεράστια ποικιλία sustainable και second-hand επιλογών, από brands υψηλής ποιότητας. Μπορεί κάνεις να δώσει με οικονομικό τρόπο το προσωπικό του style στο καλοκαίρι, κάνοντας συνειδητά eco-friendly επιλογές.

Ακολουθούν κάποια tips και προτάσεις outfit  για μια δροσερή στιλάτη, εμφάνιση φέτος το καλοκαίρι στην πόλη. Η καλύτερη γκαρνταρόμπα είναι αυτή που περιλαμβάνει πολλά «καλοκαιρινά» υφάσματα, τα οποία αφήνουν το σώμα να αναπνέει. Γενικά, τα καλύτερα υφάσματα για το καλοκαίρι είναι λινά, βαμβακερά, υφάσματα από chambray και υφάσματα από rayon. Προτείνεται ευελιξία και basic κομμάτια για τις μέρες που δεν βρίσκει κανείς τι να φορέσει!

Demin σορτς και πουκάμισο:  Πάντοτε ένα Demin σόρτς συνδυασμένο με ένα T-Shirt ή ένα πουκάμισο, είναι μια υπέροχη διαχρονική καλοκαιρινή επιλογή. Παραμείνετε classy με τον σωστό συνδυασμό, ουδέτερα χρώματα και φαρδιές γραμμές, ιδανικά για μια εύκολη καλοκαιρινή εμφάνιση. Επίσης, ένα αντρικό πουκάμισο μπορεί πάντοτε να δώσει μια διαφορετική, απρόσμενη πινελιά στο look σας.

Maxi Φόρεμα: Μια διαχρονική επιλογή για εκείνες τις μέρες που δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με το να συνδυάσετε ένα look είναι τα maxi φορέματα. Αέρινο και πάντοτε ιδιαίτερο, σε ουδέτερα ή έντονα χρώματα και σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σας αξεσουάρ το maxi φόρεμα, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για μια ζεστή μέρα.

Μια καλοκαιρινή φούστα: Maxi ή midi με σκίσιμο στο πλάι για το δράμα, αυτό το κομμάτι μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με ένα basic top δημιουργώντας εύκολα ένα σύνολο, ιδανικό για all day εμφανίσεις. Διαφορετικά χρώματα, υφές, print, κλασσικές πλισέ φούστες, εντυπωσιακά σατέν, ανεβάζουν την διάθεση φέτος το καλοκαίρι, χωρίς να περιορίζουν. Ακολουθήστε τάσεις όπως το color blocking και ανανεωθείτε.

Printed παντελόνες: Μπορείτε να βρείτε συγκλονιστικές παντελόνες, οι οποίες αποτελούν από μόνες τους ένα statement κομμάτι για τη συλλογή σας. Για μια βόλτα στην πόλη ή στο πάρκο, για μια περιήγηση σε δρόμενα ή ακόμα και για μια συναυλία, η παντελόνα θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Είτε για το γραφείο, είτε για ποτό το βράδυ, είτε ακόμα για διακοπές στην πόλη, στη Remix μπορεί κανείς να βρει ρούχα από μια τεράστια ποικιλία ή και να πουλήσει τα δικά του με λίγα μόνο κλικ στο  sell.remixshop.com. Με αυτή τη διαδικασία απελευθερώνεται χώρος στην ντουλάπα και σε δεύτερο χρόνο μπορεί κανείς να αποφασίσει για νέες, όμορφες, προσθήκες. Δεν ακούγεται απλά εύκολο, αλλά πράγματι είναι!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice