Δημιουργήστε αμέτρητα Summer Hair Styles με το Airwrap Hairstyler της Dyson

Αυτό το καλοκαίρι παίξτε ελεύθερα με το στυλ των μαλλιών σας εύκολα και γρήγορα από το σπίτι

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Δημιουργείστε αμέτρητα summer hair styles με το Airwrap styler της Dyson, που ήρθε να δώσει λύση στο απαιτητικό styling των μαλλιών τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Ο ήλιος, οι βουτιές στη θάλασσα και ο καύσωνας ταλαιπωρούν τα μαλλιά σας τους καλοκαιρινούς μήνες με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται ακόμη περισσότερο το stylingτους. Ταυτόχρονα, σίγουρα δεν θέλετε να αφιερώσετε πολλές ώρες για να φορμάρετε τα μαλλιά σας ενώ μόλις έχετε γυρίσει από τη θάλασσα και ετοιμάζεστε για την καλοκαιρινή σας βόλτα.

Η Dyson, λοιπόν, δίνει τη λύση με το multi styler Airwrap, με το οποίο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε εύκολα αμέτρητα summer hair looks. Όποιο και εάν είναι το αγαπημένο σας στυλ για τα μαλλιά σας, μπορείτε να το πετύχετε χρησιμοποιώντας τα έξι διαφορετικά εξαρτήματατου Airwrap που προσφέρουν το καθένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε, λοιπόν, παρακάτω κάποια hair styles που μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρικαι που θα απογειώσουν κάθε εμφάνισή σας.

WAVY LOOK

Ένα από τα πιο viral hair looks και αυτού του καλοκαιριού παραμένει το wavylook. Για να δώσετε ένα ανάλαφρο, κυματιστό φορμάρισμα στα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε τις κυλινδρικές 40mm Airwrap βούρτσες για χαλαρές μπούκλες. Ωστόσο, εάν θέλετε να πετύχετε ένα πιο επιμελημένο wavy look, τοποθετήστε στη συσκευή Airwrap τις κυλινδρικές βούρτσες 30mm Airwrap που θα δημιουργήσουν πιο σφικτές και με όγκο μπούκλες. 

gallery_imagery_1_-_complete

ΙΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑ

Η υγρασία του καλοκαιριού κάνουν τα μαλλιά σας να φριζάρουν ακόμη περισσότερο και να χάνουν τη λεία και ίσια όψη τους. Οπότε εάν θέλετε ένα απλό ίσιο hairlook, χρησιμοποιείστε τη σκληρή βούρτσα ισιώματος που λειαίνει τα ατίθασα μαλλιά και καταπολεμά το φριζάρισμα. Ενώ για ένα απαλό χτένισμα με λείο αποτέλεσμα, επιλέξτε την μαλακή βούρτσα ισιώματος που θα κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται υγιή και λαμπερά. Για να τελειοποιήσετε το ίσιο hairstyle, μπορείτε να προσθέσετε glam τσιμπιδάκια που αποτελούν trend για αυτό το καλοκαίρι.

gallery_imagery_5_-_round_volumising

SHAPE AND VOLUMEON
Για τα αδύναμα και λεπτά μαλλιά, προτείνουμε ένα hairstyleμε όγκο στην κορυφή της κεφαλής και σχήμα στις άκρες. Για να το πετύχετε αυτό χρησιμοποιείστε την κυλινδρική βούρτσα για όγκο και μεταμορφώστε τα «βαρετά» επίπεδα μαλλιά σας. Πάντως, πριν από κάθε styling μην ξεχάσετε να χρησιμοποιείτε σε υγρά μαλλιά το στεγνωτήρα προφορμαρίσματος μαλλιών που προετοιμάζει τα μαλλιά σας για φορμάρισμα φέρνοντας τα σε ημίστεγνη κατάσταση.

Φυσικά το Airwrap όχι μόνο σας χαρίζει απίστευτα hairstyles αλλά σέβεται συγχρόνως τη τρίχα προστατεύοντας την από τη θερμότητα. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης και στον ειδικό αισθητήρα του Airwrap που ανιχνεύουν τη θερμοκρασία του αέρα 40 φορές/δευτερόλεπτο αποτρέποντας τη φθορά της τρίχας από τις υψηλές θεμροκρασίες. Επιπλέον, η Dyson πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά ενσωματώνοντας στο Airwrap το φαινόμενο Coanda, ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που έλκει σαν «μαγνήτης» τα μαλλιά κατευθύνοντας και τυλίγοντας τα γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να χρειάζεται να κάνετε περιττές κινήσεις.

Συνεπώς πειραματιστείτε ελεύθερα με το stylingτο μαλλιών σας αυτό το καλοκαίρι και δημιουργήστε μοναδικά hair looks με επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice