Η flik flak παρουσιάζει τη νέα της συλλογή, Tales from the World

Ώρα για ιστορίες από το πρωί ως το βράδυ με τη συλλογή Tales from the world της Flik Flak

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η flik flak, η αγαπημένη μάρκα παιδικών Ελβετικών ρολογιών, παρουσιάζει τη νέα της συλλογή, Tales from the World, η οποία θα βοηθήσει τα παιδιά να είναι συνεπή τόσο στις υποχρεώσεις τους στο σχολείο όσο και στο παιχνίδι.

Από μάγους μέχρι τέρατα, η Flik Flak συγκέντρωσε μερικούς φανταστικούς παραμυθάδες για την τελευταία συλλογή της, Tales from the world. Καθένα από αυτά τα νέα Swiss made παιδικά ρολόγια, που αποτελείται από υλικά βιολογικής προέλευσης και λουράκι από ανακυκλωμένο PET, λέει την ώρα και τη δική του ιστορία. Ο κωδικός QR στη θεματική συσκευασία είναι το κλειδί για τη μοναδική ιστορία κάθε ρολογιού. Οι ιστορίες θα διατίθενται δωρεάν στον ιστότοπο www. flikflak.com από τις 11 Αυγούστου 2022, για να ανοίξουν ένα νέο διασκεδαστικό κεφάλαιο περιπετειών για όλα τα γούστα.

Νεράιδες, μονόκεροι και φτερωτά τέρατα ανοίγουν τον δρόμο σε έναν φανταστικό κόσμο. Το Fairy Cool (ZFBNP196) παρουσιάζει πολύχρωμους φτερωτούς φίλους που πετούν προς τους αστραφτερούς κρυστάλλους στο καντράν. Ψάχνεις για την πιο εκλεπτυσμένη αμφίεση νεράιδας; Η λάμψη συνεχίζεται στο Stary Way (ZFPNP119) με φορέματα που ταιριάζουν στις όμορφες νεράιδες. Στο Dreaming Unicorn (ZFBNP195), ένα φανταχτερό μυθικό πλάσμα χαράζει μια αστραφτερή διαδρομή προς το φεγγάρι και πάλι πίσω.

Ώρα για ένα τερατώδες μαγικό κόλπο; Το Nessie-Ncredible (ZFBNP199) προσφέρει νέες εμφανίσεις του σκωτσέζικου πλάσματος που θα πιτσιλίσει νερό μέχρι το Loch Ness. Το Coolozaurus (ZFBNP197) προσφέρει ένα θεαματικό ταξίδι στον χρόνο, για την ακρίβεια 65 εκατομμύρια χρόνια πίσω, όταν ξεναγοί ήταν οι ανοιχτομάτηδες δεινόσαυροι. Στο Vikings (ZFPNP122), οι σκανδιναβοί πολεμιστές μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες, καθώς πηδούν από τα καράβια τους με τις εμβληματικές ασπίδες σε ετοιμότητα. Η πραγματικότητα είναι σχετική σε έναν κόσμο χωρίς σύνορα, αλλά οι ιππότες και οι καουμπόιδες έχουν μια ευκολία να συνδυάζουν πραγματικότητα και μύθο σε βαθμό που συναρπάζει.

Η flik flak παρουσιάζει τη νέα της συλλογή, Tales from the World

Οι ήρωες του Knighthood (ZFPNP120) έχουν τη γυαλιστερή τους πανοπλία σε ετοιμότητα και Yee Ha! Το (ZFPNP121) υπόσχεται να απογειώσει τη φαντασία κάθε παιδιού που ονειρεύεται να γίνει καουμπόι και να καλπάσει στην Άγρια Δύση. Τώρα, κάθε ώρα είναι ώρα για ιστορίες …

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice