Εντυπωσιακή ανακαίνιση στο κατάστημα Tommy Hilfiger στη Γλυφάδα

Το γνωστό κατάστημα του Αμερικάνικου brand ανανέωσε την εικόνα του και τράβηξε επάνω του όλα τα βλέμματα.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Το κατάστημα Tommy Hilfiger, σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Γλυφάδας, εντυπωσιάζει με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του. Oι λάτρεις του brand μπορούν να δουν τις νέες συλλογές TOMMY HILFIGER FALL 2022, και να μπουν απευθείας στο Tommy Factory.

Σε ένα εντυπωσιακό χώρο που απλώνεται σε τρεις ορόφους οι λάτρεις του brand που επισκέπτονται το ανακαινισμένο κατάστημα, μπορούν να δουν τις νέες συλλογές TOMMY HILFIGER  FALL 2022, και να μπουν απευθείας στο Tommy Factory, ένα δυναμικό state of mind που θα πυροδοτήσει μια σύγκρουση πολιτισμών, παρελθόντος και μέλλοντος, κλασικού και μοντέρνου για να επιφέρει μοναδική ενέργεια. Κρατώντας τον παραδοσιακό σχεδιασμό  των καταστημάτων του TOMMY HIFIGER στο ισόγειο ο επισκέπτης μπορεί να βρει την γυναικεία συλλογή, στο υπόγειο την ανδρική ενώ και στους δυο ορόφους τις αντίστοιχες συλλογές Tommy Jeans. Στον πρώτο όροφο του καταστήματος ξεδιπλώνεται η εντυπωσιακή συλλογή footwear αλλά και accessories.

Για το Φθινόπωρο του '22, ο Tommy επανεξετάζει την προσέγγιση του στην prep κληρονομιά και συνεχίζει να διευρύνει τα όρια της μόδας και του σύγχρονου prep κινήματος. Οι ανανεωμένες σιλουέτες εμφανίζονται παντού, ενώ τα άνετα υφάσματα εξασφαλίζουν την ευελιξία των εμφανίσεων από το πρωί ως το βράδυ.Πάντα σε όλα αυτά υπάρχει μια παιχνιδιάρικη διάθεση, δίνοντας στις συλλογές μια αίσθηση που είναι ξεκάθαρα Tommy.

Το κατάστημα, που βρίσκεται σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Γλυφάδας, την οδό Αγγέλου Μεταξά, εντυπωσιάζει με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του. Διατηρώντας πάντα τον χαρακτήρα του brand που κυριαρχεί σε όλα τα καταστήματά του,ενσωματώνει classy και μοντέρνα στοιχεία, τα οποία κλέβουν τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Με την είσοδο του στο κατάστημα ο επισκέπτης αντικρύζει έναν ζεστό και φωτεινό χώρο. Εκεί κυριαρχούν τα ξύλινα rusticστοιχείαστα πατώματα και τις προθήκες που σε συνδυασμό με το λευκό glossyξύλο και τα διακοσμητικά elementsμε έμπνευση από το χρώματα του brand,αναδεικνύουν τις συλλογές της TOMMYHILFIGERμε έναν μοναδικό τρόπο και δημιουργούν το απόλυτο shoppingexperience.

Τέλος, πάντα με σεβασμό στην αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος για την ανακαίνιση του καταστήματος TOMMY HILFIGER στη Γλυφάδα, χρησιμοποιήθηκαν υλικά τα οποία συμβάλλουν στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Το ανανεωμένο TOMMY HILFIGER κατάστημα βρίσκεται στην οδό Αγγέλου Μεταξά 14 στη Γλυφάδα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice