VALMONT Nέα σειρά V-FIRM: Bring the Bounce back!

Η VALMONT παρουσιάζει τη νέα σειρά V-FIRM, για όσες αντιμετωπίζουν χαλάρωση στο δέρμα.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η VALMONT, ο «Μάγος του Χρόνου», έχοντας αντλήσει στοιχεία από την κυτταρική επιστήμη που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της-παρουσιάζει την νέα σειρά αντιγήρανσης V-FIRM για την επαναφορά της ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος.

ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ, ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ!

ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ: Ένα νέo τελετουργικό εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στην επαναφορά της σφριγιλότητας της επιδερμίδας! Η VALMONT παρουσιάζει τη νέα σειρά V-FIRM, για όσες αντιμετωπίζουν χαλάρωση στο δέρμα. Είτε η απώλεια της σφριγηλότητας είναι αποτέλεσμα της γήρανσης είτε μία συνέπεια της χαμένης ελαστικότητας του δέρματος (εξαιτίας της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, του καπνίσματος, των συχνών αυξομειώσεων του βάρους κλπ), η VALMONT, ο «Μάγος του Χρόνου» έχει αντλήσει στοιχεία από την κυτταρική επιστήμη που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της – που δημιουργούνται με βάση την ελβετική τεχνογνωσία και παράδοση – προκειμένου να αναπτύξει την ιδανική λύση στην αντιγήρανση! Η σειρά FIRMNESS περιλαμβάνει τρία προϊόντα υψηλής απόδοσης που ανταποκρίνονται στη διπλή πρόκληση της άνεσης και της αισθητικότητας: V-FIRM SERUM Πλούσιος ορός που «λιώνει» πάνω στο δέρμα, με βελούδινο φινίρισμα V-FIRM CREAM Κρέμα που «αγκαλιάζει» την επιδερμίδα V-FIRM EYE Θεραπεία contouring για τα μάτια, με υφή τζελ-μελιού.

Κυκλοφορία: Σεπτέμβριος 2022 V-FIRM ΤΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΜΕ ΝΕΟ ΟΓΚΟ Αμερικανοί δερματολόγοι διακρίνουν 3 βασικές κατηγορίες στη γήρανση της επιδερμίδας:  “Wrinklers” λέγονται τα πρόσωπα με την τάση να αναπτύσσουν βαθιές και έντονες ρυτίδες.  “Sinkers” περιγράφονται τα πρόσωπα που τείνουν να χαλαρώνουν και να λεπταίνει η πυκνότητα του δέρματός τους με αποτέλεσμα να διακρίνονται τα κόκκαλά τους.  “Saggers” προσδιορίζονται τα πρόσωπα που αναπτύσσουν βαριά, άτονη επιδερμίδα που «σακουλιάζει» και φαίνεται ταλαιπωρημένη. Οι τρεις V-FIRM φόρμουλες της VALMONT προσφέρουν αποτελεσματική δράση στους λεγόμενους “Sinkers” και “Saggers” αναζωογονώντας τις επιδερμίδες που έχουν χάσει τη σύσταση και τη σφριγιλότητά τους. Αλλά και οι λεγόμενοι “Wrinklers” δεν θα πρέπει να ανησυχούν! Η Valmont προσφέρει μία βαθιά αντιμετώπιση στην εμφάνιση των ρυτίδων με τη συλλογή V-Line Lifting που κυκλοφόρησε το 2018. Ποιο είναι το μυστικό; Ένα μείγμα δοκιμασμένων και υπερσύγχρονων συστατικών που βοηθούν στην αποτελεσματική αποκατάσταση της πυκνότητας του δέρματος. Η χρήση βιομιμητικών τεχνολογιών (βιοσυμβατότητα και βιοδιαθεσιμότητα) που μιμούνται τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος, σημαίνει ότι το χόριο κατανοεί την περιποίηση της επιδερμίδας, επιτρέποντας τη βέλτιστη μεταφορά των δραστικών συστατικών στους σωστούς κυτταρικούς στόχους, για εξαιρετικά αποτελέσματα. ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ Αποστολή: παραγωγή κολλαγόνου ΚΟΚΤΕΪΛ ΠΕΠΤΙΔΙΩΝ Kοκτέιλ από Πεπτίδια Matrikine που ρυθμίζουν της δραστηριότητα των κυττάρων του δέρματος μέσω «επικοινωνίας» με τους συγκεκριμένους δέκτες τους, αναδιοργανώνουν της εξωκυτταρική μήτρα και προωθούν τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, δύο μηχανισμούς που εξασθενούν με το πέρασμα του χρόνου Η σύνθεση κολλαγόνου εντείνεται και ο δερματικός ιστός εμπλουτίζεται για νέα σφριγηλότητα.

Αποστολή: σφριγηλό δέρμα ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ Η σφριγηλή όψη είναι αποτέλεσμα ενός ελαστικού δέρματος, που περιλαμβάνει άφθονα συστατικά υψηλής ποιότητας. Το Σύμπλεγμα Πυκνότητας του δέρματος είναι ένας ισχυρός συνδυασμός βιταμίνης C, λυσίνης και αμινοξέων προλίνης απαραίτητων για την προώθηση της παραγωγής κολλαγόνου, ενός παραγώγου γλυκοζαμίνης για την υγρασία, εκχυλίσματος λουλουδιών Immortelle για βέλτιστη συνοχή των συστατικών του δέρματος και χαλκού, απαραίτητου για τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, για πυκνότερο, πιο ζωηρό δέρμα. Αποστολή: κυτταρική αρμονία ΤΡΙΠΛΟ DNA και ΛΙΠΟΣΩΜΑ RNA Χάρη στις εξαιρετικές αντιγηραντικές του ιδιότητες (ενυδάτωση, επανόρθωση, ενεργοποίηση της ανανέωσης και του μεταβολισμού των κυττάρων), το Τριπλό DNA, «σήμα-κατατεθέν» της Valmont, παρέχει όλα τα ενεργειακά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των κυττάρων. Παράλληλα, το Λιπόσωμα RNA «παγιδεύει» το RNA και την ουρία μέσα σε μια φωσφολιπιδική μεμβράνη για να ενεργοποιήσει και να τονώσει την ίαση του δέρματος.

ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΕΣ ΥΦΕΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΒΙΟΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Το μυστικό πίσω από τα επιτυχημένα καλλυντικά προϊόντα, βασίζεται στη βιοσυμβατότητα και βιοδιαθεσιμότητά τους. Αυτοί οι δυο όροι αντικατοπτρίζουν την ικανότητα των συστατικών όχι μόνο να διεισδύουν στο δέρμα, αλλά και να «στοχεύουν» στα σωστά κύτταρα. Τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τις τρεις V-FIRM φόρμουλες αποδεικνύουν ότι μπορούν να γίνονται ένα με την επιδερμίδα και να μεταφέρουν την αποτελεσματικότητά τους στα σωστά σημεία… με απόλυτη άνεση! Τα προϊόντα που σχεδιάζονται για να στοχεύσουν επιφανειακά στη σφριγιλότητα, συχνά δεν είναι τόσο ευχάριστα. Με τη V-FIRM, πείτε «τέλος» στην αίσθηση τραβήγματος! Απολαύστε μονάχα απαλότητα και γενναιόδωρες υφές που «αγκαλιάζουν» την επιδερμίδα!

705960_v-firm_serum_30ml

V-FIRM, VISIBLY FIRM V-FIRM SERUM Πλούσιος και κρεμώδης, αυτός ο ορός ενισχύει τη δομή του δέρματος για να βοηθήσει στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου, να βελτιώσει την ελαστικότητα και να τονώσει το χαλαρό δέρμα για ένα πιο σφριγηλό περίγραμμα προσώπου. Το κοκτέιλ πεπτιδίου, το σύμπλεγμα πυκνότητας και το δίδυμο DNA/RNA που συνυπάρχουν σε αυτήν την εξαιρετικά συμπυκνωμένη θεραπεία, ενισχύονται περαιτέρω από τη δράση του ορού γάλακτος, που βοηθά στην τόνωση της παραγωγής μορίων που συνθέτουν τη δερματική στοιβάδα. Ενισχύει τη δομή του δέρματος | Ενισχυμένος όγκος | Ιδανικό για επιδερμίδες 40+ Πλούσια γαλακτώδης υφή ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ +15.1%* πιο σφριγηλό δέρμα ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 95% των γυναικών είπε ΝΑΙ!** Αναδιαμορφωμένο πρόσωπο Καλύτερη πυκνότητα Αναδιαμορφωμένα ζυγωματικά Λιγότερο ορατές ρινοπαρειακές πτυχές * Οργανική δοκιμή – υπερηχογραφική μέτρηση του πάχους του δέρματος – Δύο φορές την ημέρα εφαρμογή του V-FIRM SERUM για 84 ημέρες σε ένα πάνελ 20 γυναικών με μέσο όρο ηλικίας 54 ετών. ** Δοκιμή καταναλωτή – Δύο φορές την ημέρα εφαρμογή του V-FIRM SERUM για 84 ημέρες σε πάνελ 20 γυναικών με μέσο όρο ηλικίας τα 54 έτη.

V-FIRM, VISIBLY FIRM V-FIRM CREAM Το πολυτελές χρυσό καπάκι αποκαλύπτει μία πυκνή, γυαλιστερή κρέμα. Από την πρώτη εφαρμογή στο πρόσωπο, η διαφορά είναι εκπληκτική! Ώρα για αξεπέραστη άνεση στην επιδερμίδα μέσα από μια υφή που γίνεται «ένα» με το δέρμα και το οφελεί με τις επανορθωτικές της ιδιότητες. Μια δεξαμενή βιοσυμβατών συστατικών για την ενίσχυση του φυσικού φραγμού της επιδερμίδας για ένα πιο σφριγηλό, πιο έντονο περίγραμμα προσώπου. Τα ενεργά συστατικά επαναπύκνωσης λειτουργούν σε συνέργεια με το σκουαλένιο φυτικής προέλευσης για την ενίσχυση του φυσικού φραγμού του δέρματος, ενισχύοντας τη δερματική πυκνότητα και την επιδερμική αρμονία. Μετά από χρήση 28 ημερών, αποκαλύπτεται μία νεανικότερη όψη με πιο έντονα χαρακτηριστικά χάρη στην ανακτημένη ελαστικότητα. Βελτίωση της δερματικής πυκνότητας | Αύξηση της ελαστικότητας | Σύσφιξη περιγράμματος προσώπου | Ιδανική για επιδερμίδες 40+ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ -10.3% πιο σφριγηλό δέρμα* ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 90% των γυναικών λένε ΝΑΙ!** Πιο λεία επιδερμίδα Τονωμένο δέρμα * Ενόργανη δοκιμή – cutometric εκτίμηση της ελαστικότητας του δέρματος – Δύο φορές την ημέρα εφαρμογή της κρέμας V-FIRM για 84 ημέρες σε πάνελ 20 γυναικών με μέσο όρο ηλικίας τα 58 έτη. ** Δοκιμή καταναλωτή – Εφαρμογή κρέμας V-FIRM δύο φορές την ημέρα για 84 ημέρες σε πάνελ 50 γυναικών με μέσο όρο ηλικίας τα 61 έτη.

V-FIRM, VISIBLY FIRΜ V-FIRM EYE Μην σας ξεγελάει αυτή η εντυπωσιακή, χρυσή σαν μέλι, υφή τζελ: Η Κρέμα Ματιών V-FIRM EYE είναι ένας αληθινός σύμμαχος μέγιστης αποτελεσματικότητας. Αυτό το γκουρμέ βάλσαμο με την κεχριμπαρένια απόχρωση καταπολεμά δραστικά τα πεσμένα βλέφαρα και λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια. Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει το δέρμα συμπληρώνοντας τη δράση της φόρμουλας του VFIRM (πεπτιδικό κοκτέιλ, σύμπλεγμα πυκνότητας και δίδυμο DNA/RNA). Και για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, το DNA που χρησιμοποιείται εδώ παίρνει τη μορφή λιποσώματος, με το λιπιδικό περίβλημά του να συγχωνεύεται και να ενισχύει τις κυτταρικές μεμβράνες. Με κάθε εφαρμογή, το βλέμμα ανορθώνεται, εξαφανίζοντας την κούραση και αποκτώντας νεανική λάμψη. Συσφίγγει | Ενυδατώνει | Ενισχύει τις μεμβράνες κυττάρων | Ιδανικό για επιδερμίδες 40+ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ +17.8%* πιο ελαστικό δέρμα ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ανόρθωση βλεφάρων ** * *Επιστημονική Μέτρηση– μέτρηση της ελαστικότητάς του δέρματος – Εφαρμογή της V-FIRM EYE για 84 μέρες σε 22 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 54 έτη. **Δοκιμή Χρήσης – μορφολογική μέτρηση με τη χρήση Visoface – Φωτογραφίες γυναίκας ηλικίας 44 ετών, η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε πριν τη χρήση και η δεύτερη τραβήχτηκε την 84η ημέρα μετά από καθημερινή διπλή χρήση της V-FIRM EYE. Day 0 Day 84 ΣΤΟ SPA «FIRMNESS OF THE HILLS» Μια αποκλειστική θεραπεία σχεδιασμένη για να ενισχύει τη σφριγηλότητα του δέρματος και να αποκαλύπτει ένα ορατά νεότερο πρόσωπο με βελτιωμένο όγκο. Όλα ξεκινούν με μία πολυτελή προετοιμασία που βασίζεται στη μοναδική μέθοδο της VALMONT. Αυτό το βήμα καθαρίζει το πρόσωπο, μεταμορφώνοντάς το σε έναν λευκό καμβά έτοιμο να απολαύσει τα οφέλη της θεραπείας. Ταυτόχρονα, διεγείρει όλες τις δομές του δέρματος για να προετοιμάσουν τη μεταμόρφωση που θα έρθει. Στη συνέχεια, η θεραπεία αποκαλύπτει όλη την τεχνική της υπεροχή. Tο μασάζ προσώπου «Firmness of the Hills» εστιάζει στο χόριο με μια τεχνική γλυπτικής και αναδιαμόρφωσης που συνήθως αναφέρεται ως μασάζ «Deep Tissue». Οι βασικές κινήσεις περιλαμβάνουν βαθύ ζύμωμα, ψηλάφηση και κύλιση καθώς και ισχυρές εξομαλυντικές κινήσεις. Κάθε κίνηση πραγματοποιείται με τη μέγιστη ακρίβεια χάρη στο FIRM-C BOOST, που προορίζεται αποκλειστικά για επαγγελματίες ομορφιάς. Αυτός ο εξαιρετικά συμπυκνωμένος ορός μασάζ αξιοποιεί το μείγμα τριπλού DNA, βιταμίνης C και θραυσμάτων κολλαγόνου βαθιά μέσα στο δέρμα για αυξημένη ελαστικότητα. Για να εξασφαλίσετε αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας, το εμβληματικό πέπλο κολλαγόνου REGENERATING MASK TREATMENT απελευθερώνει τη μαγική του ουσία ενώ η αισθητικός κάνει μασάζ στους ώμους με εξαιρετικά χαλαρωτικές κινήσεις. Η μεταμόρφωση του δέρματος στο αποκορύφωμά της! Για να ολοκληρωθεί αυτό το μοναδικό πρόγραμμα αιχμής, μια στοχευμένη σειρά προϊόντων εμβαπτίζει το δέρμα σε αντιγηραντικά και συσφικτικά συστατικά. Ενυδατικό primer, serum, κρέμα, θεραπευτική περιποίηση για τον λαιμό και την περιοχή γύρω από τα μάτια, και η λίστα συνεχίζεται... απολύτως τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Η αισθητικός ολοκληρώνει με ένα μασάζ χεριών σε ένα πολυτελές au revoir που εκτείνεται μέχρι τα άκρα των δακτύλων. 60 λεπτά έντονης αισθητηριακής απόλαυσης σε συνδυασμό με την καταπραϋντική αντήχηση των ελβετικών τοπίων, καθώς και με θεραπευτικές ηχητικές συχνότητες που αποτελούν μέρος μιας αποκλειστικής συνεργασίας με τον Ελβετό Μουσικό Ripperton. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης από τη VALMONT!

V-FIRM SERUM

Ορός Προσώπου με πλούσια υφή που «λιώνει» πάνω στην επιδερμίδα και επαναφέρει τον τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος. Περιγραφή Διορθωτικός συσφικτικός Ορός Προσώπου Ποσότητα 30 ML Ενδείξεις Ιδανικό για χαλαρό δέρμα χωρίς ελαστικότητα. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τους τύπους δέρματος. Ιδιαίτερα ευεργετικό για δέρμα με τάση για ξηρότητα. Οδηγίες για χρήση Πρωί ή/και βράδυ, απλώστε μερικές σταγόνες στο πρόσωπο και το λαιμό. Κάντε ελαφρύ μασάζ με απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Συνεχίστε με VFirm Eye και V-Firm Cream για να ολοκληρώσετε την καθημερινή σας τελετουργία σύσφιξης. Ενεργά συστατικά Πεπτιδικό κοκτέιλ: Πεπτίδια Matrikine για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου για σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος. Σύμπλεγμα Πυκνότητας: Μια σύνθεση δραστικών ουσιών που πυκνώνουν το δέρμα, απαραίτητη για ένα σταθερό, καλά στρογγυλεμένο χόριο. Πρωτεϊνη (ορός) γάλακτος: Διεγείρει την κυτταρική αλληλεπίδραση και την παραγωγή κολλαγόνου για μεγαλύτερη ελαστικότητα στο δέρμα. Τριπλό DNA: Το υπερσύγχρονο αντιγηραντικό μόριο της Valmont για τη διέγερση της κυτταρικής λειτουργίας (ενυδάτωση, αποκατάσταση, ανανέωση και μεταβολισμός) απαραίτητο για τη ζωτικότητα του δέρματος. Λιπόσωμα RNA: RNA και ουρία μέσα σε μια φωσφολιπιδική μεμβράνη για την τόνωση των μηχανισμών επούλωσης και της ζωτικότητας για την αρμονία των κυττάρων του δέρματος. Προτεινόμενη τιμή πώλησης €310,00

V-FIRM CREAM

Κρέμα Προσώπου με πλούσια υφή που επαναφέρει τη φυσική πυκνότητα του δέρματος, αποκαλύπτοντας μία νέα, ανασχηματισμένη όψη. Περιγραφή Πυκνωτική κρέμα προσώπου Ποσότητα 50 ML Ενδείξεις Ιδανικό για χαλαρό δέρμα χωρίς ελαστικότητα. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τους τύπους δέρματος. Ιδιαίτερα ευεργετικό για δέρμα με τάση για ξηρότητα. Οδηγίες για χρήση Πρωί ή/και βράδυ, εφαρμόστε το προϊόν σε όλο το πρόσωπο και την περιοχή του λαιμού, αφότου έχει προηγηθεί η εφαρμογή του V-Firm Serum. Ενεργά συστατικά Πεπτιδικό κοκτέιλ: Πεπτίδια Matrikine για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου για σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος. Σύμπλεγμα Πυκνότητας: Μια σύνθεση δραστικών ουσιών που πυκνώνουν το δέρμα, απαραίτητη για ένα σταθερό, καλά στρογγυλεμένο χόριο. Φυτικό Σκουαλένιο: Ενισχύει τον φυσικό φραγμό του δέρματος, ενυδατώνει και προστατεύει από την οξείδωση. Τριπλό DNA: Το υπερσύγχρονο αντιγηραντικό μόριο της Valmont για τη διέγερση της κυτταρικής λειτουργίας (ενυδάτωση, αποκατάσταση, ανανέωση και μεταβολισμός) απαραίτητο για τη ζωτικότητα του δέρματος. Λιπόσωμα RNA: RNA και ουρία μέσα σε μια φωσφολιπιδική μεμβράνη για την τόνωση των μηχανισμών επούλωσης και της ζωτικότητας για την αρμονία των κυττάρων του δέρματος. Προτεινόμενη τιμή πώλησης €360,00

V-FIRM EYE

Ένα απολαυστικό τζελ με υφή «μελιού» που επαναφέρει τη σφριγηλότητα στα πεσμένα βλέφαρα και διορθώνει το «τσαλάκωμα» κάτω από τα μάτια. Περιγραφή Συσφικτική θεραπεία του περιγράμματος ματιών. Ποσότητα 15 ML Ενδείξεις Ιδανικό για βλέφαρα με καθοδική τάση και χαλαρό και τσαλακωμένο δέρμα κάτω από τα μάτια. Kaτάλληλο για όλες τις ηλικίες και τους τύπους δέρματος. Συνίσταται ιδιαίτερα για δέρματα επιρρεπή στην ξηρότητα. Οδηγίες για χρήση Πρωί ή/και βράδυ, εφαρμόστε μικρή ποσότητα στο περίγραμμα των ματιών, με ταμποναριστές κινήσεις με τις άκρες των δακτύλων, μετά τον Ορό V-Fim και πριν από την κρέμα V-Firm. Ενεργά συστατικά Πεπτιδικό κοκτέιλ: Πεπτίδια Matrikine για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου για σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος. Σύμπλεγμα Πυκνότητας: Μια σύνθεση δραστικών ουσιών που πυκνώνουν το δέρμα, απαραίτητη για ένα σταθερό, καλά στρογγυλεμένο χόριο. Yaλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους: Δημιουργεί ένα φιλμ σύσφιξης και ανόρθωσης για βαθιά ενυδατωμένο δέρμα. Λιπόσωμα DNA: Προσφέρει όλη την ενυδατική και αναπλαστική ισχύ του τριπλού DNA στα διάφορα στρώματα της επιδερμίδας. Παρέχει τα απαραίτητα λιπαρά οξέα για την ενίσχυση του μεσοκυτταρικού τσιμέντου. Λιπόσωμα RNA: RNA και ουρία μέσα σε μια φωσφολιπιδική μεμβράνη για την τόνωση των μηχανισμών επούλωσης και της ζωτικότητας για την αρμονία των κυττάρων του δέρματος. Προτεινόμενη τιμή πώλησης €240,00

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice