How do you feel today? #IFeelDKNY

Πέντε δυναμικές γυναίκες μας απαντούν, αντιπροσωπεύοντας τη νέα καμπάνια της DKNY “Today I feel”

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η DKNY GREECE, κομμάτι της global προσπάθειας για την ψυχική υγεία και την έκφραση των πραγματικών συναισθημάτων, ανήμερα της ημέρας για την Ψυχική Υγεία, οργάνωσε στην Ελλάδα το αντίστοιχο activation hashtag #IFeelDKNY για να “φωνάξουμε προς τα έξω” αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε.

Η νέα φθινοπωρινή καμπάνια της DKNY έχει τον τίτλο “TODAY I FEEL” και μας καλεί να νιώσουμε… o εαυτός μας! Η αυτοέκφραση ξεκινά με το να νιώθουμε κάθε συναίσθημα – το καλό, το κακό, το απερίγραπτο - και μεγιστοποιείται με την εμπειρία. Η DKNY μέσα από το δημιουργικό της καμπάνιας “TODAY I FEEL”, μας προτρέπει να απαντήσουμε ειλικρινά στο ερώτημα του πώς αισθανόμαστε σήμερα.

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ψυχικής Υγείας (NAMI - National Alliance on Mental Illness), σχεδιάστηκε ένα μοναδικό custom  “TODAY I FEEL” sweatshirt  που καλεί μία ομάδα νέων ambassadors παγκοσμίως να “φωνάξουν” τη ρευστότητα των συναισθημάτων τους, μέσω ενός συνεχή αγώνα για την αυτοέκφραση στην Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία, αλλά και κάθε ημέρα. H DKNY, προς τιμήν της συνεργασίας της με το @namicommunicate, προέβη σε μια σημαντική δωρεά για να βοηθήσει στην παροχή ενός δικτύου υποστήριξης και πόρων σε εθνικό επίπεδο για όσους έχουν ανάγκη.

ahr0chm6ly9jzg4uzgfzagh1zhnvbi5jb20vbwvkawevb3jpz2luywwvmty2nte3nde2ni4zmziymdk5ntu2mc5wbmc

Τη  Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, ανήμερα της ημέρας για την Ψυχική Υγεία, το hashtag #IFeelDKNY πραγματοποίησε το ταξίδι του ανά τον κόσμο, εμπνέοντάς μας να “φωνάξουμε προς τα έξω” αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε! 

Η DKNY GREECE, αποτέλεσε κομμάτι αυτής της global προσπάθειας, οργανώνοντας στην Ελλάδα το αντίστοιχο activation. Πρεσβευτές στη χώρα μας, αποτέλεσαν η τραγουδίστρια Natasha Kay, η ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα και οι fashion creators Μαρίζα Μπαϊρακτάρη, Janna Sireac & Μαρία Παπαγεωργίου οι οποίες πρόβαλλαν με υπερηφάνεια τα συναισθήματά τους επάνω στα DKNY custom sweatshirts τους.  

Η ταλαντούχα Natasha Kay νιώθει «ELECTRIC» και το αποτύπωσε επάνω στο φούτερ της ώστε να θυμίζει στον εαυτό της κάθε ημέρα, πως ακόμη και όταν δεν είναι στα καλύτερά της, το πάθος για τη δημιουργία και τη μουσική είναι πάντα εκεί για αυτήν.

Η αγαπημένη ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα νιώθει «ICONIC» προβάλλοντας αυτοπεποίθηση η οποία βγαίνει και προς τα έξω καθημερινά, καθώς αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά της.

H εντυπωσιακή digital creator & μαμά Μαρίζα Μπαϊρακτάρη νιώθει «HEARD» καθώς έχει φτιάξει τον κόσμο γύρω της ώστε να μπορεί να είναι ο εαυτός της, να νιώθει ότι «ακούγονται» τα θέλω της στο περιβάλλον της και μέσω αυτού να επιτυγχάνει τα όνειρα και τις επιθυμίες της.

Η digital creator Janna Sireac, με το μοναδικό & ιδιαίτερό της στιλ νιώθει «REAL». Αληθινή και δυναμική η Janna μέσω της αγάπης της για τη μόδα, θέλει να φορά αυτό ακριβώς που αισθάνεται και την κάνει να νιώθει ο πραγματικός εαυτός της.

Τέλος, η digital creator Μαρία Παπαγεωργίου, μία έντονη και μοναδική γυναίκα που αγαπά τη μόδα, το καλοκαίρι, το φαγητό και τα όμορφα τοπία νιώθει «FEARLESS». Δηλώνει ότι κάποιες μέρες αισθάνεται χαρούμενη, κάποιες μέρες όχι και τόσο, αλλά της αρέσει αυτό που φοράει να δείχνει πάντα ότι είναι έτοιμη για όλα!

@mariaofgreece

I’m teaming up with DKNY and NAMI for World Mental Health Day on this awesome crewneck, and I have to say, today I feel fearless. Some days I feel happy, some days I feel not-so-happy, but I love that what I wear always shows that I’m ready for ANYTHING. Let me know how you express yourself through what you wear, no matter what those feelings are❤️ #IFEELDKNY @dkny

♬ CUFF IT - Beyoncé

Η DKNY μέσα από το δημιουργικό της καμπάνιας “TODAY I FEEL”, μας προτρέπει να απαντήσουμε ειλικρινά στο ερώτημα του πως αισθανόμαστε σήμερα ενθαρρύνοντάς μας να εκφράσουμε κάθε πτυχή του εαυτού μας με τον τρόπο που ντυνόμαστε. Εσύ πώς νιώθεις σήμερα;

dkny_today_i_feel

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store (τηλ. 211 10 88 122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice