Converse Chuck 70 AT-CX: To νέο unisex game changer

Το νέο δίπατο μποτάκι με βάση το θρυλικό Chuck 70

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Converse καινοτομεί σχεδιάζοντας τo νέο unisex δίπατο μποτάκι, ακολουθώντας τρεις λέξεις κλειδί: Άνεση, χρηστικότητα, unisex. Meet AT-CX.

O πειραματισμός συνεχίζεται μέσα από τις συλλογές του iconic brand που τις τελευταίες σεζόν μπαίνει για τα καλά στο sneakerized high fashion design ακολουθώντας τη γραμμή του “form follows function”.

Το νέο unisex δίπατο μοντέλο Chuck 70 AT-CX εστιάζει στην άνεση και στην χρηστικότητα. O εξωτερικός σχεδιασμός του αποπνέει δυναμισμό, τόλμη και οδηγεί στην περιπέτεια. Είναι φτιαγμένο για να μπορεί ο καθένας να εκφράσει τη διαφορετικότητά του.

chuck_70_atcx_4
chuck_70_atcx_3

Με βασική του έμπνευση τον χειμωνιάτικο καιρό, το AT-CX, προσφέρει light weight άνεση που προέρχεται από τον CX foam πάτο. Δανείζεται στοιχεία από το iconic Chuck 70, εστιάζει στην λεπτομέρεια και το ανανεώνει μέσω running στοιχείων.  Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι ο εξωτερικός  τρακτερωτός πάτος που μοιάζει με ορειβατικά παπούτσια, ενώ η σόλα του AT-CX έχει γίνει αντιολισθητική, δίνοντας του την ευκαιρία να φορεθεί όλες τις εποχές. Το εσωτερικό του είναι ενισχυμένο με τριπλή στρώση υφάσματος, προστατεύοντας το πέλμα από το κρύο και τη βροχή. Ένα Converse που φτιάχτηκε για τους creative explorers που είναι έτοιμοι για κάθε καιρό και για κάθε περιπέτεια στην πόλη.

cuck_70_atcx_5
chuck_70_atcx_1

Κεντρική διάθεση: SPORT & FASHION FREEDOM 212 00037 00

More info: info@thisisplay.gr, @converse.greece

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice