Intimissimi: Christmas Collection

Η Intimissimi υποδέχεται το πνεύμα των Χριστουγέννων με ένα νέο γιορτινό παραμύθι.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ιntimissimi: Η χριστουγεννιάτικη συλλογή είναι μοναδική, εκλεπτυσμένη, κομψή και θηλυκή.

Η πιο μαγική εποχή του χρόνου πλησιάζει και η Intimissimi υποδέχεται το πνεύμα των Χριστουγέννων με ένα νέο γιορτινό παραμύθι. Μία γυναίκα που επιδεικνύει αισθησιακά και εκλεπτυσμένα εσώρουχα σε ένα εξαιρετικά κομψό σπίτι μας παρασύρει σε ένα σενάριο όπου τα εσώρουχα την κάνουν να νιώθει ξεχωριστή και μοναδική, ξανά και ξανά. Η σχέση της γυναίκας με τα εσώρουχά της ξεκινά με ένα δώρο που όλες θα ήθελαν να βρουν κάτω από το δέντρο το πρωί των Χριστουγέννων. H τέλεια γιορτή της ομορφιάς.

corsetteria_natale_13_1473_r2
corsetteria_natale_02_292_r3

Υπάρχουν νέες τάσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις: Ένα σύνολο μαύρης δαντέλας διακοσμημένο με αστραφτερές πινελιές σε συνδυασμό με ένα δαντελένιο κιμονό αλλά και το αδιαμφησβήτητο κόκκινο χρώμα, διακοσμημένο με χρυσές λεπτομέρειες. Η λέξη-κλειδί αυτά τα Χριστούγεννα είναι η μοναδικότητα: η κομψότητα της συλλογής ενισχύει την ομορφιά κάθε γυναίκας, κάνοντάς τες να νιώθουν μοναδικές και ξεχωριστές.

corsetteria_natale_12_1377_r2
corsetteria_natale_05_738_r4

Φέτος τον χειμώνα, η Intimissimi παρουσιάζει μία συλλογή που είναι εκλεπτυσμένη, κομψή και αποδίδει θηλυκότητα σε ένα στυλ που ξεχωρίζει την πιο μαγική εποχή του χρόνου.

Υπάρχουν νέα σχέδια που είναι ιδανικά και για δώρα: Ρομαντικά και floral outifts από δαντέλα εμπλουτισμένα με πούλιες, αστραφτερά και σαγηνευτικά διαφανή κομμάτια, κιμονό, καρό πιτζάμες και διαχρονικό μετάξι, για όσες αναζητούν ένα μοναδικό look που αναδεικνύει τη σιλουέτα.

corsetteria_natale_02_264_r3

Όλα τα διακοσμητικά στοιχεία κάνουν κάθε κομμάτι της συλλογής ένα μοναδικό κομμάτι lingerie που γοητεύει, ένα ιδανικό δώρο για όλες εκείνες που ειδικά την περίοδο των εορτών αναζητούν στο lookτους ένα sensualitytouchχωρίς να απoκηρύσσουν το savoir-faire της Intimissimi.

#intimissimicaresproject: Διαφάνεια

«Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα.»

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτή η απόφαση επιτρέπει στη διαχείριση παραγωγής να συντονιστεί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας την τελική αφοσίωση στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

corsetteria_natale_13_1451_poster_r4
corsetteria_natale_10_1197_poster_r3

Το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις και την ευκαιρία για θέσεις εργασίας σε ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων, προς όφελος των κοινοτήτων των πόλεων όπου βρίσκονται οι εταιρείες.  Έτσι, είναι πιθανό να εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στα εργοστάσια σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται σε μία ακόμα επέκταση στο intimissimi.comonline κατάστημα, χάρη στην παρουσία μίας κατηγορίας που ονομάζεται «ιχνηλασιμότητα» - στη σελίδα κάθε προϊόντος, φαίνονται οι λεπτομέρειες των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας όπου αυτό κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των ειδών. Η σύνδεση ανάμεσα στο βιώσιμο ταξίδι του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σύνδεση μεταξύ διαφάνειας προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

corsetteria_natale_06_886_r2_vertical

Συγκεκριμένα, τα nightwear προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Gordon (Serbia), Vavuniya (SriLanka) και Zalli (Bulgaria). Τα corsetry προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Vavuniya (SriLanka), Alpha (SriLanka), Benji (SriLanka), Sirio (SriLanka), Fiorano (Serbia), Gordon (Serbia), και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Vallese (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice