Η adidas καλωσορίζει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο κεντρικό κατάστημα της Ερμού

Ο Στέφανος επισκέφτηκε και έκανε τα δικά του ψώνια στο κατάστημα της adidas στην οδό Ερμού 44, εσύ;

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το νούμερο τέσσερα της παγκόσμιας κατάταξης επισκέφτηκε το νέο κατάστημα της adidas στην Ερμού χαρίζοντας χαμόγελα σε όσους βρίσκονταν εκεί

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, μια έκπληξη περίμενε όσους επισκέφτηκαν το adidas store στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού 44. Το κεντρικό κατάστημα της adidas, που έκανε τα εγκαίνιά του το φετινό καλοκαίρι, είναι εμπνευσμένο από την Αθήνα και την κουλτούρα της. Για αυτό τον λόγο, δε θα μπορούσε να μην το επισκεφτεί ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και μέλος της οικογένειας της adidas, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

6a9a0969_οκ__custom_

Ο Έλληνας τενίστας έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κατάστημα της adidas στο κέντρο της Αθήνας για να συναντήσει μικρούς και μεγάλους fans του. Έξι παιδιά από την Ακαδημία «Tennis Square» στο Μαρούσι άφησαν για λίγο τις ρακέτες τους στην άκρη για να συναντήσουν τον Στέφανο Τσιτσιπά. Εκτός από τα τυχερά παιδιά της Ακαδημίας, την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αθλητή είχαν και δέκα τυχερά μέλη από το adiClub. Το πρόγραμμα μελών adiClub δίνει πρόσβαση σε προϊόντα μόνο για μέλη, hypedrops, διαγωνισμούς, μοναδικά events και πολλά ακόμα!

6a9a0320_οκ__custom_

Όλοι οι συμμετέχοντες συνομίλησαν με τον Στέφανο, ο οποίος τους έδωσε συμβουλές και tips για το πως να βελτιώσουν την απόδοση τους, χαρίζοντάς τους παράλληλα υπογεγραμμένο το επίσημο adidas Parley T-Shirt από το Wimbledon.

Το κατάστημα της adidas στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί το απόλυτο sports&running hub, φιλοξενώντας όλες τις καινούργιες συλλογές running, training, tennis αλλά και sportswear&lifestyle. Ο Στέφανος επισκέφτηκε και έκανε τα δικά του ψώνια στο κατάστημα της adidas στην οδό Ερμού 44, εσύ;

6a9a0870_οκ__custom_

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice