Η Disney και η Givenchy γιορτάζουν την 100η επέτειο της Walt Disney Company

Παρουσιάζουν μία ολοκαίνουργια capsule συλλογή, με πρωταγωνιστή τον Oswald the Lucky Rabbit

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ο Oswald the Lucky Rabbit πρωταγωνιστεί στην limited edition συνεργασία, σχεδιασμένη για να γιορτάσει τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά και να τιμήσει τα 100 χρόνια της Disney.

Η Givenchy και η Disney είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουν μια ολοκαίνουργια capsule συλλογή, με πρωταγωνιστή τον Oswald the Lucky Rabbit, για τον εορτασμό της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς και των 100 χρόνων της Disney.

sc02_shanghai_publicity_comp3_copy

Καθώς η The Walt Disney Company γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2023, ο Oswald the Lucky Rabbit ξεπροβάλλει ξανά από το θησαυροφυλάκιο της Disney για να συμμετέχει ξανά στο επίκεντρο της ποπ κουλτούρας ενόψει του Έτους του Κουνελιού. Δημιουργημένος από τον Walt Disney και τους καλλιτέχνες του στούντιό του, και γνωστός ως ο έξυπνος και διασκεδαστικός πρόδρομος του Μίκυ Μάους, ο Oswald είναι ο πρώτος χαρακτήρας στην ιστορία του animation. Νωρίτερα αυτό το μήνα, τα Walt Disney Animation Studios έκαναν το ντεμπούτο τους για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 95 χρόνια, με μια ολοκαίνουργια μικρού μήκους ταινία.

Disney x Givechy ταινία μικρού μήκους με τον Oswald the Lucky Rabbit
givenchyxoswald_bts_photos_012
givenchyxoswald_bts_photos_05

Ο δημιουργικός διευθυντής της Givenchy, Matthew M. Williams, αντλεί έμπνευση από όλο τον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι μέχρι το Λος Άντζελες, τη Σαγκάη, το Τόκιο και όχι μόνο. Για αυτήν τη συνεργασία, ο σχεδιαστής μαζί με τη Disney δημιούργησαν μια «μοναδική παγκόσμια περιοδεία» που συνδυάζει το ζωηρό και δραστήριο πνεύμα του Oswald με τη δική του σκηνοθετική αισθητική για την Givenchy, σε μια capsule συλλογή συλλεκτικών κομματιών, που αποτυπώνουν το πνεύμα της περιπέτειας.

sc01_hollywood_publicity_comp4_copy

Η καμπάνια και η παγκόσμια περιοδεία του Oswald θα ζωντανέψουν σε μία μικρού μήκους ταινία, μίξης κινουμένων σχεδίων και live action που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τα Walt Disney Animation Studios και με τον καλλιτεχνικό διευθυντή και φωτογράφο Julian Klincewicz. Αυτή η ολοκαίνουργια ταινία θα περιλαμβάνει τα παγκόσμια ταλέντα Madelaine Petsch, Amber Liu και Alton Mason να απολαμβάνουν μία περιπέτεια δίπλα στο Lucky Rabbit. Το ταξίδι θα ξεκινήσει από το Θέατρο El Capitan στο Λος Άντζελες και θα συνεχίσει στη Σαγκάη, στη Νέα Υόρκη, στο Τόκιο και στο Παρίσι, όπου ο Oswald θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο House of Givenchy.

givenchyxoswald_bts_photos_014
picture1-1
kjhgf-2

Τα βασικά κομμάτια της συλλογής για γυναίκες περιλαμβάνουν ένα μπλε κολεγιακό τζάκετ με λευκά μανίκια και γραμμένες τις λέξεις Givenchy και Paris που δείχνουν τον Oswald The Lucky Rabbit να προσφέρει ένα λουλούδι στην αγαπημένη του, Ortensia. Ένα έντονο κόκκινο μεγάλο πουκάμισο και σορτς όπου ο Oswald εμφανίζεται επάνω σε ένα άλογο ή τραγουδώντας, με λευκά prints σε στυλ μπαντάνας. Στα must-have τζιν, οι δύο χαρακτήρες επιστρέφουν με στυλ γκράφιτι, ως πολύχρωμα μοτίβα σε ένα τζιν σακάκι με γράμματα Givenchy και ένα εμβληματικό λογότυπο 4G και σε τζιν παντελόνι διακοσμημένο με νότες μουσικής. T-shirts σε διάφορα χρώματα (ροζ, λευκό, μαύρο,κόκκινο και μαύρο tie-dye) μεταφέρουν μηνύματα αγάπης και τη μαγεία του Παρισιού, ενώ τα hoodies, τα tank top και τα παντελόνια, ενσωματώνουν το έμβλημα 4G στυλιζαρισμένο σε μια καρδιά και το Magic Kingdom σε λευκό χρώμα.

q3-1
sdesfgh

Για τους άντρες, ένα κόκκινο κολεγιακό τζάκετ με τον Oswald επάνω σε ένα άλογο στο Λος Άντζελες, και ένα μπλε πουκάμισο με τον χαρακτήρα ανάμεσα σε μοτίβα σε στιλ μπαντάνας. Τα statement τζιν δείχνουν την πιο άγρια πλευρά του Oswald, μαζί με ένα τυχερό πέταλο σε κόκκινο χρώμα. Μπλουζάκια με λέξεις,GIVENCHY και μέρη, όπως "Lucky" — με τον Oswald να οδηγεί μια μοτοσικλέτα — και "New York City". Φούτερ και φόρμες, που τον δείχνουν έτοιμο για καυγά με σφιγμένες πατούσες ή μπροστά από το λογότυπο των "Walt Disney Studios" (Σαγκάη) έτοιμος να καταλάβει τον κόσμο.

wedas_png-2
svdcsd_png-1

Μια μεγάλη γκάμα συλλεκτικών αξεσουάρ με χιούμορ που περιλαμβάνει από παπούτσια τέννις Disney x Givenchy, μπλούζες και μικρές τσάντες, μέχρι θήκες για κάρτες, θήκες τηλεφώνου, θήκες για ακουστικά και καπέλα.

Για να μοιραστούν την γιορτή, οι θαυμαστές μπορούν να συμμετάσχουν διασκεδάζοντας στο Snap chat με τον lens Oswald Sky Painter AR, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να ζωγραφίσουν τον ουρανό με μπογιές, στένσιλ και σφραγίδες διαβατηρίου, που υπογραμμίζουν τις 5 πόλεις του ταξιδιού Oswald Givenchy, από τις 15 Δεκεμβρίου 2022. Ο φακός θα είναι διαθέσιμος για αγορά και θα συνδέεται με τον ιστότοπο Givenchy από τις 30 Δεκεμβρίου.

givenchyxoswald_bts_photos_08_copy

Η capsule συλλογή Disney x Givenchy θα είναι διαθέσιμη από τις 16 Δεκεμβρίου στην Κίνα, την Ιαπωνία, την Κορέα και τη Σιγκαπούρη, καθώς και στο Miami Aventura pop-up στις 19 Δεκεμβρίου και θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στις 30 Δεκεμβρίου στα καταστήματα και στο givenchy.com. Οι τιμές κυμαίνονται από 220€ - 3.790€

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice