Prix De Prix de Beauté 2022: Κατηγορία Περιποίησης Μαλλιών

Τα αποτελέσματα της 22ης διοργάνωσης των Prix de Beauté

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Και για το 2022, τα βραβεία Prix de Beauté αναδεικνύουν τους νικητές στην κατηγορία προϊόντων για την περιποίηση μαλλιών. 

Η κριτική επιτροπή πρότεινε, εσείς ψηφίσατε και τα αποτελέσματα της 22ης διοργάνωσης των Prix de Beauté ανέδειξαν και επιβράβευσαν τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς της χρονιάς. Τα Βραβεία ανακοινώθηκαν στις 21 Νοεμβρίου σε λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Ακολουθούν οι νικητές της κατηγορίας Prix de Beauté 2022 Περιποίηση Προσώπου της ενότητας Επιλεκτικής Διανομής.

Χρυσό Βραβείο: Σειρά Chroma Absolu, Kérastase
Με την Chroma Absolu, όλες οι γυναίκες µπορούν να κάνουν βαφή σε ό,τι χρώµα θέλουν χωρίς να θυσιάσουν την υγιή όψη των µαλλιών τους. Η εξειδικευµένη αυτή σειρά βασίζεται στη βαθιά κατανόηση των προκλήσεων των βαµµένων µαλλιών και τους προσφέρει µία ολοκληρωµένη ρουτίνα περιποίησης (από σαµπουάν, conditioner, µάσκες µέχρι και θερµοπροστατευτικό ορό και booster για προετοιµασία για τη βαφή στο κοµµωτήριο) που επανορθώνει την τρίχα από µέσα προς τα έξω, προστατεύοντάς την ταυτόχρονα από τους εξωτερικούς παράγοντες που φθείρουν το χρώµα. Ένας τριπλός συνδυασµός ισχυρών οξέων και ένα φαρµακευτικό βότανο (centella asiatica) διεισδύουν και περιποιούνται βαθιά την τρίχα για χρώµα που διαρκεί περισσότερο.

prix_de_beaute_2022_beautemag_12_22_07_pr

Αργυρό Βραβείο: Metal Detox, L’Oréal Professionnel Paris

Πρωτόκολλο τριών βηµάτων στο κοµµωτήριο (προετοιµασία, σαµπουάν, µάσκα και συµπυκνωµένο λάδι) που εγγυάται βαφή, balayage και ντεκαπάζ χωρίς να επηρεάζεται το ξάνοιγµα. Η καινοτοµία οφείλεται στη γλυκοαµίνη, ένα µόριο που χάρη στο µικρό του µέγεθος αποµακρύνει τα µέταλλα που εισχωρούν στο εσωτερικό της τρίχας. Τα µέταλλα αυτά υπάρχουν στο νερό που λουζόµαστε και αν δεν αποµακρυνθούν, αλληλεπιδρούν µε το οξειδωτικό της βαφής έχοντας ως αποτέλεσµα το σπάσιµο ή το µη αξιόπιστο χρωµατικό αποτέλεσµα.

prix_de_beaute_2022_loreal_beautemag_12_22_08_pr

Χάλκινο Βραβείο Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum, Aveda

Το νέο vegan serum αναδόµησης µε 99% φυσική σύνθεση δρα σε 3 επίπεδα της τρίχας για εις βάθος επανόρθωση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Φόρµουλα που βασίζεται στην τεχνολογία επανόρθωσης των µαλλιών Botanical Repair™ της Aveda, που αποτελείται από ένα φυτικό µόριο το οποίο δηµιουργεί νέους δεσµούς υδρογόνου στον πυρήνα της τρίχας, ένα macro green µείγµα µε πιστοποιηµένα βιολογικά έλαιο αβοκάντο, πράσινο τσάι και sacha inchi και τέλος ένα φυτικό σύµπλοκο που µιµείται το εξωτερικό f-layer της τρίχας, δηµιουργώντας ένα προστατευτικό πέπλο. Παράλληλα, το έλαιο nangai στη σύνθεση βοηθά να ενωθεί η ψαλίδα, µειώνοντας την εµφάνισή της σε µία µόνο νύχτα.

prix_de_beaute_2022_aveda_beautemag_12_22_09_pr

Μάθε περισσότερα για τα βραβευμένα προϊόντα της κατηγορίας εδώ: www.beautemagazine.gr/_prix-de-beaute/nikites-prix-de-beaute-2022-peripoiisi-prosopoy/

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice