Η Valentina Ferragni με ΥΑΜΑΜΑΥ San Valentino Collection

Είναι Αγάπη, Απλά Αγάπη!

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Yamamay στέλνει το μήνυμα της αγάπης και της αυτο-αγάπης για το σώμα μας ώς την κινητήρια δύναμη για τον έρωτα, με την influencer και σχεδιάστρια κοσμημάτων Valentina Ferragni στη νέα της επικοινωνιακή καμπάνια για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου.

Η έννοια της αγάπης που ξεπερνά τα παραδοσιακά πρότυπα, πέρα από τη συνήθη κατανόηση των ονείρων, των ψευδαισθήσεων και των συναισθημάτων. Η αγάπη που μεταμορφώνεται σε κάτι πολύ βαθύτερο, πιο οικείο και προσωπικό: η αυτο-αγάπη και η αγάπη για το σώμα μας ως απαραίτητη προϋπόθεση για να ερωτευτούμε και να μας ερωτευτούν. Αυτό είναι το μήνυμα της αγάπης που η Yamamay αποφάσισε να διαδώσει μέσω της επικοινωνιακής εκστρατείας της με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2023.  Για να το πετύχει αυτό, η Yamamay επίλεξε την influencer και σχεδιάστρια κοσμημάτων Valentina Ferragni, πάντα υπέρμαχο, παράδειγμα και πρότυπο της αυτοπεποίθησης και τη θετική στάση απέναντι στο σώμα μας.

230118_la_yamamay_san_valentino_01_0063_copy_2

230118_la_yamamay_san_valentino_02_0226_copy_2

«Αποφάσισα να λάβω μέρος σε αυτό το εγχείρημα καθώς, εκτός του ότι επιτρέπει να αναδυθεί η πιο οικεία και καθημερινή διάσταση της πραγματικής Βαλεντίνας, το πιο σημαντικό είναι ότι προβάλλει ένα ζωτικό μήνυμα που πάντα προωθούσα: την αγάπη και την αυτοαποδοχή.
»Πιστεύω ότι η σημασία αυτών των θεμάτων, ιδίως μεταξύ της νεότερης γενιάς, πρέπει να συνεχίσει να επισημαίνεται, δεδομένου ότι ης μέσω της ευαισθητοποίησης και της αποδοχής μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι και να πετύχουμε τους στόχους μας». 
Valentina Ferragni, influencer και σχεδιάστρια κοσμημάτων 

230118_la_yamamay_san_valentino_04_0061_copy_2

«Εργαζόμαστε για πάνω από 20 χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι οι συλλογές μας φέρνουν ευτυχία σε αυτές που τις φορούν, κάνοντας τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφες και να έχουν επίγνωση της θηλυκότητάς τους. Μέσω των επικοινωνιακών μας εκστρατειών, προσπαθούμε πάντα να μεταφέρουμε θετικά και περιεκτικά μηνύματα, καλώντας τις γυναίκες να εκτιμήσουν τον εαυτό τους γι' αυτό που είναι, να ζήσουν μια υγιή ζωή χωρίς να χρειάζεται να συμμορφώνονται μ’ ένα συγκεκριμένο αισθητικό πρότυπο και να εκτιμούν τον εαυτό τους αντί να αισθάνονται ανεπαρκείς επειδή δεν ταιριάζουν με κάποιο συγκεκριμένο αισθητικό κανόνα. Σκεφτήκαμε ότι η Valentina θα ήταν ιδανική για να ερμηνεύσει τη συλλογή μας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όχι μόνο για την επίδρασή της στην ψηφιακή σφαίρα αλλά, πάνω απ' όλα, για τη δύναμή της να διοχετεύει μηνύματα που η Yamamay ανέκαθεν θεωρούσε σημαντικά».
Gianluigi Cimmino, CEO της Yamamay

230118_la_yamamay_san_valentino_01_0077_copy_3

Valentina Ferragni x Yamamay

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice